Circuit PELERINAJ 2 ZILE MANASTIRILE PRISLOP - OASA - OBARSIA LOTRULUI, autocar, demipensiune, plecari: 09.07.2022; 06.08.2022; 27.08.2022, tarif 380 lei/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

PELERINAJ 2 ZILE MANASTIRILE PRISLOP - OASA - OBARSIA LOTRULUI, autocar, demipensiune, plecari: 09.07.2022; 06.08.2022; 27.08.2022, tarif 380 lei/pers / 2 zile

» Plecari: 09.Jul.2022, 06.Aug.2022, 27.Aug.2022

» Transport: cu Autocar
» Durata: 2 zile
» Pret: de la 380 RON de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Bucuresti – Pitesti -Rm Valcea – Hunedoara / Sebes

ACCEPTAM PLATA CU VOUCHERE / TICHETE / CARD DE VACANTA


Itinerariu:

Ziua 1:
Plecare ora 06:00 din Bucuresti (Piata Unirii - Aleea Dealul Mitropoliei, la baza dealului) pe ruta Bucuresti - Pitesti -Rm Valcea - Hunedoara / Sebes. Ne vom inchina la:
- Manastirea Turnu se afla la poalele Masivului Cozia, pe malul stang al raului Olt. Numele manastirii provine de la un turnul care se afla pe stanca Piscul lui Teofil, turn construit de legiunile romane in secolul al II-lea. Se spune ca aici s-au retras prin secolele XV - XVI cativa calugari de la Manastirea Cozia, traind in conditii foarte grele si in saracie. Spre finalul secolului al XVI-lea a fost ridicata aici o biserica din lemn, luand fiinta Schitul Turnu. In anul 1676 a fost construita biserica din caramida si piatra, sub ea fiind asezate moastele cuviosilor Daniil si Misail, pustnicii care au ridicat bisericuta din lemn. In anul 1901, schitul devine manastire si poarta hramul Intrarea in biserica a Maicii Domnului.
- Manastirea Prislop este una dintre cele mai inseminate manastiri ortodoxe, din judetul Hudedoara, ce poarta hramurile Sf. Ioan Teologul si Inaltarea Sfintei Cruci. Mormantul Parintelui Arsenie Boca se afla in cimitirul Manastirii Prislop, la mica distanta de pestera Sfantului Ioan de la Prislop.
Cazare + cina la Hotel / Pensiune in zona Hunedoara/ Sebes.

Ziua 2:
Mic dejun. Ne continuam programul cu vizita:
- Manastirea Oasa aflata la poalele Muntilor Sureanu, in poiana numita Poarta Raiului, incojurata de paduri, vai si lacuri. Manastirea poarta doua hramuri, anume Adormirea Maicii Domnului si Sfantul Mare Mucenic PantelimonIn drumul nostru spre Manastirea Oasa, vom admira si lacul cu acelasi nume, cel mai mare de pe raul Sebes, strajuit de paduri de brad.
- Lacul Oasa situat la 1255 metri, a luat nastere dupa construirea barajului, in anul 1979 si este punctul de pornire al traseelor spre Varful Cindrel.
- Traversam Muntii Parang pe Transalpina (una dintre mai spectaculoare sosele din Romania, numita si Drumul Regelui) pana la Obarsia Lotrului.
- Manastirea Obarsia Lotrului - situata la altitudinea de circa 1400 m, piatra de temelie pentru noua biserica a manastirii de calugari cu hramurile Sfintii Martiri Brancoveni si Sfantul Mare Mucenic Mina a fost pusa in 28.06.2012. Planul si arhitectura manastirii au fost realizate de Parintele Ioan Comaneci.
Ne indreptam apoi catre Rm Valcea - Pitesti - Bucuresti.
Sosire in Bucuresti in functie de trafic.


Servicii incluse:
Pretul include:
- Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale;
- 1 noapte cazare + mic dejun + cina la Hotel / Pensiune in zona Hunedoara/ Sebes;
- ghid de turism.

Pretul nu include:
- cheltuieli personale.

Termeni de plata: Avans 30% in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii. Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inainte de plecare.

Modalitati de plata: cash in agentiile bancare sau prin transfer bancar (internet banking. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Supliment single: 150 lei / pers.

Tarife copii:
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet (150 lei).
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet (260 lei), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Acte necesare: carte de identitate (pentru adulti).

Grup minim: 25 persoane.

Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

OBSERVATII generale:
1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) camerele single se confirma doar de catre agentie;
3) clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
4) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
5) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie.
6) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii.
7) distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
8) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
9) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
10) agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
11) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta;
este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare;
12) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
13) pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar;
14) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane , transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata)
15) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a) 30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii.
b) 70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c) 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f) 100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g) 100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h) 100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

Oferta din categoria:


 
PELERINAJ 2 ZILE MANASTIRILE PRISLOP - OASA - OBARSIA LOTRULUI, autocar, demipensiune, plecari: 09.07.2022; 06.08.2022; 27.08.2022, tarif 380 lei/pers - 2 zile / 380 RON
Plecare Pana la
09.Jul.2022 10.Jul.2022 Rezervare
06.Aug.2022 07.Aug.2022 Rezervare
27.Aug.2022 28.Aug.2022 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 21.10.2021
# #