Circuit SENIOR VOYAGE La vie en rose, de 8 martie la Băile Govora

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

SENIOR VOYAGE La vie en rose, de 8 martie la Băile Govora / 3 zile

» Plecari: 06.Mar.2020

» Transport: cu Autocar
» Durata: 3 zile
» Pret: de la 175 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Salina Ocnele Mari - Băile Govora - Conacul Nicolae Bălcescu – Vila Dobruşa - Vila Florica – Conacul Goleștilor


Program
Invocăm doamnelor, dreptul de a ne răsfăța în luna dedicată frumuseții și feminității, precum o sugerează și sloganul binecunoscut: “Pentru că merităm!”. Plecăm din București în căutarea unui loc perfect pentru a sărbători Ziua Femeii. Și trebuie să mărturisim că am găsit cadrul ideal pentru această ocazie: într-un decor fermecător asigurat de arhitectura elegantă în stil Art Nouveau a unui hotel declarat patrimoniu național. Este vorba de Hotelul Palace 4*, simbolul staţiunii Băile Govora, ridicat în perioada interbelică și a cărei frumusețe îndrăznim să spunem, rivalizează cu Athenée Palace București. Însă decorul superb este doar micul detaliu care întregește atmosfera de “Joie de vivre” și “La vie en Rose” care ne așteaptă aici. Trei zile, doamnelor și domnilor, timp în care vă veți desfăta toate simțurile. Pentru că meritați!

 Vineri, 6.03: București – Salina Ocnele Mari - Băile Govora (210 km)
Plecare din București spre Băile Govora. După un mic popas la Salina Ocnele Mari, ajungem la destinație! Petrecem următoarele 2 nopți la hotel Palace, adevărată bijuterie arhitectonică. După amiază, vă puteți relaxa în spa-ul hotelului sau plimba prin stațiune, iar pe seară, cină festivă și dans.

 Sămbătă, 7.03: Răsfăț la spa sau vizită acasă la Nicolae Bălcescu și degustare de vinuri la Vila Dobruşa (aprox. 150 km)
Ce ați spune de o zi de relaxare la centrul spa al hotelului, cu băi balneo și tratament cu ape minerale cu efecte curative? Sună într-adevăr a desfătare. Opțional v-am pregătit o excursie de descoperire a împrejurimilor. Ne îndreptăm spre satul Valea Bălcească și vizităm conacul marelui istoric Nicolae Bălcescu. Energia locului este fantastică, iar poveștile surprinzătoare care ni se dezvăluie cu fiecare obiect din acest muzeu, ne vor potoli setea de mister. Pe prispa conacului stăm și ne bucurăm de gogoși proaspete. Apoi propunem o „oprire veselă” la crama Avincis din Drăgășani, zonă renumită pentru podgoriile sale. Vizităm crama și domeniul Vila Dobruşa și participăm la o degustare de vinuri, o desfătare, parole! Pe seară ne pregătim de petrecerea de 8 Martie. Muzica și dansul, mâncarea delicioasă în acompaniamentul vinurilor aromate, întregesc tabloul acestui meritat răsfăț.

 Duminică, 8.03: Băile Govora – Vila Florica – Conacul Goleștilor – București (aprox. 210 km)
Încă nu am epuizat toate secretele acestei călătorii. După micul dejun e timpul pentru o vizită la domeniul Brătienilor din Ștefănești, denumit și Vila Florica, un loc pe care ar trebui să îl venereze toți cei care se declară ”liberali”. De numele familiei se leagă și Băile Govora, singura staţiune din România cotată la bursa de la Paris, principalii acţionari și cei care au investit cel mai mult în această bijuterie fiind Brătienii. Spre final de program oprim la Conacul Goleștilor, un edificiu vechi de aproape 4 secole. Retur în București.Servicii incluse:
TARIFUL INCLUDE
• 2 nopți de cazare la hotel spa 4* în Băile Govora
• Mic dejun și cină bufet
• Petrecere de 8 martie cu cină festivă, muzică live și dans
• Acces la zona de spa și centrul de wellness, cu piscină încălzită, jacuzzi, hammam, saună cu infrared, saună umeda, kneipp și șoc duș
• Vizite conform descrierii
• Transport cu autocar modern, cu climatizare
• Ghid însoțitor pentru întreaga perioadă

TARIFUL NU INCLUDE
• Asigurarea storno (nu este obligatorie, însă vă recomandăm să o încheiați)
• Taxe și cheltuieli personale
• Intrările la obiectivele turistice
• Excursiile opționale
• Masaje sau tratamente balneare

EXCURSII OPȚIONALE NEINCLUSE ÎN TARIF
• În vizită la Nicolae Bălcescu și degustare de vinuri la Vila Dobruşa: 25 euro/ persoană (tariful include vizitarea cramei și a domeniului și degustare trei vinuri)

PUNCTE DE ÎMBARCARE
• București, Pitești, Râmnicu Vâlcea

Hotel Palace 4*
www.bailegovora.ro
 Localizare
Hotelul Palace se găsește în staţiunea Băile Govora, una dintre cele mai bogate stațiuni balneare în ape iodurate și bromurate din România. Hotelul este construit de arhitectul francez Ernest Doneaud, împreună cu inginerii Brătescu și Pukliky, între anii 1911 și 1914. Arhitectura eclectică cu influențe de art nouveau și elemente de inspirație neoromânească, transformă hotelul într-un monument istoric. Cele 365 de goluri în ziduri ale clădirii simbolizează zilele unui an întreg, iar poziția de Est – Vest a hotelului, permit soarelui să lumineze fiecare cameră din hotel într-o zi. Incursiunea în atmosfera elegantă a anilor 1920, alături de detaliile contemporane vor încânta simțurile pe perioada petrecută aici.

 Facilitățile hotelului
Hotelul oferă o locaţie liniştită chiar lângă parc, centru spa şi de tratament, restaurant à la carte, bar de zi, terasă, magazin gen boutique cu artizanat hand-made, pentru o experiență completă. Întregul proces de cură balneară este foarte atent supravegheat de întreg personalul medical format din medici, asistenți generaliști, asistenți balneofizioterapeuți, kinetoterapeuți și maseori. WiFi-ul este gratuit.

 Facilitățile camerelor
Camerele spațioase, cu un design simplu și elegant, sunt decorate în nuanțe calde, perfecte pentru un somn odihnitor. Paturile sunt dotate cu saltele de cea mai bună calitate, iar pernele matlasate și hipoalergice. Fiecare cameră este prevăzută cu masuță de cafea, 2 fotolii, masă de lucru, televizor LCD, internet gratuit wireless sau prin cablu, telefon, minibar, seif. În baie se găsesc articole de toaletă, prosoape, halate, cabină de duș sau cadă și uscător de păr.

Oferta din categoria: 
SENIOR VOYAGE La vie en rose, de 8 martie la Băile Govora - 3 zile / 175 EURO
Plecare Pana la
06.Mar.2020 08.Mar.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 12.12.2019
# #