Circuit SENIOR VOYAGE-Palatele si savorile pline de noblete ale Munteniei

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

SENIOR VOYAGE-Palatele si savorile pline de noblete ale Munteniei / 1 zile

» Plecari: 26.Sep.2020, 16.May.2020

» Transport: cu Autocar
» Durata: 1 zile
» Pret: de la 29 EURO de persoana

» Categorie cazare *

» Traseu: Oras1 - Oras2 - Oras3


Traseu

Palatul Cantacuzino din Floresti (Micul Trianon)

De dimineata facem o incursiune in lumea fascinanta a nobilimii romane. Conacul Cantacuzino de la Floresti, sau Micul Trianon, este aproape o paragina, dar merita o vizita chiar si pentru a-i observa arhitectura care se incapataneaza sa sfideze timpul si oamenii care l-au abandonat. In 1907, Grigore Cantacuzino, poreclit si Nababul, incepea constructia unui palat care trebuia sa fie copia Trianonului de la Versailles si pe care sa-l daruiasca fiicei sale Alice Cantacuzino. Finalizat in 1914, dupa planurile arhitectului Ion D. Berindey, palatul a reprezentat o bijuterie arhitectonica pentru acele vremuri. Constructia a beneficiat de toate cuceririle tehnicii din epoca, inclusiv betonul armat, sina de cale ferata si granitul, folosite in premiera de Anghel Saligny la podul Regele Carol I de la Cernavoda.

Conacul Bellu din Urlati

Ajungem la Conacul Bellu, frumos restaurat si transformat intr-un muzeu al familiei Bellu, unul dintre putinele muzee care expun mobila si obiecte decorative ce au apartinut celor care au locuit aici. Astazi celebra pentru numele cimitirului din Bucuresti, familia Bellu a beneficiat in trecut de averi insemnate si a facut aliante matrimoniale cu Vacarestii, Cantacuzinii, Campinenii si Sturdza. In 1926, Alexandru Bellu doneaza Academiei Romane intreg complexul de cladiri, parcuri si vii din Urlati.

Muzeul Crama 1777 de la Valea Calugareasca

In Valea Calugareasca admiram singura crama muzeu de pe drumul vinului, o reproducere a unei crame mai vechi, ce dateaza de la 1777.

Manastirea Carmelitanilor Desculti

Si la final poposim langa Snagov, sa descoperim inca o poveste interesanta: un lacas de cult ajuns sa fie cunoscut in intreaga lume, gratie arhitecturii sale deosebite. Manastirea Carmelitanilor Desculti, o cladire moderna impresionanta, care poarta hramul Sfintei Fecioare Maria de pe Muntele Carmel, este considerata „cea mai reusita, din punct de vedere arhitectural si teologic, dintre constructiile religioase moderne din Europa”, de Marko Ivan Rupnik, directorul Scolii internationale de arta Centrul Aletti din Roma.Servicii incluse:
Tariful include:
• Vizite conform descrierii
• Transport cu autocar/ microbuz
• Ghid insotitor

Suplimente si reduceri:Tariful nu include:
• Masa de pranz
• Cheltuieli personale
• Intrarile la obiectivele turistice

Oferta din categoria:


 
SENIOR VOYAGE-Palatele si savorile pline de noblete ale Munteniei - 1 zile / 29 EURO
Plecare Pana la
26.Sep.2020 26.Sep.2020 Rezervare
16.May.2020 16.May.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Fara masa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 27.11.2019
# #