Circuit SENIOR VOYAGE-Targoviste - Incursiune de o zi in Vechea Capitala

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

SENIOR VOYAGE-Targoviste - Incursiune de o zi in Vechea Capitala / 1 zile

» Plecari: 17.Oct.2020, 06.Jun.2020

» Transport: cu Autocar
» Durata: 1 zile
» Pret: de la 29 EURO de persoana

» Categorie cazare *

» Traseu: Oras1 - Oras2 - Oras3


Turnul Chindiei si Curtea Domneasca

Lasi in urma zarva capitalei si, la nici 90 km, dai peste cea mai frumoasa capitala pe care inca n-ai vizitat-o: Targoviste. Imediat ajunsi aici, „descalecam” in centrul orasului si purcedem intr-un tur de recunoastere al principalelor obiective. Descoperim vestigiile Curtii Domnesti ale Tarii Romanesti din secolele XIV-XVI, aflam un pic de istorie medievala locala, ne bucuram de vederea panoramica asupra intregului complex din Turnul Chindiei si vizitam principalele monumentele din incinta Curtii Domnesti: Muzeul Tiparului si al Cartii Romanesti Vechi, Biserica Sf. Vineri, Palatul Petru Cercel si Biserica Domneasca.

Casa Atelier Gheorghe Patrascu

Dupa ce am explorat ruinele Curtii Domnesti, facem o scurta plimbare in jurul orasului vechi si poposim la Casa Atelier Gheorghe Patrascu. Avem ocazia sa il cunoastem la el acasa pe unul dintre cei mai valorosi artisti ai tarii, care a castigat marele premiu la expozitiile internationale din Barcelona in 1929 si Paris in 1937 si sa vedem prin ochii lui Targovistea vremurilor interbelice.

Muzeul Comunismului

Unul dintre cele mai neobisnuite puncte de interes ale orasului si urmatoarea noastra oprire este Muzeul Comunismului, garnizoana locala unde au petrecut ultimele zile fostul dictator Nicolae Ceausescu si sotia sa si unde a avut loc procesul si executia dramatica a cuplului. Cladirea unitatii militare este una istorica. Aici a functionat prima Scoala de Cavalerie din tara noastra si tot aici a facut armata regele Mihai.

Manastirea Dealu

Finalizam escapada de o zi la Manastirea Dealu, ctitorie a domnitorului Radu cel Mare de la sfarsitul anilor 1400 si locul unde este ingropat capul domnitorului Mihai Viteazul. Dupa ce a fost decapitat la Campia Turzii, in Ardeal, capul voievodului a fost adus la manastire de catre comisul Radu Florescu, si ingropat alaturi de tatal sau. La apusul soarelui ne pregatim sa ne intoarcem in Bucuresti. In drum spre casa putem sa derulam filmul intregii zile pe camera foto.Servicii incluse:
Tariful include:
• Vizite conform descrierii

• Transport cu autocar/ microbuz

• Ghid insotitor

Tariful nu include:
• Masa de pranz

• Cheltuieli personale

• Intrarile la obiectivele turistice

Oferta din categoria:


 
SENIOR VOYAGE-Targoviste - Incursiune de o zi in Vechea Capitala - 1 zile / 29 EURO
Plecare Pana la
17.Oct.2020 17.Oct.2020 Rezervare
06.Jun.2020 06.Jun.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Fara masa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 27.11.2019
# #