Circuit Revelion 2020 Balcani - 29 Decembrie 2019 (5 zile) AUTOCAR

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Revelion 2020 Balcani - 29 Decembrie 2019 (5 zile) AUTOCAR / 5 zile

» Plecari: 29.Dec.2019

» Transport: cu Autocar
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 215 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 22.12.2019
» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Belgrad - Novi Sad


Program
 Ziua 1. (29.12) București – Belgrad (~600 km)
Ne îmbarcăm în autocar la ora 6.30 dimineaţa din Autogara Centrală - București și plecăm pe ruta Pitesti – Sibiu - Timisoara. Ajungem seara în Belgrad, și ne rămâne timp să facem un scurt tur panoramic. La început, ne încearcă un puternic sentiment de déjà vu: aceleași clădiri stereotipe, bulevarde largi flancate de blocuri de locuințe, cartiere urbanizate în stilul caracteristic al epocii comuniste. Apoi totul se schimbă și putem să admirăm clădirile și monumentele istorice îmbăiate în lumini ambientale. Ne vor impresiona pe rând: Parlamentul, Citadela Kalemegdan, Palatul Printesei Ljubica, artera pietonala Kneaz Mihaljov. Pornim spre hotel pentru cazare.

 Ziua 2. (30.12) Belgrad – Voivodina (~190 km)
Dupa ce luăm micul dejun, avem program liber, iar pentru cei care sunt dornici să extindă aventura pe meleagurile sârbești, propunem o excursie opțională spre nord, în provincia Voivodina. Șoseaua ne poartă prin peisaje rurale pline de farmec, trecând pe lângă muntele Fruska și pădurile Lyndon care ascund printre coroanele dese ale codrilor cele 16 mănăstiri ortodoxe ridicate aici în Evul Mediu. Oprim în pitorescul oraș Sremski Karlovci. Clădirile vechi baroce ne amintesc de turtele dulci de marțipan. Zăbovim destul cât să aflăm de istoria colorată și multi-culturală a locului şi trecem pragul Catedralei Ortodoxe Sf. Nicolae.
Moment de răgaz: Este bucuria fiecărui călător să afle despre cultura și valorile locurilor vizitate. Și cum ai putea face mai bine acest lucru în Karlovci decât prin a gusta două dintre ˝celebritățile˝ localității: vinul Bermet și prăjiturile Kuglof. Povestea lor e mai lungă, dar îți dezvăluim doar faptul că ele sunt o moștenire lăsată de coloniștii germani din sec. al XVIII-lea. Vinul Bermet este mândria localnicilor, așa că, golim cupele până la fund. Ocazie perfectă să ne cunoaștem mai bine, să schimbăm impresii și să legăm prietenii noi. La urma-urmei, suntem camarazi de drum și nu-i exclus să mai fim și altădată …
Am ajuns și în Novisad, al doilea oraș ca mărime din Serbia. Păstrând tradiția încă din timpul guvernării austro-ungare, Novisad este astăzi un centru cultural înfloritor, cu o istorie legată de o pleiadă de intelectuali și artiști de notorietate din Serbia. Din Piața Libertății, punctul zero al orașului, putem face scurte incursiuni spre atracțiile principale: Palatul Episcopal Ortodox, Catedrala Romano-Catolică, Catedrala Ortodoxă Sf. Gheorghe, Teatrul Național și Sinagoga, una dintre cele mai bine păstrate lăcașuri de cult de acest gen din Europa. Ne plimbăm la pas pe aleile pietonale și ne amestecăm în mulțimea de oameni, localnici sau călători care nu fac altceva decât să se bucure de fiecare clipă. Seara ne întoarcem în Belgrad cu amintiri frumoase din călătoria noastra prin Voivodina.

