Circuit RUSIA şi Nestematele Imperiale

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

RUSIA şi Nestematele Imperiale / 8 zile

» Plecari: 25.Aug.2020, 18.Aug.2020, 14.Jul.2020, 17.Jun.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 1010 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: -


În această călătorie avem ocazia să descoperim:
St. Petersburg: Peterhof – Tarskoe Selo
Moscova: Serghiev Posad – Galeriile Treatyakov
 Ziua 1. Bucuresti – Sankt Petersburg
Astăzi ne începem călătoria in Otopeni de unde ne îmbarcăm pentru zborul spre Sankt Petersburg. După aterizare avem transfer la hotel şi program liber.

 Ziua 2. St. Petersburg
Ne trezim odihniți și energizați. Azi avem program liber în Sankt Petersburg sau excursie opţionala la Tarskoe Selo, devenită reşedinţa de vară a ţarilor Rusiei. Timp de două secole, multi arhitecţi renumiţi au contribuit la crearea unui ansamblu unic de palate, pavilioane, parcuri şi lacuri. Cea mai uimitoare dintre atracţiile de aici este camera de chihlimbar, faurită din 10.000 kg de plăci de chihlimbar, poleite cu foiţă de aur, creată de către artizanii germani şi rusi, la începutul secolului al XVIII-lea şi oferită de către regele Prusiei, Friedrich Wihelm I, aliatului său rus, Ţarul Petru cel Mare, în 1716. Cazare
în Sankt Petersburg. Pe timp de seară, pornim la o promenadă pe aleile orașului în căutare de cadre splendide cu lumini îmbietoare. La sfârşitul zilei vă propunem, optional, un program de folclor (sunt incluse transportul, biletul de intrare la specatcol care durează aprox. 2 ore si un cocktail de bun venit).

 Ziua 3. St. Petersburg
Începem explorarea Sankt Peterburgului cu ghid local şi admirăm ansamblurile arhitecturale, soborurile, palatele şi podurile vestite în toată lumea într-un tur panoramic cu autocarul. Punctul de pleare este Bulevardul Nevskii Prospect, primul construit în Sankt Petersburg, unde se află cele mai importante atracţii ale oraşului : Catedrala Sfântul Isaac, Călăreţul de aramă, Catedrala Kazan, care ne aminteşte de Bazilica San Pietro din Vatican, Biserica pe Sângele Vărsat, cu arhitectură similară Bisericii Sf. Vasile din Moscova, Piaţa Regală. Continuăm vizitarea oraşului cu cea mai veche construcţie a sa, Fortăreaţa Petru şi Pavel, ridicată pe malul râului Neva, apoi Muzeul Ermitage unul dintre cele mai mari muzee de artă din lume. Colecţiile sale impresionante adăpostesc peste 3 milioane de exponate. Cazare la Sankt Petersburg.
La lăsarea serii vă propunem un program optional - croaziera pe Neva by night pentru a admira clădirile impozante puse în valoare de o multitudine de lumini şi a participa la spectacolul deschiderii podurilor.

 Ziua 4. St. Petersburg - Peterhof
Mic dejun. Timp liber la dispoziţia turiştiilor sau excursie opţională la Peterhof (5-6 ore), unde se va vizita unul dintre cele mai impresionante palate construite de Petru Cel Mare (1710-1714), reşedinta a ţarilor ruşi. Acesta se aseamănă foarte mult cu Palatul Versailles din Franţa, având în interior o cameră a oglinziilor, iar sala de bal fiind decorată cu numeroase candelabre. În parcurile sale, numeroase alei sunt împrejmuite de fântâni arteziene şi cascade. Întoarcere la Sankt Petersburg pentru cazare.

 Ziua 5. St. Petersburg – tren de mare viteză până la Moscova
Ne convingem cu greu să părăsim Sankt Petersburg, însă, o facem cu amintiri frumoase, coborând spre Moscova, capitala Rusiei. Vom face această călătorie cu un tren de mare viteză, admirând în trecere peisajele splendide cu păduri și ape curgătoare ale Parcului Național Valdai și ale Parcului National Zavidovo. Iată-ne ajunși în Moscova, centrul politic, economic, ştiinţific şi cultural al Rusiei şi Europei de Est, fiind cel mai mare oraș aflat în întregime pe continentul Europa. Admirăm fugitiv peisajul citadin și ne îndreptăm spre hotel. Cazare la hotel în Moscova. Intrăm în atmosfera oraşului şi vizităm metroul moscovit (adevarată bijuterie arhitectonică) cu faimoasele sale staţii:
Mayakovskaya, Ploschad Revolyutsii, Kropotkinskaya, Komsomolskaya, Ovoslobodskaya, Novokuznetskaya, adevărate palate subterane, în care arta rusească îşi dezvăluie splendorile. Acestea sunt decorate cu candelabre şi arcuri din marmură de felurite culori. Construcţia metroului a început în 1930. În prezent, are o lungime de 256 km şi cuprinde 138 de staţii.

