Circuit Revelion la Iași,

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Revelion la Iași, / 5 zile

» Plecari: 29.Dec.2021

» Transport: cu Autocar
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 1590 RON de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Iași - Castelul Sturdza din Miclăușeni – Cramele Bucium - Mănăstirea Golia - Mănăstirea Cetățu


Un Revelion de basm în orașul-bijuterie, Iași! Clădiri superbe, oameni veseli și zâmbitori, străduțe pitorești și piețe mari unde uiți noțiunea timpului și unde fiecare pas te poartă către un alt crâmpei de istorie sau de legendă. Un loc unde tradiționalul și cosmopolitul, străvechiul și modernul petrec la aceeași masă. Ceea ce îți dorim și ție!

î Miercuri, 29.12: București – Iași (aprox. 390 km) Pornim spre Iași, unde gazdele ne întâmpină călduros cu țuică fiartă și colac moldovenesc. Ne bucurăm de timp liber pentru o vizită la unul dintre muzeele valoroase ale orașului și de atmosfera de iarnă din centrul orașului.

î Joi, 30.12: Castelul Sturdza și Cramele Bucium (aprox. 130 km) Fie alegi să rămâi în Iași, fie te înscrii la excursia opțională care îți va dezvălui minunile din împrejurimile Iașiului. Vom afla împreună fascinantele povești ale familiior de boieri din Moldova, cu istoria lor și felul tihnit de trai, cu intrigi și legături nebănuite. Vizităm domeniul Sturdza din Miclăușeni și ne bucurăm de un tur ghidat al unuia dintre cele mai romantice castele din Moldova. Lucrurile nu se opresc aici, căci o surpriză se pregătește la castel! Vom fi întâmpinați de un grup de colindători, care să ne ureze un An Nou cu sănătate și belsug și ne încălzim cu “ceaiul casei”, pregătit din frunzele de Ginko Biloba, culese de măicuțele de la Miclăușeni din parcul dendrologic al domeniului. Încheiem ziua festiv, cu o oprire la Cramele Bucium și o degustare a savuroaselor vinuri.

î Vineri, 31.12: Tur de Iași – Petrecere de Revelion După un mic dejun copios, ne așteaptă un tur al Iașului. Poposim la Bojdeuca lui Creangă, vizităm Parcul Copou și Teiul lui Eminescu, admirăm Palatul Culturii, Piața Unirii, Casa Dosoftei și Biserica Trei Ierarhi. Palatul Roznovanu, Strada Lăpușneanu, Universitatea Al. I. Cuza și multe alte obiective ne țin atenția trează. După-amiază, ne tragem sufletul și ne pregătim pentru petrecerea de Revelion. Cina festivă este însoțită de mâncăruri delicioase, pachet de băuturi, muzică și momente folclorice. La mulți ani!

î Sâmbătă, 1.01: Mănăstirile Iașului – Cină festivă Dormim până mai târziu și ne dregem cu bunătăți moldovenești, amintindu-ne seara trecută. Ne bucurăm de prima zi din Noul An și ne punem sângele în mișcare cu o plimbare în decorul de basm al mănăstirilor fortificate ale Iașului. Golia și Cetățuia sunt locuri parcă decupate din forfota urbană, oaze de pace sufletească și stare de bine. Încheiem cu o plimbare la așa–numiții "Plopi fără soț" de pe dealul Bucium, un pâlc de plopi din apropierea hanului Trei Sarmale, unde se ospătau și beau vinul prieteniei Eminescu și Creangă. Seara ne așteaptă cu un carnaval vesel, condimentat cu preparate festive și muzică.

î Duminică, 2.01: Iași - București (aprox. 390 km) Ne pregătim de plecarea spre casă, cu tolba plină cu amintiri minunate.


Servicii incluse:
TARIFUL INCLUDE

· 4 nopți cazare la hotel 4* în Iași

· Mic dejun bufet și cină

· Primire tradițională la sosire

· Petrecere de revelion cu cină festivă, pachet de băuturi, muzică și momente folclorice

· Cină festivă pe 1 ianuarie, cu muzică și pachet de băuturi

· Turul Iașiului istoric

· Vizită ghidată la mănăstirile Iașiului: Golia și Cetățuia

· Alte vizite conform descrierii

· Transport cu autocar modern, cu climatizare

· Ghid însoțitor pentru întreaga perioadă

TARIFUL NU INCLUDE

· Asigurarea storno

· Taxe și cheltuieli personale

· Mesele de prânz

· Intrările la obiectivele turistice

· Excursiile opționale

EXCURSII OPȚIONALE NEINCLUSE ÎN TARIF

· Castelul Sturdza și Cramele Bucium: 25 euro/ persoană (tariful include degustarea de vinuri; biletul de intrare la cramă și castel nu este inclus în tarif)

Oferta din categoria:


 
Revelion la Iași, - 5 zile / 1590 RON
Plecare Pana la
29.Dec.2021 02.Jan.2022 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 03.09.2021
# #