Circuit RUSIA (Str Petersburg – Moscova) Plecari Nopti Albe: 31.05; 01.06; 07.06; 08.06; 14.06; 15.06; 28.06; 29.06.2020

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

RUSIA (Str Petersburg – Moscova) Plecari Nopti Albe: 31.05; 01.06; 07.06; 08.06; 14.06; 15.06; 28.06; 29.06.2020 / 8 zile

» Plecari: 29.Jun.2020, 28.Jun.2020, 15.Jun.2020, 14.Jun.2020, 08.Jun.2020, 07.Jun.2020, 01.Jun.2020, 31.May.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 1195 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 25.06.2020
» Categorie cazare 4*

» Traseu: Str Petersburg – Moscova


RUSIA Grandoare, opulenta, istorie
Sankt Petersburg - Moscova
Plecari NOPTI ALBE: 31.05, 01.06, 07.06, 08.06, 14.06, 15.06, 28.06, 29.06.2020
(8 zile/ 7 nopti)


PROGRAMUL CIRCUITULUI:
Ziua 1: BUCURESTI - MOSCOVA - ST. PETERSBURG Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 11:00 pentru imbarcare pe cursa companiei AEROFLOT cu destinatia Sankt Petersburg (schimbarea cursei la Moscova). Sosire in fosta capitala a Rusiei la ora locala 21:20. Transfer si cazare la hotel 4* in Sankt Petersburg.

Ziua 2: SANKT PETERSBURG, tur de oras Mic dejun. Ziua de astazi o dedicam fostei capitale a Rusiei, Sankt Petersburg, unde vom avea un tur panoramic de oras. Vom admira cele mai insemnate monumente ale orasului, cu o bogata istorie si o arhitectura originala - o reala mostenire culturala. Avem ocazia sa ascultam povesti uimitoare si sa facem fotografii de neuitat la principalele atractii istorice si arhitecturale, precum Catedrala Kazan, Palatul de Iarna, Insula Vasilievsky, Catedrala Sfantului Isaac, Piata Senatului, Piata Palatului, Fortareata Petru si Pavel (intrare inclusa) - cea mai veche constructie, fosta capitala a Imperiului Rus, acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi dintre fostii tari ai Rusiei. De asemenea, admiram strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri. Seara, optional, va propunem un spectacol folcloric traditional rusesc.

Ziua 3: SANKT PETERSBURG, Muzeul de Arta Ermitaj / PUSKIN (optional) Mic dejun. Este greu de imaginat o vizita in Sankt Petersburg fara a descoperi unul dintre cele mai faimoase muzee din lume, Muzeul de Arta Ermitaj. Colectia lui nepretuita este expusa in cinci cladiri istorice, una dintre ele fiind Palatul de Iarna, fosta resedinta oficiala a familiei regale a Rusiei, de altfel si cea mai spectaculoasa. Camerele palatului, decorate cu marmura si aur, asigura un fundal fin pentru comorile Ermitajului. Aceasta colectie unica contine peste 3 milioane de exponate, inclusiv picturi ale lui Leonardo da Vinci sau Raphael. De asemenea, de o mare insemnatate sunt si colectiile exponatelor de arta egipteana, orientala si din Grecia Antica. Veti fi de-a dreptul coplesiti de frumusetea muzeului si cu siguranta nu veti uita acest loc magnific si legendar. Dupa-amiaza, va propunem o excursie in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului. Palatul de vara este inima Satului Tarilor (Tsarskoe Selo), unul din cele mai pitoresti parcuri ale fostei resedinte ale tarilor rusi, unde veti simti atmosfera stilului vietii regale si intreaga sa maretie. In zilele noastre, legendara Camera de Chihlimbar (unde rasina acoperea peretii, intr-un stil magnific si stralucitor), precum si interioarele radiante au recapatat in cele din urma fosta lor splendoare, pierduta in urma distrugerilor realizate in timpul celui de al doilea razboi mondial. Astazi, mii de turisti vin la Puskin sa admire superbele parcuri si Palatul Ecaterinei.

