Circuit FABRICA DE JUCARII – ATELIER DE CREATIE SI PICTURA – JUCARIE CADOU – PRANZ INCLUS – PALATUL MOGOSOAIA

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

FABRICA DE JUCARII – ATELIER DE CREATIE SI PICTURA – JUCARIE CADOU – PRANZ INCLUS – PALATUL MOGOSOAIA / 1 zile

» Plecari: 08.Dec.2019

» Transport: cu Autocar
» Durata: 1 zile
» Pret: de la 150 RON de persoana
Oferta valabila pana la date de: 25.11.2019
» Categorie cazare *

» Traseu: Plecare din Bucuresti la ora 08:00 din Parcarea Centrala din Piata Victoriei. Ne deplasam catre Dascalu la FABRICA DE JUCARII DE LEMN, unde ne astepta un tur in care vom vedea cum dintr-o scandurica vom ajunge sa facem o masinuta simpla. Vom trece prin dreptul utilajelor unde vom explica diverse lucruri si vom pune mana dupa fiecare prelucrare pe materialul transformat sub ochii vizitatorilor. Toate masinile vor fi oprite sa functioneze simultan pe perioada vizitei, din motive de siguranta, acestea vor functiona pe rand doar acolo unde se fac demonstratiile. Vizitatorii vor invata lucruri importante despre protejarea mediului, taierile de copaci si rolul lor in viitorul nostru. Dupa vizita, vom participa la ATELIERUL DE PICTURA. Acolo vom vopsi o jucarie pe care o vom alege (casute pentru pasarele, avioane, masinute, dulapioare, flori din lemn). Oaspetii vor pleca acasa cu jucaria pictata. Vizitatorilor li se vor asigura sortulete de protectie, o punga in care isi vor pune jucaria dupa ce vor termina, servetele umede etc. Chiar si asa, mici neplaceri pot aparea in cadrul atelierului de pictura, adica isi pot murdari hainutele cu vopsea. Vopseaua este pe baza de apa, este nontoxica, se curata cu usurinta de pe manute, mai greu de pe hainute.

Dupa atelierul de pictura vom servi masa de pranz. In cursul dupa-amiezii vizitam Palatul Mogosoaia. Sosire la Bucuresti in cursul serii (aprox ora 18:00)


Plecare din Bucuresti la ora 08:00 din Parcarea Centrala din Piata Victoriei. Ne deplasam catre Dascalu la FABRICA DE JUCARII DE LEMN, unde ne astepta un tur in care vom vedea cum dintr-o scandurica vom ajunge sa facem o masinuta simpla. Vom trece prin dreptul utilajelor unde vom explica diverse lucruri si vom pune mana dupa fiecare prelucrare pe materialul transformat sub ochii vizitatorilor. Toate masinile vor fi oprite sa functioneze simultan pe perioada vizitei, din motive de siguranta, acestea vor functiona pe rand doar acolo unde se fac demonstratiile. Vizitatorii vor invata lucruri importante despre protejarea mediului, taierile de copaci si rolul lor in viitorul nostru. Dupa vizita, vom participa la ATELIERUL DE PICTURA. Acolo vom vopsi o jucarie pe care o vom alege (casute pentru pasarele, avioane, masinute, dulapioare, flori din lemn). Oaspetii vor pleca acasa cu jucaria pictata. Vizitatorilor li se vor asigura sortulete de protectie, o punga in care isi vor pune jucaria dupa ce vor termina, servetele umede etc. Chiar si asa, mici neplaceri pot aparea in cadrul atelierului de pictura, adica isi pot murdari hainutele cu vopsea. Vopseaua este pe baza de apa, este nontoxica, se curata cu usurinta de pe manute, mai greu de pe hainute.

Dupa atelierul de pictura vom servi masa de pranz. In cursul dupa-amiezii vizitam Palatul Mogosoaia. Sosire la Bucuresti in cursul serii (aprox ora 18:00)


Servicii incluse:
Tarif: 150 Lei/ persoana include:

transport minibus/midiautocar/autocar din Bucuresti
ghid de turism insotitor
vizita fabrica de jucarii de lemn, atelier de pictura (aproximativ 2-3 ore)
intrarea la fabrica de jucarii + JUCARIE CADOU (in valoare de 50 lei/persoana)
masa de pranz (felul 1, felul 2, fructe)
vizita la Palatul Mogosoaia


Nu sunt inlcuse:

alte cheltuieli persoanale sau cumparaturi pe durata excursiei

Oferta din categoria: 
FABRICA DE JUCARII – ATELIER DE CREATIE SI PICTURA – JUCARIE CADOU – PRANZ INCLUS – PALATUL MOGOSOAIA - 1 zile / 150 RON
Plecare Pana la
08.Dec.2019 08.Dec.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / persoana / cu Fara masa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 03.07.2019
# #