Circuit CROAZIERA PE VOLGA - De la Moscova la Astrahan, -100

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CROAZIERA PE VOLGA - De la Moscova la Astrahan, -100 / 14 zile

» Plecari: 08.Sep.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 14 zile
» Pret: de la 2699 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Moscova - Uglich - Iaroslavl - Kostroma - Nijnii Novgorod - Cheboksary - Kazan - Samara - Saratov - Volgograd - Astrahan


Ziua 1. BUCURESTI – MOSCOVA
Intalnire cu insotitorul de grup in aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare si zbor spre Moscova. Dupa formalitatile de sosire,transfer la portul fluvial si imbarcare pe vasul de croaziera. Intalnire cu ghidul de croaziera, care va face o prezentare generala a traseului si a excursiilor optionale organizare de pe vas. Cazare pe vas / pensiune completa.

Ziua 2. MOSCOVA
Mic dejun la bordul navei. In cursul diminetii tur de oras panoramic, pe parcursul caruia veti putea vedea strada Leningradskaya, strada Tverskaya, manastirea Novodevichy (din exterior), sediul KGB (din exterior) si Piata Rosie, unde veti avea timp liber la dispozitie. Va sugeram o vizita in galeria comerciala a magazinului GUM. Continuam turul pana la punctul de belvedere in apropierea Universitatii Lomonosov. Dupa pranzul la un restaurant local vizitam Kremlinul, in incinta caruia puteti admira Palatul Congreselor, Arsenalul, cladirile Senatului, resedinta Presedintelui Federatiei Ruse, clopotul si tunul Tarilor Rusi, Piata Catedralelor cu catedrala Inaltarii, catedrala Arhanghelului si catedrala Bunei Vestiri (vizita interioara a uneia dintre cele trei). Seara, optional, participare la un spectacol folcloric traditional. Cazare pe vas / pensiune completa.

Ziua 3. MOSCOVA
Mic dejun. Dimineata vizitam faimoasa galerie de pictura rusa Tretiakov, dupa care avem timp liber la dispozitie pentru vizite individuale (va recomandam metroul moscovit, cu impresionantele sale statii). Revenim pe vas, care paraseste Moscova, indreptandu-se spre Uglich. Dupa instructajul obligatoriu de salvare in caz de pericol (safety drill) vom fi invitati la un cocktail de bun venit, la care va fi prezentat echipajul, in frunte cu capitanul. Cazare pe vas / pensiune completa.

Ziua 4. UGLICH
Mic dejun. Dimineata putem participa la diverse activitati organizate de echipaj: informari despre urmatoarele escale, prezentari ale artizanatului traditional, lectii de limba rusa, de cantece si dansuri etc. Dupa pranz vasul ajunge in portul Uglich, cel mai iubit oras din Inelul de Aur. Tur pietonal pentru a vizita teritoriul Kremlinului – cetate cu o mare incarcatura istorica, biserica Sf. Dimitrie si biserica Schimbarii la Fata. Dupa tur, intoarcere la vas. Cazare pe vas / pensiune completa.

Ziua 5. YAROSLAVL &KOSTROMA
Mic dejun. Dimineata vizitam Yaroslavl, oras aflat in Patrimoniul UNESCO, port la Volga, care se intinde pe zeci de kilometri pe ambele maluri si care face parte din Inelul de Aur. Pe parcursul turului de oras veti putea admira piata centrala, biserica Sf. Prooroc Ilie, ale carei fresce constituie un adevarat breviar al vechii picturi bisericesti rusesti, biserica Sf. Nicolae Facatorul de Minuni (vizita interioara) si fosta resedinta a guvernatorului, acum transformata in galerie de arta. Dupa-amiaza vom face un tur in orasul Kostroma, unde vizitam manastirea Ipatiev si Catedrala Sfintei Treimi. Cazare pe vas / pensiune completa.

Ziua 6. NIJNII NOVGOROD
Mic dejun. Dimineata activitati de informare (escalele Nijnii Novgorod si Cheboksary, Istoria Rusiei) si divertisment. Dupa amiaza tur al orasului Nijnii Novgorod (fost Gorky), centrul administrativ al districtului federal Volga, unde vizitam Kremlinul si, optional, Galeria de arta. Cazare pe vas / pensiune completa.

Ziua 7. CHEBOKSARY
Mic dejun. Vasul face escala la Cheboksary, capitala Republicii Chuvashia,locuita de chuvashi, un grup etnic turcic. Dimineata facem un tur de oras cu autocarul, iar dupa amiaza putem opta pentru o vizita (cu degustare) la Muzeul Berii sau o excursie in orasul Ioshkar-Ola, capitala Republicii Mari El, patria grupului etnic fino-ugric Mari. Cazare pe vas / pensiune completa.

