Circuit RUSIA - ELEGANTA SI GRANDOARE 2020

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

RUSIA - ELEGANTA SI GRANDOARE 2020 / 12 zile

» Plecari: 22.Jul.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 12 zile
» Pret: de la 1399 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Sankt Petersburg - Novgorod - Moscova - Ringul de Aur (Vladimir & Suzdal)


Ziua 1. BUCURESTI – SANKT PETERSBURG
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 23:30 (21–Iul) in aeroportul Henri Coanda pentru imbarcare si zbor spre Sankt Petersburg, via Moscova. Noapte in avion.
Ziua 2. SANKT PETERSBURG
Sosire in orasul Sankt Petersburg in cursul diminetii, fondat de tarul Petru cel Mare in anul 1703 pe malurile Nevei, a fost capitala imperiala a Rusiei intre anii 1713 – 1728 si 1732 – 1918, numele fiindu-i schimbat in Petrograd, in Leningrad si revenind la numele initial in anul 1991. Ne vom intalni cu ghidul local pentru a face cunostinta si ne vom indrepta catre hotelul din Sankt Petersburg pentru cazare. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie.
Ziua 3. SANKT PETERSBURG
Mic dejun. Dimineata, vom face un tur de oras inedit, pentru a cunoaste mai in amanunt fosta capitala imperiala. Vizita la Fortareata Petru si Pavel, unde sunt inmormantati aproape toti tarii Rusiei din dinastia Romanov, de la Petru cel Mare pana la Nicolae al II-lea. Turul continua cu vizitarea Palatului Yusupov, situat pe canalul Moika, care a apartinut lui Felix Yusupov, unul dintre cei mai bogati aristocrati din Rusia tarista. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 4. SANKT PETERSBURG - PETERHOF
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, excursie la Peterhof – Palatul Peterhof, construit din dorinta lui Petru cel Mare, pe tarmul Golfului Finic, fiind resedinta oficiala imperiala de vara, pana in anul 1917. Impresionanta sa fatada are 268 m si este zugravita in ocru si alb, fiind dominata de cupole aurite. Tot aici, veti putea admira impresionantele gradini, inspirate de cele de la Versailles. La intoarcere vizitarea Catedralei Sf. Issac (bonus). Cazare la acelasi hotel.
Ziua 5. SANKT PETERSBURG – TSARSKOE SELO – PAVLOVSK
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, excursie la Tsarskoe Selo si Palatul Pavlovsk. Tsarskoe Selo, palatul de suflet al imparatesei Ecaterina cea Mare, este o adevarata bijuterie a barocului, zugravit in alb si albastru si dominat de turle aurite, inconjurat de doua parcuri, cu o serie de structuri romantice realizate in sec. al XVIII-lea. Vom putea admira interioarele somptuoase, incarcate de stucaturi si aurarii, marea sala de bal, dar ceea ce confera, cu adevarat, caracterul de unicitate palatului Ecaterina este camera de chihlimbar, alcatuita din mai bine de sase tone chihlimbar. Urmatoarea vizita va fi in eleganta resedinta a Tarului Pavel, palat construit in stil neo-clasic, care adaposteste lucrari de arta deosebite si este imprejmuit de gradini luxuriante, considerate o bijuterie a locului. Intoarcere in Sankt Petersburg si cazare la acelasi hotel.
Ziua 6. SANKT PETERSBURG & MUZEUL ERMITAJ
Mic dejun. Azi optional, vizita la Muzeul Ermitaj pentru a admira impresionantele sale colectii de arta (tur de doua ore). Adapostit in fostul Palat de Iarna, Muzeul Ermitaj, a fost principala resedinta a familiei imperiale si gazduieste opere inestimabile ale unora din marii artisti europeni, clasici si moderni (Monet, Renoire, Picasso, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Rubens etc). Cazare Sankt Petersburg.
Ziua 7. SANKT PETERSBURG – NOVGOROD – MOSCOVA
Mic dejun. Plecam cu autocarul catre Novgorod, cel mai important oras istoric din nord-vestul Rusiei, situat la aproximativ 200 km de Sankt Petersburg. Novgorod se mandreste cu cea mai mare varietate de monumente medievale din toata Rusia. Printre acestea, vom vizita Catedrala Sf. Sofia, cea mai bine conservata biserica din secolul al XI-lea si unul dintre cele mai vechi monumente crestine din Rusia. In continuare, vizitam Kremlin-ul, care in interior detine cel mai vechi palat, folosit in trecut ca sala de intalniri a arhiepiscopilor, vizitam Biserica Sfantul Andrei, Biserica Salvatorului si Muzeul Icoanelor din secolele XI-XIX. Cina intr-un restaurant local (inclusa). Transfer la gara pentru deplasare cu trenul catre Moscova, noapte in tren (cusete cu 4 locuri).
Ziua 8. MOSCOVA & MUZEUL BORODINO
Sosire in Moscova in cursul diminetii unde pornim direct in turul panoramic, incluzand si Catedrala Mantuitorului Iisus Hristos, continuand apoi cu vizita spectaculosului Muzeu Borodino(in functie de data redeschiderii, la momentul actual este in renovare) – cu vestita pictura panoramica, reprezentand batalia de la Borodino cu armata lui Napoleon, din anul 1812. Seara va propunem, optional, un spectacol folcloric traditional, al vestitului ansamblu de la Kostroma. Cazare la hotel in Moscova.
Ziua 9. MOSCOVA
Mic dejun. Dimineata, turul Kremlinului – prestigiosul centru istoric al puterii tarilor rusi si resedinta oficiala actuala a presedintelui Federatiei Ruse, o cetate de forma triunghiulara cu 20 de turnuri, fondata in anul 1156 de printul Andrei Dolgoruki. In incinta Kremlinului puteti admira Palatul Congreselor, Piata Senatului, Arsenalul, cladirile Senatului, resedinta Presedintelui Federatiei Ruse, clopotul si tunul Tarilor Rusi, Piata Catedralei cu catedrala Inaltarii, catedrala Arhanghelului si catedrala Bunei Vestiri (vizita interioara a doua dintre cele trei). Optional vizitarea Armoreriei si a Fondului de Diamante. In continuare, vizitam faimoasa galerie de pictura rusa Tretiakov. Cazare la hotel in Moscova.
Ziua 10. MOSCOVA - RINGUL DE AUR (Vladimir & Suzdal)
Dupa micul dejun, timp liber la dispozitie pentru vizite individuale sau cumparaturi. Optional, excursie de o zi pentru a descoperi cele mai frumoase orase de pe Ringul de Aur, aflate in Patrimoniul UNESCO. Aceste orase medievale care formeaza Ringul, au jucat un rol esential in formarea Bisericii Ortodoxe Ruse si pastreaza vie amintirea evenimentelor importante din istoria Rusiei. Veti avea ocazia sa admirati adevarate muzee in aer liber, cu monumente extrem de bine conservate, datand din sec. XII – XVIII, care au supravietuit uimitor probei timpului. Printre acestea veti gasi kremlinuri (cetati), manastiri, catedrale si biserici. Orasul Vladimir, fosta capitala a unui puternic principat al Rusiei Medievale, este un oras extrem de important din punct de vedere istoric. O serie de monumente precum Poarta de Aur, catedrala Sf. Demetrius si catedrala Adormirii Fecioarei sunt incluse pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Spre deosebire de Vladimir, Suzdal este un oras putin industrializat, dar cu monumente istorice exceptionale, incluse de asemenea pe lista UNESCO. Pranz intr-un restaurant local. Intoarcere in Moscova si cazare la hotel.
Ziua 11. MOSCOVA – SERGHIEV POSAD - KUSKOVO
Dupa micul dejun, excursie optionala la Serghiev Posad, aflat in patrimoniul UNESCO, lacasul sacru al bisericii ortodoxe ruse, incluzand Manastirea Sfintei Treimi, Academia de Teologie si muzeul si a Domeniului Kuskovo. Seara, cazare la acelasi hotel in Moscova.
Ziua 12. MOSCOVA – BUCURESTI
Dupa servirea micului dejun dimineata devreme, pornim catre aeroport pentru zborul spre Bucuresti. Aterizare pe aeroportul Henri Coanda – Otopeni in jurul orei 13:50.