Ziua 4: SANKT PETERSBURG - PETERHOF (optional) Mic dejun. Optional, va propunem o excursie la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi. Aici vom vizita Marele Palat si gradina principala unde sunt amplasate statuia lui Samson cu leul si fantanile in cascada. Spectaculosul Peterhof, este situat in Golful Finlandei, la 34 km de Sankt Petersburg si atrage mii de turisti datorita parcurilor si palatelor sale faimoase. Peterhof este faimos si datorita fantanilor sale, care sunt frecvent comparate cu cele de la Versailles. Marea Cascada are in centru fantana lui Samson, aceasta fiind desemnata drept simbol al parcului. Fiind fosta resedinta de vara a tarilor, Peterhof este un conglomerat de palate, Marele Palat fiind cel mai important. A fost ocupat in timpul celui de-al doilea razboi mondial de catre nazisti, care l-au lasat in ruina, iar reconstructia palatelor si a parcurilor a transformat locul intr-o expozitie a splendorii vietii regale. Puteti admira salile decorate stralucitor cu aur, marmura si numeroase oglinzi. Frumusetea Peterhofului, a superbelor fantani si a palatelor sale, nu a lasat niciun vizitator indiferent si nici dvs. nu veti face exceptie de la regula. Dupa amiaza, optional, vom vizita marile catedrale ale Sankt Petersburgului: Catedrala Sfantului Isaac (a carei cupola este acoperita cu 100 kg de aur pur, fiind considerata a treia mare catedrala ca dimensiune din lume), Catedrala Mantuitorului Insangerat si Catedrala Fecioarei din Kazan.

Ziua 5: SANKT PETERSBURG - MOSCOVA Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Moscova. Sosire la Moscova la ora 14:40. Transfer si cazare la hotel 4* in Moscova.

Ziua 6: MOSCOVA, tur de oras Mic dejun. In aceasta zi, vom avea un tur panoramic de oras ce include: Piata Rosie, construita in secolul al XVI-lea de Ivan cel Grozanic, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Alba, Catedrala Mantuitorului, platforma de observare Sparrow Hills, monumentul lui Puskin de pe strada pietonala Arbat, precum si alte obiective emblematice ale actualei capitale. Continuam vizita orasului cu o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Timp liber pentru pranz sau vizitarea Catedralei Sfantului Vasile (intrarea este optionala si se face individual, fara insotitorul de grup, pret informativ: 10 EURO/persoana). Continuam programul cu vizitarea Complexului Kremlin (plimbare prin interiorul Kremlinului si vizitarea a doua catedrale). Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia.

Ziua 7: MOSCOVA Mic dejun. Timp liber sau, optional, vizita la Galeriile Tretyakov - tezaurul national de arta al Rusiei. Dupa-amiaza, se poate opta pentru o croaziera pe raul Moscova. Ziua 8: MOSCOVA - BUCURESTI Mic dejun. Eliberarea camerelor in jurul orei 11:00. Timp liber pentru ultimele cumparaturi sau plimbari individuale. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Aeroflot cu destinatia Bucuresti, decolare la ora 20:55. Sosire la Otopeni la ora 00:15.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti 13:20 - Moscova 16:25 durata zborului: 3h05min
Moscova 19:40 - Sankt Petersburg 21:20 durata zborului: 1h40min
Sankt Petersburg 13:15 - Moscova 14:40 durata zborului: 1h25min
Moscova 20:55 - Bucuresti 00:15 durata zborului: 3h20min

GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 35 EURO/ persoana. Pentru un grup de 15-19 persoane, pretul se majoreaza cu 55 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 15 participanti pana cu 2 luni inainte de plecare. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.


ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI:
✓ pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din calatorie, cu minim 2 pagini libere;
✓ copie pasaport
✓ fotografie color tip pasaport (pe fundal alb);
✓ formular tipizat, completat electronic prin intermediul site-ului http://visa.kdmid.ru (se va completa de catre turist sau de catre agentul care efectueaza inscrierea); ✓ copie asigurare medicala. Polita de asigurare medicala trebuie sa contina numele si prenumele titularului, valabilitatea pentru toata durata calatoriei, sa indice acoperirea zonei geografice la nivel global/inclusiv Rusia si sa acopere cheltuielile medicale si de repatriere. De asemenea, polita trebuie sa contina logo-ul, stampila si semnatura asiguratorului sau sa indice numele si datele de contact ale acestuia. Suma minima asigurata trebuie sa fie de 30.000 euro. Termen limita de transmitere a actelor catre agentie: 4 saptamani inainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelor pentru grupuri este de aproximativ 2 saptamani de la data depunerii dosarului la sediul Centrului Rus de Vize. Consulatul isi rezerva dreptul de a solicita prezenta personala a aplicantilor in vederea acordarii vizelor turistice. IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se efectueaza retragere


EXCURSII OPTIONALE:
• Galeriile Tretyakov: 35 Euro/persoana;
• Croaziera pe raul Moscova: 35 Euro/persoana;
• Excursie Peterhof (Marele Palat si parcuri): 75 Euro/persoana;
• Seara folclorica traditional ruseasca: 65 Euro/persoana;
• Excursie Marile Catedrale ale St Petersburgului: 45 Euro/persoana;
• Excursie la Puskin cu vizitarea Palatului Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar: 70 Euro/persoana; NOTA: Preturile excursiilor optionale sunt valabile pentru minim 20 participanti si au fost calculate pe baza tarifelor din luna octombrie 2019. Acestea sunt informative, iar preturile finale vor fi comunicate in luna martie 2020.

LISTA INFORMATIVA HOTELURI:
Plecari: 31.05, 01.06, 07.06, 08.06, 14.06, 15.06, 28.06, 29.06
St. Petersburg - hotel Sankt Petersburg 4* www.hotel-spb.ru
Moscova - hotel Korston 4* www.korston.ru/moscow

Pentru verificarea disponibilitatii, va rugam sa contactati agentia ECOVOYAGE TOUR!
LOCURI LIMITATE LA AVION SI CAZARE!


Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
3


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti - Moscova - Sankt Petersburg si retur Moscova - Bucuresti cu compania AEROFLOT;
• transport cu avionul cursa interna: St. Petersburg - Moscova cu compania AEROFLOT;
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• 7 nopti cazare cu mic dejun: 4 nopti in St. Petersburg la hotel 4* si 3 nopti in Moscova la hotel 4*;
• tururi panoramice cu ghid local in Sankt Petersburg si Moscova;
• vizitarea Fortaretei Petru si Pavel;
• vizitarea Muzeului Ermitaj;
• vizita metrou Moscova - cu intrare la statiile reprezentative;
• vizitarea Complexului Kremlin (plimbare prin interiorul Kremlinului si vizitarea a doua catedrale); • insotitor roman de grup;
• taxa viza si procesare acte (poate suferi modificari);
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Nota: Taxa de viza si taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna octombrie 2019. In situatia majorarii de catre consulat sau de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data aplicarii pentru viza sau a emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.NU SUNT INCLUSE:
• asigurare medicala de calatorie (obligatorie), suma minima asigurata trebuie sa fie de 30.000 EURO;
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 EURO/persoana – se practica in Rusia, se achita la sosirea in tara de destinatie;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

Oferta din categoria: 
RUSIA (Str Petersburg – Moscova) Plecari Nopti Albe: 31.05; 01.06; 07.06; 08.06; 14.06; 15.06; 28.06; 29.06.2020 - 8 zile / 1195 EURO
Plecare Pana la
29.Jun.2020 06.Jul.2020 Rezervare
28.Jun.2020 05.Jul.2020 Rezervare
15.Jun.2020 22.Jun.2020 Rezervare
14.Jun.2020 21.Jun.2020 Rezervare
08.Jun.2020 15.Jun.2020 Rezervare
07.Jun.2020 14.Jun.2020 Rezervare
01.Jun.2020 08.Jun.2020 Rezervare
31.May.2020 07.Jun.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 25.10.2019
# #