 Ziua 3. (31.12) Belgrad
Micul dejun ne pregătește pentru un tur intensiv al unui oraș care are multe de povestit. Asediul nostru începe prin Poarta Leopold, punctul de acces către centrul istoric. Belgradul s-a ridicat pe vechea Cetate Singidunum, fondat de un trib celtic și transformat de romani într-un centru de apărare la granița imperiului. Cetatea se află în Parcul Kalemegdan, un spațiu ce se întinde până la malurile Dunării și ale Râului Sava. La distanță de câțiva pași zărim: Poarta Zindan, Poarta lui Despot, Fântâna Romană, Biserica Ruzica, Muzeul de Istorie Naturală, Monumentul Recunoștinței Franceze, Poarta Vidin și Turnul cu Ceas. Lăsăm în urmă cetatea și facem o scurtă oprire la Catedrala Ortodoxă Arhanghelul Mihail, construită la ordinele domnitorului Milos Obrenovic, în 1837 iar peste drum zărim şi Palatul Prinţesei Ljubica. Continuăm plimbarea pe artera pietonală Kneaz Mihajlov, faimoasă pentru cafenelele și magazinele foarte en vogue. Aici găsim un oraș vibrant, plin de viață și istorie, cu edificii civile în stil neoclasic sau baroc ce poartă amprenta Habsburgică de sec. al XIX-lea. După ce ajungem în Piața Republicii, intrăm în Skadarlija, cartierul boem al Belgradului, corespondent al celebrului Montmartre din Paris, cu o puzderie de cafenele și cârciumi unde odinoară își făceau veacul scriitori, artiști și actori la sfârșitul secolului XIX. Câteva dintre localuri mai primesc și astăzi oaspeți, Dva Jelena, Zlatni Bokal și Tri Sesira. În cârciumi, notele muzicale readuc atmosfera de început de secol XX, cu chansonete sau folk și jazz autohton și clinchet de pahare, acompaniate de o animație veselă și voci petrecărețe. Vizita noastră continuă cu Catedrala Sf. Sava, cea mai impunătoare catedrală ortodoxă din Balcani, incendiată de către turci în 1595 și reconstruită în secolul XIX. Revenim la hotel, unde ne pregătim să sărbătorim trecerea în noul an, așa cum se cuvine, cu delicii culinare, licori delicioase si muzică bună, într-o atmosferă de neuitat. Petrecerea de Revelion va avea loc în boemul cartier Skadarlija , unde vom întampina noul an în compania prietenilor întalniți în călătorie și ne vom face noi amintiri frumoase.

 Ziua 4. (01.01) La pas prin Belgrad
În prima zi a noului an , facem o plimbare relaxanta pe chei în Zemun - cândva un cartier mai rău famat care actualmente a prins culoare și curaj și își trăiește a doua tinerețe. Între noi fie vorba, aici se găsește cel mai bun street-food din Belgrad. Ne mai ramane timp liber pentru a cutreiera in voie orasul si a descoperi pe cont propriu locuri noi și fascinante.

 Ziua 5. (02.01) Belgrad - Bucuresti(~600 km)
După micul dejun, plecăm spre țară, amintindu-ne cu drag despre toate locurile minunate pe care le-am văzut, nerabdatori sa pornim din nou la drum.


Servicii incluse:
De la 155 € + 60 euro (transport autocar)5 zile - Autocar
DATA DE PLECARE: 29.12.2019

PREŢUL INCLUDE
• Transport cu autocar modern dotat cu aer conditionat pentru tot traseul;
• 4 nopți cazare Hotel Novel Inn 3*/similar; http://www.novelinn.com
• 4 nopți cazare Hotel Sumadija 4*/similar; https://www.hotelsumadija.com/
• Mic dejun;
• Vizitele si excursiile prevazute in program;
• Tur de oras Belgrad cu autocarul;

BONUSURI
• NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD

OPTIONALE:
• Cina Festiva de Revelion (tariful va fi anuntat pana la 30.09.2019 iar inscrierea se va face din tara);
• Excursia Voivodina – 25 €/pers.

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ
• Excursiile opționale pentru minim 25 de persoane;
• Alte taxe şi cheltuieli personale;
• Alte mese decat cele mentionate in program;
• Asigurarea medicala si asigurarea storno;
• Alte obiective turistice decat cele mentionate;

SUPLIMENTE &REDUCERI
• Supliment de single 120 €
• Reducere copil ani in camera cu 2 adulti -15 euro
• Supliment hotel 4* - 20 €/pers.
Grup minim 35 pers.

