Circuit CIRCUIT ANDALUZIA SI SEJUR COSTA DEL SOL! Transport Avion | 8 zile | de la 759 Euro, -32

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CIRCUIT ANDALUZIA SI SEJUR COSTA DEL SOL! Transport Avion | 8 zile | de la 759 Euro, -32 / 8 zile

» Plecari: 15.Oct.2020, 11.Oct.2020

» Transport: cu Avion + autocar
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 759 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Malaga – Granada – Cordoba – Carmona – Sevilla – Pueblos Blancos (Arcos de la Frontera – Grazalema – Ronda) – Costa del Sol: Torremolinos


Ziua 1 | BUCURESTI – MALAGA – GRANADA
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 05:00 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei Blue Air 0B 125 cu destinatia Malaga. Decolare la ora 07:00 si sosire la Malaga la ora 10:20. Ne imbarcam in autocar si plecam spre Granada. Dupa-amiaza, vizita cu ghid local la Alhambra – monument UNESCO si cea mai vizitata atractie turistica din Spania. Creata original pentru scopuri militare, Alhambra a fost o "alcazaba" (fortareata), un "alcázar" (palat) si o "medina" (oras), toate in una. Vom vizita gradinile Alhambrei, palatul si gradinile Generalife. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Leonardo Granada 4* (plecare 11.10) respectiv Hotel Macia Real de la Alhambra 4* (plecare 15.10) sau similare.

Ziua 2 | GRANADA – CORDOBA – CARMONA – SEVILLA
Mic dejun. Dimineata plecam spre Cordoba – orasul andaluz care a fost cu mai bine de 1000 de ani in urma capitala de califat, cel mai mare oras din Europa si un remarcabil centru de cultura. Vom poposi pe malul Gudalquivirului si ne vom indrepta spre centrul istoric dominat de turnul-clopotnita, fostul minaret al impunatoarei Mezquita – azi Catedrala (intrare optionala) marturie a celor sapte veacuri de dominatie maura in Al-Andalus. Inainte de ajunge la Sevilla poposim la Carmona, numita si Lucero de Europa (Luceafarul Europei) unul din cele mai vechi orase ale continentului care ne va surprinde cu centrul sau istoric unde vom intra prin Puerta de Sevilla cum a facut si regele Fernando al III-lea cel Sfant care a recucerit orasul de sub stapanirea maurilor. Transfer la hotel. Cazare hotel Silken Al-Andalus Palace 4* Sevilla (plecare 11.10) respectiv hotel M.A Sevilla Congresos 4* (plecare 15.10) sau similare.

Ziua 3 | SEVILLA – CAPITALA ANDALUZIEI
Mic dejun. Tur de oras Sevilla cu ghid local. Incepem cu Plaza de Espagna - una din cele mai frumoase piete din lume situata in parcul Maria Luisa (locul de desfasurare al Expozitiei Hispano-Americane din 1929), continuam prin labirintul de stradute din Barrio de Santa Cruz si, pe langa zidurile Alcazarului Regal, ajungem la Catedrala care pastreaza in interior impresionanta Capilla Mayor si monumentalul mormant al lui Cristofor Columb. Catedrala din Sevilla este cea mai mare catedrala gotica din lume si a fost construita pe locul moscheii principale de la care se pastreaza minaretul, azi turnul–clopotnita Giralda de unde se poate vedea cea mai frumoasa panorama asupra orasului. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Silken Al-Andalus Palace 4* Sevilla (plecare 11.10) respectiv hotel M.A Sevilla Congresos 4* (plecare 15.10) sau similare.

Ziua 4 | SEVILLA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Va recomandam sa explorati acest oras seducator in care se regaseste tot farmecul Andaluziei. Sevilla, are o cultura uimitor de relaxata si se spune ca este un oras mare cu o atitudine de oras mic. Exista multe lucruri pentru care sa indragesti Sevilla. Are o istorie bogata, cu un amestec unic de influente culturale. Este un oras plin de culoare, plin de viata, prietenos, primitor si încantator, cu o mancare incredibil de proaspata si delicioasa. Cazare hotel Silken Al-Andalus Palace 4* Sevilla (plecare 11.10) respectiv hotel M.A Sevilla Congresos 4* (plecare 15.10) sau similare.

