Circuit Rezerva din timp -PASTE ANDALUZIA CIRCUIT SI SEJUR COSTA DEL SOL | Transport Avion din Bucuresti | 7 nopti | de la 939 euro/pers.-32

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Rezerva din timp -PASTE ANDALUZIA CIRCUIT SI SEJUR COSTA DEL SOL | Transport Avion din Bucuresti | 7 nopti | de la 939 euro/pers.-32 / 8 zile

» Plecari: 11.Apr.2023

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 939 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: MALAGA – GRANADA – CORDOBA – CARMONA – SEVILLA – PUEBLOS BLANCOS (ARCOS DE LA FRONTERRA – GRAZALEMA – RONDA) – COSTA DEL SOL


11 Aprilie | BUCURESTI – MALAGA – GRANADA
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:00 pentru imbarcare pe zborul companiei Austrian Airlines OS788 cu destinatia Viena. Decolare la ora 06:40 si aterizare la Viena la ora 07:20. La ora 09:40 decolare cu zborul OS385 cu destinatia Malaga si sosire la ora 13:00.
Ne imbarcam in autocar si plecam spre Granada. Transfer la hotel si cazare. Cazare Hotel Alixares 4* sau similar Granada.

12 Aprilie | GRANADA – CORDOBA – CARMONA – SEVILLA
Mic dejun. Dimineata vizita cu ghid local la Alhambra – monument UNESCO si cea mai vizitata atractie turistica din Spania. Creata original pentru scopuri militare, Alhambra a fost o "alcazaba" (fortareata), un "alcázar" (palat) si o "medina" (oras), toate in una. Vom vizita gradinile Alhambrei, palatul si gradinile Generalife apoi vom plecam spre Cordoba – orasul andaluz care a fost cu mai bine de 1000 de ani in urma capitala de califat, cel mai mare oras din Europa si un remarcabil centru de cultura. Vom poposi pe malul Gudalquivirului si ne vom indrepta spre centrul istoric dominat de turnul-clopotnita, fostul minaret al impunatoarei Mezquita – azi Catedrala (intrare optionala) marturie a celor sapte veacuri de dominatie maura in Al-Andalus. Inainte de ajunge la Sevilla poposim la Carmona, numita si Lucero de Europa (Luceafarul Europei) unul din cele mai vechi orase ale continentului care ne va surprinde cu centrul sau istoric unde vom intra prin Puerta de Sevilla cum a facut si regele Fernando al III-lea cel Sfant care a recucerit orasul de sub stapanirea maurilor. Transfer la hotel. Cazare Hotel M.A. Sevilla Congressos 4* sau similar Sevilla.

13 Aprilie | SEVILLA – CAPITALA ANDALUZIEI
Mic dejun. Tur de oras Sevilla cu ghid local. Incepem cu Plaza de Espagna - una din cele mai frumoase piete din lume situata in parcul Maria Luisa (locul de desfasurare al Expozitiei Hispano-Americane din 1929), continuam prin labirintul de stradute din Barrio de Santa Cruz si, pe langa zidurile Alcazarului Regal, ajungem la Catedrala care pastreaza in interior impresionanta Capilla Mayor si monumentalul mormant al lui Cristofor Columb. Catedrala din Sevilla este cea mai mare catedrala gotica din lume si a fost construita pe locul moscheii principale de la care se pastreaza minaretul, azi turnul–clopotnita Giralda de unde se poate vedea cea mai frumoasa panorama asupra orasului. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel M.A. Sevilla Congressos 4* sau similar Sevilla.

14 Aprilie | SEVILLA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Va recomandam sa explorati acest oras seducator in care se regaseste tot farmecul Andaluziei. Sevilla, are o cultura uimitor de relaxata si se spune ca este un oras mare cu o atitudine de oras mic. Exista multe lucruri pentru care sa indragesti Sevilla. Are o istorie bogata, cu un amestec unic de influente culturale. Este un oras plin de culoare, plin de viata, prietenos, primitor si încantator, cu o mancare incredibil de proaspata si delicioasa. Cazare Hotel M.A. Sevilla Congressos 4* sau similar Sevilla.