Ziua 8. KAZAN
Mic dejun. Vasul ajunge la Kazan, capitala si cel mai mare oras al Republicii Tatarstan, situat la varsarea in Volga a raului Kazanka. In timpul escalei vizitam Kremlinu din Kazan, inscris pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Dupa-amiaza activitati de divertisment si lectii de limba rusa. Cazare pe vas / pensiune completa.

Ziua 9. SAMARA
Mic dejun. Samara (fosta Kuybushev) este un important centru al industriei aero-spatiale, dar aresi numeroare monumente si muzee.Dupa turul orasului si vizita Galeriei de Arta puteti vizita, optional, Buncarul lui Stalin, construit in 1942, dar neutilizat. Dupa pranz vasul isi continua drumul spre Saratov. Dintre activitatile organizate pe vas mentionam prezentarea basmelor rusesti si seara de poezie rusa. Cazare pe vas / pensiune completa.

Ziua 10. SARATOV
Mic dejun. In cursul diminetii vor fi prezentate punctele de interes din Saratov si Volgograd. Escala la Saratov, cu tur de oras inclus. Cazare pe vas / pensiune completa.

Ziua 11. VOLGOGRAD
Mic dejun. In prima parte a escalei vizitam principalele obiective turistice din fostul Stalingrad si colina Mamaiev, dominata de complexul ce comemoreaza batalia de la Stalingrad (august 1942 - februarie 1943). Dupa pranz vizita optionala la muzeul ce prezinta panorama Bataliei de la Stalingrad. Seara ceremonie de comemorare a soldatilor ce au luptat in cel de-al doilea Razboi Mondial si recital de poezie rusa. Cazare pe vas / pensiune completa.

Ziua 12. ZI DE NAVIGARE PE VOLGA
Mic dejun. Pe parcursul acestei zile putem urmari o prezentare a orasului Astrahan sau participa la o sesiune de intrebari si raspunsuri despre Rusia contemporana. Cei talentati pot pregati un moment artistic pe care sa il prezinte la spectacolul "Pasagerii au talent" care va avea loc dupa cocktailul de despartire si Cina Capitanului. Cazare pe vas / pensiune completa.

Ziua 13. ASTRAHAN
Mic dejun. Vasul ajunge la Astrahan, punctul terminus al croazierei, la ora 9:00. Dimineata vizitam Kremlinul din Astrahan si, optional, Galeria de Arta. Daca doriti sa vizitati Delta Volgai, atunci puteti participa la excursia optionala organizata in cursul dupa-amiezii. Cazare pe vas / pensiune completa.

Ziua 14. ASTRAHAN – MOSCOVA
Mic dejun matinal. Debarcare si transfer la aeroport pentru zborul spre Moscova, urmat de zbor in conexiune spre Bucuresti.

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.


Servicii incluse:
• zboruri Bucuresti – Moscova / Astrahan - Bucuresti;
• taxele de aeroport si securitate;
• taxele portuare;
• autocar / minibus local, licentiat, pe durata traseului si a transferurilor;
• 13 nopti cu pensiune completa, in cabine exterioare, pe vasul Nikolay Chernishevsky 4*;
• participarea la toate activitatile de divertisment, ateliere, cursuri de dans si limba rusa, pe durata croazierei;
• vizitele conform programului cu insotitor roman si ghizi locali in orasele unde acosteaza vasul;
• transferuri curse de linie la / de la aeroportul Henri Coanda;
• asigurare medicala + storno (*valoare storno asigurata – pana la 8.500 lei / calatorie).

Nu include:
• excursiile optionale de la bordul vasului;
• bacsisurile pentru soferi si ghizi locali pe durata excursiilor incluse in program (se achita obligatoriu la insotitorul de grup): 5 €/pers/zi;
• bacsisurile pe durata croazierei (se achita obligatoriu la bordul vasului): 8 €/pers/zi;
• taxa consulara si de servicii pentru viza Rusia: ~ 330 lei (taxa se achita obligatoriu in lei);
• asigurarea medicala speciala pentru obtinere viza: ~68 RON (se achita la momentul depunerii actelor la Ambasada);
• bauturile pe vapor, alte servicii nementionate;
• biletele de intrare la obiectivele turistice vizitate (daca nu este prevazut altfel);
• alte servicii decat cele mentionate in program.

Oferta din categoria:


 
CROAZIERA PE VOLGA - De la Moscova la Astrahan, -100 - 14 zile / 2699 EURO
Plecare Pana la
08.Sep.2020 21.Sep.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Pensiune completa inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 20.12.2019
# #