PUNCTELE DE IMBARCARE/DEBARCARE GRATUITA:
(autocar sau microbus):
BUCUREŞTI Autogara Centrală - București 06.30
PITEŞTI Petrom ieşire Piteşti Est 07.30
RM.VÂLCEA Petrom ieşire Pasarela Nord 09.00
SIBIU Petrom Obor Calea Şurii Mari 12.00
SEBEŞ Rompetrol ieşire Lancrăm 12.30
DEVA McDonald’s GARĂ 16.30
TIMIŞOARA Benzinaria Gazprom Dumbravita 17.30


PUNCTELE DE IMBARCARE/DEBARCARE CONTRA COST:
(autocar sau microbus):
PLOIEŞTI 7 € / sens/ pers. Petrom METRO
BRAŞOV 12 € / sens/ pers. McDonald''s Cal. Bucureşti
CONSTANŢA 15 € / sens/ pers. Gara Centrală
BUZĂU 12 € / sens/ pers. McDonald`s
BRĂILA 15€ / sens/ pers. Billa - Calea Buzaului
GALAŢI 15 € / sens/ pers. McDonald''s
FOCŞANI 12 € / sens/ pers. Benzinăria LUKOIL, centru
MEDGIDIA 12 € / sens/ pers. Restaurant Balada

DETALII TRANSFERURI:
• Transferurile CONTRA COST sunt GARANTATE pentru MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 2 - 3 zile înainte de plecare) şi sunt LIMITATE în funcţie de capacitatea maximă a mijlocului de transport utilizat (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri).
• Turiştii sunt rugaţi să se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicată. Orele sunt estimative, în funcţie de condiţiile meteorologice şi de trafic.
• Dacă turiştii se îmbarcă dintr-o altă localitate decât Bucureşti, aceştia trebuie să informeze cu minim 15 zile înainte de data plecării agenţia la care s-au înscris. inscrierile cu mai puţin de 15 zile înainte se vor face numai în funcţie de capacitatea mijlocului de transport utilizat.
• Numerele de telefon ale ghizilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).

PELLERIN PLUS
225 € + 60 € (transport autocar)
PRET DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA
 Oferta valabila pentru primele locuri in autocar, incepand cu bancheta a doua;
 Avans 25 % la inscriere;
Diferenta de plata cu 21 de zile inainte de data plecarii;
 GRATUIT - PELLERIN CLUB CARD , avand incluse asigurarea medicala, storno si de bagaje.
 ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

BEST DEAL Reducere 70 €
155 € + 60 € (transport autocar)
PRET DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA
 Oferta valabila pentru ultimele locuri in autocar;
 Plata integrala la inscriere;
 Nu se accepta modificari sau anulari.
 Nu se cumuleaza cu alte reduceri;
 ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

PROMO Reducere 40 €
185 € + 60 € (transport autocar)
PRET DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA
 Avans 30% la inscriere;
 Diferenta de plata pana la 30.09.2019;
 Nu se cumuleaza cu alte reduceri;
 ATENTIE! LOCURI LIMITATE!
 Oferta este valabila pana la 30.09.2019.

STANDARD + Reducere 20 €
205 € + 60 € (transport autocar)
PRET DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA
 Avans 25 % la inscriere; Diferenta de plata cu 21 zile inainte de data plecarii;
 Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

SUPLIMENTE &REDUCERI
• Supliment de single 120 euro;
• Copil 2- 12 ani reducere 15 euro in camera dubla cu doi adulti;
• Supliment hotel Sumadija 4* - 20 euro/persoana. www.hotelsumadija.com/en/

BINE DE ŞTIUT:
• Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
• Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
• Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
• Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru Serbia.
• Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
• Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
• Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
• Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
• Tinuta decenta este obligatorie pentru orice cina servita la unul din restaurantele hotelului. Domnii au acces cu pantalon lung si incaltaminte inchisa (nu in pantalon scurt si papuci sau sandale), iar doamnele in tinuta eleganta.
• Aşezarea în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor.
• Oferta a fost calculata pe baza paritatii EURO / USD valabila in luna decembrie 2017; in situatia modificatii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei
• Pentru călătorie este necesar paşaportul valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară

Cod oferta: arias790

Oferta din categoria: 
Revelion 2020 Balcani - 29 Decembrie 2019 (5 zile) AUTOCAR - 5 zile / 215 EURO
Plecare Pana la
29.Dec.2019 02.Jan.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 23.06.2019
# #