 Ziua 6. Moscova - Serghiev Posad
Mic dejun. Începem turul nostru panoramic cu autocarul în Moscova însoţiţi de ghidul local: Catedrala Sf. Vasile (simbolul oraşului), o adevarată minune a arhitecturii ruseşti ce se ridică în faimoasa Piaţă Roşie, Teatrul Balsoi, înfiinţat în 1776 printr-un decret imperial, Catedrala Mântuitorului şi Catedrala Voznesensky, Parcul Pobeda unde se află unul dintre cele mai înalte obeliscuri din lume cu o înălțime de 141.8 m, câte 10 cm pentru fiecare zi din cel de al doilea Razboi Mondial și Universitatea Lomonosov După-amiază timp liber în Moscova sau opțional, excursie la Serghiev Posad, în inima ortodoxiei ruse, cu renumita Mănăstire a Sfintei Treimi Sf. Sergius Lavra (construită în 1422 de Sf. Nicon, ucenicul Sf. Serghie, la 30 de ani de la moartea acestuia din urmă, pentru depunerea moaștelor sale) și Biserica Sfântul Nicon. Cazare la Moscova.


 Ziua 7. Moscova – Galeriile Tretyakov
Mic dejun. Continuăm cu explorarea Kremlinului cu ghid local, excursie de jumătate de zi (reședința țarilor Rusiei și în prezent reședinșa președintelui) unde vom privi, ca Napoleon Bonaparte, la superbele cupole aurite și vom vizita 3 dintre cele17 biserici ale cetății. O altă atracție a Kremlinului este Marele Clopot ( Tsar Kolokol) ciuntit de un obuz inamic. După amiază avem timp liber sau vă propunem o excursie opțională pentru iubitorii de artă la vestitele Galerii „Tretyakov”, unde se găsesc cele mai renumite capodopere ale picturii ruse. Cazare la Moscova.

 Ziua 8. Moscova – Zbor spre tara
Mic dejun. În cursul dimineții, eliberarea camerelor, apoi avem transfer la aeroport pentru zborul spre țară.
SUPLIMENTE & REDUCERI
• Supliment de single – 275 €
• Pentru plecarile din 17.06 * si 14.07* se achita un supliment de 85 €

• În cazul în care turistul nu va obține viza se vor aplica penalizări conform condițiilor de retragere aferente zilei în care se efectuează retragerea.
BONUSURI
• NOU! Pachet full included PELLERIN: 10 % Discount la achitarea din ţară a excursiilor opţionale 1+5+6 (de mai jos) pentru posesorii de Pellerin Club Card
• 5 % Discount la achitarea din ţară a excursiilor opţionale 1+5+6 (de mai jos)

Stii ca te numesti Pellerin atunci cand toate semnele sunt de partea ta: iti place sa calatoresti in jurul lumii, sa aduni amintiri de neuitat, astepti cu nerabdare sa vizitezi locuri inedite si te hranesti cu aventura specifica fiecarui loc nou pe care il descoperi. Iar daca am aflat ca esti un calator veritabil, atunci inseamna ca meriti cu desavarsire sa faci parte din clubul Pellerin, concept creat special pentru tine. Intotdeauna Pellerin-ul se va intoarce din calatoriile sale mai bogat.
Cum poti deveni membru? Regulamentul si toate detaliile de care ai nevoie sunt disponibile la adresa www.pellerin.ro.
Pellerin Club Card este un card nominal care se achizitioneaza contra cost (25 euro) si vine in intampinarea ta cu o multitudine de avantaje, inca de la inceput: de la facilitati acordate pentru circuitele cumparate, pana la beneficii oferite de partenerii nostri, in tara.

OPȚIONALE
1.Tarskoe Selo -60 €/pers
2.Peterhof – 70 €/pers.
3.Program de folclor - 55 €/pers.
4.Croazieră Neva, by night, cu spectacolul deschiderii podurilor - 45 €/pers
5. Galeriile Tretyakov -45 €/pers
6. Serghiev Posad – 60 €/pers
Servicii incluse:
PREŢUL INCLUDE
• Bilet de avion București – Sankt Petersburg;
• Bilet de avion Moscova – Bucuresti;
• transport cu autocar/minibus local clasificat;
• 7 cazări la hoteluri de 3-4*;
• 7 mic dejun;
• Transport cu trenul de mare viteză între St Petersburg și Moscova;
• Biletele de intrare la Kremlin, Metrou în Moscova, Fortăreaţa Petru şi Pavel şi muzeul Ermitaj.
• Bacșiș - 25 €/pers
• Transfer aeroport – hotel – aeroport;
• Însoţitor din partea agenţiei
• Ghid local pentru vizite conform
• programului
NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ
• Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, taxe de oras* platibile la hotel , alte taxe şi cheltuieli personale.
• Excursiile opționale, pentru grup de minim 30 persoane;
• Taxa de viză şi procesare acte – 75 € - pers (se achită la înscriere).

Oferta din categoria: 
RUSIA şi Nestematele Imperiale - 8 zile / 1010 EURO
Plecare Pana la
25.Aug.2020 01.Sep.2020 Rezervare
18.Aug.2020 25.Aug.2020 Rezervare
14.Jul.2020 21.Jul.2020 Rezervare
17.Jun.2020 24.Jun.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 12.11.2019
# #