Circuit Muntii Apuseni, autocar din Iasi

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Muntii Apuseni, autocar din Iasi / 5 zile

» Plecari: 20.Aug.2020

» Transport: cu Autocar
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 860 RON de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Praid - Alba Iulia - Albac - Targu Mures


Ziua 1 – Joi, 20 august | Iași – Praid – Alba Iulia
Întâlnire la ora 06:45 în fața magazinului Market,fostul magazin Billa (gară), plecare la ora 07:00. Traseul are următorul itinerariu: Iași – Piatra Neamț – Praid – Alba Iulia. Pe drum vom vizita Cheile Bizazului și vom face un popas la Lacu Roșu. In Praid vom vizita unul din zăcămintele de sare din Transilvania, Salina Praid. Continuăm călătoria către Alba Iulia. Cazare la hotel Transilvania 4* sau similar
Ziua 2 – Vineri, 21 august | Alba Iulia – Roșia Montană - Albac
Mic dejun. In prima parte a zilei vom vizita cu ghid local Cetatea Alba Carolina, Pornim apoi către Roșia Montană, prima localitate din România atestată documentar (anul 131). Aici vom vizita Muzeul Mineritului și galeriile romane, vechi de peste 2000 de ani. Ne deplasăm apoi către Incești, la casa memorială Avram Iancu, construită de părinţii acestuia pe la 1800. In apropiere vom admira două formaţiuni naturale deosebite, Cascada Pișoaia și Dealul cu melci, Ajungem apoi la Albac, unde se află bustul revoluţionarului Horea. Cazare în Albac la pensiunea Steaua Arieșului 4* (acces la piscina interioară inclus, la cea exterioară contracost) sau similar.
Ziua 3 – Sâmbătă, 22 august | Albac – Gîrda de Sus – Chișcău - Albac
Mic dejun. După servirea micului dejun pornim către Gîrda de Sus, de unde intrăm în Cheile Ordâncușei, cu pereți înalți de piatră ce străjuiesc șoseaua îngustă. Vizităm Peștera Poarta lui Ionele, numită după haiducul care s-ar fi ascuns aici de autorități. Peștera adăpostește o colonie numeroasă de lilieci. Pornim apoi spre Chișcău, unde vom vizita Muzeul Etnografic Flutur, care cuprinde peste 2500 obiecte tradiționale. Apoi pornim explorarea celebrei Peștera Urșilor, cu mii de stalactite și stalagmite. Cazare în Albac la pensiunea Steaua Arieșului 4* sau similar.
Ziua 4 – Duminică, 23 august | Albac – Turda – Tg.Mureș
După micul dejun pornim către Turda, unde vom vizita Salina Turda, care constituie astăzi un adevărat muzeu de istorie al mineritului în sare. Starea excelentă de conservare a lucrărilor miniere și a utilajelor utilizate la transportul sării, alături de grija cu care s-au efectuat lucrările de pregătire a salinei pentru a deveni obiectiv turistic, au făcut ca istoria și legenda să se împletească armonios. Vom explora apoi Cheile Turzii, arie protejată de interes national. Cazare in Tg.Mureș la Hotel Black Lord 3* (hotel cu piscină exterioară, acces inclus) sau similar.
Ziua 5 – Luni, 24 august | Tg. Mureş - Praid - Iași
După micul dejun admirăm obiectivele turistice din Tg.Mureș: Cetatea medievală, Catedrala Ortodoxă, Palatul Culturii, Prefectura, Biserica. Vizită opțională la Grădina zoologică. Pornim apoi spre casă. Ajungem în Iași spre seară, în funcţie de condiţiile de trafic.


Servicii incluse:
Tariful include:
- 4 nopți de cazare cu mic dejun la hoteluri şi pensiuni de 3* si 4*, cu acces la piscină
- Transport autocar
- Taxa de oraș
- Însoțitor de grup

Tariful nu include:
- Intrările la obiectivele turistice
- Ghid local în Alba Iulia

Informatii suplimentare:
Selectarea locurilor în autocar se face în ordinea înscrierilor.

Oferta din categoria:


 
Muntii Apuseni, autocar din Iasi - 5 zile / 860 RON
Plecare Pana la
20.Aug.2020 24.Aug.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 31.03.2020
# #