Circuit CIRCUIT CRACOVIA SI BRATISLAVA ( 27-30 OCTOMBRIE 2022 )

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CIRCUIT CRACOVIA SI BRATISLAVA ( 27-30 OCTOMBRIE 2022 ) / 4 zile

» Plecari: 27.Oct.2022

» Transport: cu Autocar
» Durata: 4 zile
» Pret: de la 270 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 26.10.2022
» Categorie cazare 3*

» Traseu: Cracovia – Kazimiers – Auschwitz – Zakopane - Bratislava


Ziua 1. Plecare din Cluj-Napoca dimineata la orele 05:00. Traversam nordul Ungariei si Slovaciei si ajungem la Bratislava. Vizita Bratislava, capitala Slovaciei. Incepem cu cetatea si orasul vechi cu Poarta Sf. Mihail, Catedrala de Incoronare, Piata Orasului Vechi. Cazare in Bratislava (800 km).
Ziua 2. Mic dejun. Ne indreptam spre Zakopane, cea mai importanta statiune montana din Polonia, centru cultural al Goralilor. Plimbare si timp liber pe strada Krupowki, cumparaturi in Piata artizanala, aproximativ 2 ore. Sosire la Cracovia, vechea capitala a Poloniei, actualmente capitala culturala a tarii. Cazare la Cracovia 2 nopti la acelasi hotel. Cina, optional.(450 km)
Ziua 3. Dupa micul dejun pornim catre centrul istoric al Cracoviei, si incepem vizita cu Castelul si Catedrala Wawel, urmeaza Piata Mare (Rynek Glowny), Biserica Sf. Maria, Sukkienice-hala de postavuri, monumentul Adam Mikiewicz, fortificatiile medievale - Barbacanul, Poarta Florian, etc. iar apoi optional, vizitam Cartierul Evreiesc Kazimiers, devenit celebru o data cu filmarile facute de renumitul scenarist Steven Spielberg pentru filmul „Lista lui Schindler”. Timp liber in centru, pentru pranz, shopping sau vizita la muzee. Seara intoarcere la cazare. Cina, optional.

Ziua 4. Dupa micul dejun ne indreptam spre Auschwitz (Oswiecim) si Birkenau, locul celor mai mari lagare naziste si marturii ale holocaustului, din cel de-al 2-lea razboi mondial, incluse in Patrimoniul UNESCO. Muzeele aduc aminte de atrocitatile care s-au petrecut aici, unde mai mult de 1 milion de evrei si romi au fost exterminati.(70 km). Continuam drumul spre tara cu o scurta oprire la Kosice, al doilea oras ca marime din Slovacia, pentru a vizita centrul orasului cu Biserica Sf. Elisabeta.(800 km).
Intrarea si vizitarea cu ghid local de turism, in limba engelza (care va fi tradus in l.romana) se confirma anticiapat si este necesara rezervare!


Servicii incluse:
Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru transport pentru grup 30-39 persoane, 20 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

Tariful include:
- transport cu autocar modern, climatizat, de 3*, taxe de parcari si autostrazi;
- 2 nopti cazare cu mic dejun bufet la hotel 3*, in zona Cracovia;
- 1 noapte cazare cu mic dejun in Bratislava la hotel de 3*
- ghid turism din partea agentiei

Tariful nu include:
- cina optionala: 13 euro/persoana/seara, (valabil la un numar minim de 20 persoane);
- Vizita ghidata la lagarul de la Auschwitz – Birkenau – 13 Eur
- Vizita Cartierul Evreiesc cu masinutele - 17 euro

Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

CONDITII DE CALATORIE:
-Carte de Identitate sau pasaport
Note:
Pentru explicaţiile de la obiectivele turistice, grupul va putea apela contra cost la serviciile ghizilor locali (acolo unde este cazul)
Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a ţine legătura cu aceştia pentru a va informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
Turiştii sunt rugaţi să se prezinte la locul de îmbarcare cu cca. 15- 30 min. înainte de ora comunicată. 
In cazul in care nu se intruneste grupul minim de 20 de persoane, transportul se efectueaza cu microbuz de ultima generatie, cu urmatoarele dotari: climatronic, sistem de incalzire independent, scaune rabatabile, telefon, radio.
Locurile din autocar se aloca turistilor in ordinea inscrierii acestora si nu se acorda locuri preferentiala decat in cazuri medicale speciale.

Oferta din categoria:


 
CIRCUIT CRACOVIA SI BRATISLAVA ( 27-30 OCTOMBRIE 2022 ) - 4 zile / 270 EURO
Plecare Pana la
27.Oct.2022 30.Oct.2022 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 10.08.2022
# #