Ziua 5 | PUEBLOS BLANCOS: ARCOS DE LA FRONTERA, GRAZALEMA, RONDA - TORREMOLINOS
Mic dejun. Plecam spre Costa del Sol pe un itinerariu inedit pentru a descoperi unul din cele mai fascinante peisaje andaluze: satele albe (pueblos blancos). Prima oprire va fi in Arcos de la Frontera, situat intr-o pozitie strategica, in vechea si glorioasa Taifa de Arcos unde vom patrunde intr-un labirint de stradute albe, cu biserici dominate de stilul Mudejar si terase fermecatoare unde puteti opri pentru a degusta specialitatile locale.
Continuam cu Grazalema, un sat plin de viata cu case vopsite in alb si strazi pietruite ce conduc in inima satului. Aici vom descoperi: Plaza de España, aliniata cu baruri si restaurante, primaria satului (ayuntamiento) si biserica parohiala, Iglesia de la Encarnación. Excursia continua apoi catre Ronda, a treia cea mai vizitata destinatie turistica din sudul Spaniei, cu un centru vechi cu o dispunere tipic medievala cu importante reminescente arabe si monumente ca Plaza de Toros, Colegiata Santa Maria la Mayor, Fuente de los Ochos Canos si Puente Nuevo (Podul Nou) cea mai cunoscuta atractie turistica ce ofera imagini panoramice de neuitat. Sosire pe Costa del Sol, in cursul serii. Cina si cazare Hotel MS Aguamarina Suites 4* sau similar Torremolinos.

Ziua 6 | COSTA DEL SOL – RELAXARE
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare pe Costa del Sol, cu posibilitati de vizite optionale in Malaga, capitala Costei del Sol, orasul unde s-au nascut Picasso si Antonio Banderas sau in Marbella – cea mai renumita destinatie de vara a litoralului spaniol. Cina si cazare Hotel MS Aguamarina Suites 4* sau similare Torremolinos.

Ziua 7 | COSTA DEL SOL – GIBRALTAR
Mic dejun. Timp liber la dispozitie si relaxare la facilitatile hotelului sau optional, Excursie de 1 zi in Gibraltar, un spatiu mic dar plin de detalii istorice si minuni geografice al carui simbol sunt macacii, singurele primate care traiesc in libertate in Europa. Teritoriu britanic din 1713, Gibraltarul domina stramtoarea de 14 km ce separa Europa de Africa, si dispune de propriul aeroport, moneda, timbre, ziare, radio, TV, garnizoana militara si navala, doua catedrale si un casino. Aici vom avea inclus un Gibraltar Rock tour in care vom vizita: Europa point – cel mai sudic punct al Gibraltarului, St. Michael’s Ave si Apes Den unde vom intalnii cei mai celebri rezidenti ai Gibraltarului – „macacii”. Tarif: 75 Euro/persoana, minim 20 de platitori si include: transport cu autocarul, Gibraltar Rock tour, insotitor de grup. Cina si cazare Hotel MS Aguamarina Suites 4* sau similar Torremolinos.

Ziua 8 | MALAGA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Blue Air 0B126 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 11:10, sosire la Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 16:00. Sfarsitul pachetului de servicii.

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.


Servicii incluse:
• Zbor direct Bucuresti – Malaga – Bucuresti, Compania Blue Air
(1 bagaj de mana si 1 bagaj de cala de 32kg incluse)
• Transport cu autocar local conform programului
• Cazare 7 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel:
 1 noapte Granada Hotel Leonardo Granada 4* (plecare 11.10)
respectiv hotel Macia Real de la Alhambra 4* (plecare 15.10) sau similare
 3 nopti Silken Al-Andalus Palace 4* Sevilla (plecare 11.10)
respectiv hotel M.A Sevilla Congresos 4* Sevilla (plecare 15.10) sau similare
 3 nopti Torremolinos – Costa del Sol Hotel MS Aguamarina Suites 4* sau similar Torremolinos.
• 3 cine la hotel in Torremolinos
• PACHET DE EXCURSII INCLUSE:
 Bilet de intrare, ghid local si casti pentru vizita la Gradinile Alhambra si palatul Generalife
 Excursie la Cordoba si Carmona
 Tur de oras Sevilla cu ghid local
 Excursie la Pueblos Blancos: Arcos de la Frontera – Grazalema – Ronda
• Ghizi locali la Alhambra si Sevilla
• Insotitor de grup din partea agentiei

NU INCLUDE:
• Taxele de aeroport si combustibil: 160 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• Taxele de oras sau de statiune, acolo unde se aplica (se achita la receptia hotelurilor)
• Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
• Excursii optionale
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali

Oferta din categoria:


 
CIRCUIT ANDALUZIA SI SEJUR COSTA DEL SOL! Transport Avion | 8 zile | de la 759 Euro, -32 - 8 zile / 759 EURO
Plecare Pana la
15.Oct.2020 22.Oct.2020 Rezervare
11.Oct.2020 18.Oct.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 09.07.2020
# #