Circuit CIRCUIT BRATISLAVA-VIENA-BUDAPESTA (27- 29 OCTOMBRIE 2022)

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CIRCUIT BRATISLAVA-VIENA-BUDAPESTA (27- 29 OCTOMBRIE 2022) / 3 zile

» Plecari: 27.Oct.2022

» Transport: cu Autocar
» Durata: 3 zile
» Pret: de la 170 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 26.10.2022
» Categorie cazare 3*

» Traseu: BRATISLAVA-VIENA-BUDAPESTA


Ziua 1. Plecare din Cluj-Napoca, la ora 05:00 pe ruta Oradea-Budapesta-Bratislava. Vizita Bratislava, capitala Slovaciei. Incepem cu cetatea si orasul vechi cu Poarta si Turnul Sf. Mihail, Catedrala de Incoronare, Piata Orasului Vechi. Cazare in Viena 2 nopti la acelasi hotel (800 km).
Ziua 2. Dupa micul dejun, incepem vizita capitalei Austriei, cu un tur de oraş panoramic cu autocarul – Parcul de distracţii Prater, Sediul ONU si zona de business a Vienei, Turnul Dunarii, Casa Hundertwasser, Palatul Belvedere, apoi clădirile din centrul Vienei; Urania, Regierungsgebaude, Poşta Imperială, Opera Vieneză, Palatul Hofburg, Muzeul de Arte Frumoase, Muzel de Stiinţe ale Naturii, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primăria, Votivkirche, Bursa, Biserica Sf. Rupert. Urmează un tur pietonal cu vizitarea următoarelor obiective pe dinafară : Palatului Hofburg –Tezaurul, Muzeul Sissi, Scoala Spaniola de Echitatie, Biserica Sf.Mihail, Graben, Biserica Sf. Petru, Biserica Sf. Stefan, Kärtnerstrasse cu Biserica Capucinilor si Cripta Imperiala, Muzeul Albertina. Vizita la Kunsthistorisches Museum sau timp liber in centrul Vienei. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 3. Mic dejun. Vizita Palatul Schönbrunn, supranumit Versailles-ul Vienei cu audioghid in limba romana (interior + gradinile, approx. 3 ore). Ne indreptam apoi spre Budapesta, Perla Dunarii. Vom face un tur panoramic cu autocarul: Castelul Buda, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Insula Margareta, Bastionul Pescarilor, Bulevardul Andrassy, Biserica Sf. Stefan. Opera, Academia de Stiinte, Piata Millenium. etc. Pornire spre casa. Sosire in tara seara tarziu.


Servicii incluse:
Tariful include :
- transport cu autocar clasificat internaţional de 3* ;
- 2 nopţi cazare la hotel-pensiune de periferie de 3* în Viena, cu mic dejun bufet ;
- ghid însoţitor.
 
Tariful nu include:
- taxele de intrare (optionale) la obiectivele turistice din Viena:
Schönbrunn: 22 Eur, Muzeul Sisi: 17 Eur, Tezaurul: 13 Eur; Palatul Belvedere 18 Eur
- asigurarea medicală si asigurarea storno;

Tarifele sunt valabile la momentul redactarii programului si pot suferi modificari in cursul anului!

Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica ordinea sau conţinutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar!
Note:
Excursiile opţionale nu trebuie confirmate de către turişti la momentul înscrierii.
Pentru explicaţiile de la obiectivele turistice, grupul va putea apela contra cost la serviciile ghizilor locali (acolo unde este cazul)
Orele sunt estimative, în funcţie de condiţiile meteorologice şi de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a ţine legătura cu aceştia pentru a va informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
Turiştii sunt rugaţi să se prezinte la locul de îmbarcare cu cca. 15- 30 min. înainte de ora comunicată. 
In cazul in care nu se intruneste grupul minim de 20 de persoane, transportul se efectueaza cu microbuz de ultima generatie, cu urmatoarele dotari: climatronic, sistem de incalzire independent, scaune rabatabile, telefon, radio.
Locurile din autocar se aloca turistilor in ordinea inscrierii acestora si nu se acorda locuri preferentiala decat in cazuri medicale speciale.

Oferta din categoria:


 
CIRCUIT BRATISLAVA-VIENA-BUDAPESTA (27- 29 OCTOMBRIE 2022) - 3 zile / 170 EURO
Plecare Pana la
27.Oct.2022 29.Oct.2022 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 10.08.2022
# #