Circuit SENIOR VOYAGE-Culorile din Valea Prahovei

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

SENIOR VOYAGE-Culorile din Valea Prahovei / 1 zile

» Plecari: 19.Sep.2020, 09.May.2020

» Transport: cu Autocar
» Durata: 1 zile
» Pret: de la 29 EURO de persoana

» Categorie cazare *

» Traseu: Oras1 - Oras2 - Oras3


Castelul Iulia Hasdeu de la Campina

De dimineata plecam spre Campina pentru a afla povestea castelul construit dupa indicatiile si planurile trimise de Iulia Hasdeu din lumea de dincolo, in timpul sedintelor de spiritism organizate de tatal sau. Templul inchinat Iuliei a fost locul de refugiu pentru Bogdan Petriceicu Hasdeu, dupa moartea unicei sale fiice, prima romanca care a absolvit Universitatea Sorbona, un geniu disparut prematur, la 19 ani. A fost denumit Castelul Magului sau „Templul Spiritist de la poalele Carpatilor”. Aceasta constructie, alaturi de cavoul familiei Hasdeu, din cimitirul bucurestean Bellu, sunt unicele temple spiritiste din lume.

Casa Nicolae Grigorescu de la Campina

Conform statisticilor din perioada de dinaintea anului 1989, Campina era vestita prin faptul ca avea cele mai multe zile senine din tot timpul anului si cei mai multi intelectuali la mia de locuitori. In sec. XX, artisti romani de prestigiu au poposit in Campina atrasi de pitorescul peisajului. Printre acestia se numara si Nicolae Grigorescu, primul dintre fondatorii picturii romane moderne, coleg cu Renoir la Scoala de Belle-Arte, artist prolific al Parisului in perioada 1879-1890. Grigorescu vine la Campina in 1904, cand era deja un artist consacrat, considerat cel mai mare pictor roman in viata si primul primit in Academia Romana. Vizitam casa in care a trait in ultimii ani de viata si ultimul sau atelier si descoperim o colectie impresionanta de opere ale marelui pictor.

Curtea Domneasca din Brebu

Apoi popsim la un obiectiv turistic remarcabil al plaiurilor prahovene: ansamblul arhitectonic de la Brebu. Fost palat domnesc, acum muzeu, este unul dintre cele mai importante monumente ctitorite de Matei Basarab la mijlocul anilor 1600 si desavarsite de Constantin Brancoveanu. Frumusetea cadrului natural, farmecul arhitectural al constructiilor si autenticitatea colectiilor adapostite aici ne vor incanta ochii si, desigur, aparatele de fotografiat.

Manastirea Snagov

Incheiem turul la Manastirea Snagov, ridicata pe o insula din partea nordica a lacului Snagov si atestata documentar inca de pe vremea lui Mircea cel Batran. In interiorul bisericii vedem piatra de mormant a domnitorului Vlad Tepes.


Servicii incluse:
Tariful include:
• Vizite conform descrierii
• Transport cu autocar/ microbuz
• Ghid insotitor

Tariful nu include:
• Masa de pranz
• Cheltuieli personale
• Intrarile la obiectivele turistice

Oferta din categoria:


 
SENIOR VOYAGE-Culorile din Valea Prahovei - 1 zile / 29 EURO
Plecare Pana la
19.Sep.2020 19.Sep.2020 Rezervare
09.May.2020 09.May.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Fara masa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 26.11.2019
# #