Servicii incluse:
Servicii incluse:
• transport avion Bucuresti – Sankt Petersburg / Moscova - Bucuresti;
• bilet de tren Novgorod – Moscova;
• taxele de aeroport si securitate pentru zboruri;
• autocar / minibus local, licentiat pe durata traseului si a transferurilor;
• 10 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4* + 1 cina bonus Novgorod;
• vizitele conform programului cu insotitorul roman pe toata durata circuitului si ghizi locali pe durata circuitului;
• transferuri curse de linie la / de la aeroportul Henri Coanda;
• asigurare medicala + storno (*valoare storno asigurata – pana la 8.500 lei / calatorie).

Nu sunt incluse in costul programului:
● bacsisuri (se achita obligatoriu la insotitorul de grup): 5 € / pers/ zi;
● taxa de viza si procesare pentru Rusia ~330 RON( se achita la momentul depunerii actelor la Ambasada );
● asigurarea medicala speciala pentru obtinere viza: ~68 RON (se achita la momentul depunerii actelor la Ambasada);
● excursiile optionale;
● alte servicii decat cele mentionate.

Note:
Reducere copii pana la 12 ani: 10% din pachet (doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 20 pers. Pentru un grup de 15-19 pers. tariful se majoreaza cu 110 € / pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:
Pachet 7 optionale (optiunea se face doar la inscriere) – 365 €
1. Palatul Peterhof (insotitor roman, ghid local si bilet de intrare): 75 €;
2. Tsarskoe Selo & Pavlovsk (insotitor roman, ghid local si bilet de intrare): 80 €;
3. Spectacol folcloric traditional (transferuri, bilet intrare, insotitor roman): 65 €;
4. Armoreria si Fondul de Diamante: 25€;
5. Ringul de Aur – Vladimir & Suzdal (insotitor roman, ghid local, masa de pranz, intrari): 100 €;
6. Serghiev Posad (insotitor roman, ghid local si bilet de intrare): 70 €;
7. Muzeul Ermitaj (insotitor roman si bilet de intrare): 40 €.

OBSERVATII:
Transferuri GRATUITE la / de la Aeroportul Henri Coanda din urmatoarele zone:
MOLDOVA: (firma: AutoVip, Zuzu, Transfero)
- Iasi, Roman,Barlad, Vaslui, Bacau, Onesti, Adjud, Panciu, Galati, Tecuci, Braila, Focsani, Rm.Sarat, Buzau
SUD EST: (firma Direct Aeroport)
- Constanta, Mangalia, Fetesti, Cernavoda
CENTRU – VEST (firma Direct Aeroport)
- Fagaras, Zarnesti, Brasov, Busteni, Azuga, Sf.Gheorghe
Oferta din categoria:


 
RUSIA - ELEGANTA SI GRANDOARE 2020 - 12 zile / 1399 EURO
Plecare Pana la
22.Jul.2020 02.Aug.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 18.11.2019
# #