15 Aprilie | PUEBLOS BLANCOS: ARCOS DE LA FRONTERA, GRAZALEMA, RONDA – COSTA DEL SOL
Mic dejun. Plecam spre Costa del Sol pe un itinerariu inedit pentru a descoperi unul din cele mai fascinante peisaje andaluze: satele albe (Pueblos Blancos). Prima oprire va fi in Arcos de la Frontera, situat intr-o pozitie strategica, in vechea si glorioasa Taifa de Arcos unde vom patrunde intr-un labirint de stradute albe, cu biserici dominate de stilul Mudejar si terase fermecatoare unde puteti opri pentru a degusta specialitatile locale.
Continuam cu Grazalema, un sat plin de viata cu case vopsite in alb si strazi pietruite ce conduc in inima satului. Aici vom descoperi: Plaza de España, aliniata cu baruri si restaurante, primaria satului (ayuntamiento) si biserica parohiala, Iglesia de la Encarnación. Excursia continua apoi catre Ronda, a treia cea mai vizitata destinatie turistica din sudul Spaniei, cu un centru vechi cu o dispunere tipic medievala cu importante reminescente arabe si monumente ca Plaza de Toros, Colegiata Santa Maria la Mayor, Fuente de los Ochos Canos si Puente Nuevo (Podul Nou) cea mai cunoscuta atractie turistica ce ofera imagini panoramice de neuitat. Sosire pe Costa del Sol, in cursul serii. Cina si cazare hotel MS Aguamarina Suites 4* sau similar.


16 Aprilie | COSTA DEL SOL – RELAXARE
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare pe Costa del Sol, cu posibilitati de vizite optionale in Malaga, capitala Costei del Sol, orasul unde s-au nascut Picasso si Antonio Banderas sau in Marbella – cea mai renumita destinatie de vara a litoralului spaniol. Cina si cazare hotel MS Aguamarina Suites 4* sau similar.

17 Aprilie | COSTA DEL SOL – GIBRALTAR
Mic dejun. Timp liber la dispozitie si relaxare la facilitatile hotelului sau optional, Excursie de 1 zi in Gibraltar, un spatiu mic dar plin de detalii istorice si minuni geografice al carui simbol sunt macacii, singurele primate care traiesc in libertate in Europa. Teritoriu britanic din 1713, Gibraltarul domina stramtoarea de 14 km ce separa Europa de Africa, si dispune de propriul aeroport, moneda, timbre, ziare, radio, TV, garnizoana militara si navala, doua catedrale si un casino. Aici vom avea inclus un Gibraltar Rock tour in care vom vizita: Europa point – cel mai sudic punct al Gibraltarului, St. Michael’s Ave si Apes Den unde vom intalnii cei mai celebri rezidenti ai Gibraltarului – „macacii”. Tarif: 85 Euro/persoana, minim 20 de platitori si include: transport cu autocarul, Gibraltar Rock tour, insotitor de grup. Cina si cazare hotel MS Aguamarina Suites 4* sau similar.

18 Aprilie | MALAGA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer catre aeroportul din Malaga pentru imbarcare pe zborul companiei Austrian Airlines OS386 cu destinatia Viena. Decolare la ora 13:45 si aterizare la Viena la ora 16:45. La ora 21:25 decolare cu zborul OS787 catre Bucuresti. Sosire pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 00:05 (dupa miezul noptii). Sfarsitul pachetului de servicii.

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.


Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Bilete de avion Bucuresti – Malaga – Bucuresti, via Viena, Compania Austrian Airlines
• 1 bagaj de mana si 1 bagaj de cala
• Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• Transport cu autocar local conform programului
• Cazare 7 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel:
 1 noapte in Granada hotel Alixares 4* sau similar
 3 nopti in Sevilla hotel M.A. Sevilla Congressos 4* sau similar
 3 nopti in Costa del Sol la Torremolinos hotel MS Aguamarina Suites 4* sau similar
• 3 cine la hotel in Costa del Sol – Torremolinos
• PACHET DE EXCURSII INCLUSE:
 Bilet de intrare, ghid local si casti pentru vizita la Gradinile Alhambra si Palatul Generalife
 Excursie la Cordoba si Carmona
 Tur de oras Sevilla cu ghid local
 Excursie la Pueblos Blancos: Arcos de la Frontera – Grazalema – Ronda
• Ghizi locali la Alhambra si Sevilla
• Insotitor de grup din partea agentiei

Servicii neincluse:
• Asigurarea storno si medicala cu protectie COVID (recomandare ferma, se emite in aceeasi zi cu contractul)
• Taxele de oras sau de statiune, acolo unde se aplica (se achita la receptia hotelurilor)
• Excursii optionale
• Bacsis recomandat pentru soferi si ghizi locali

Oferta din categoria:


 
Rezerva din timp -PASTE ANDALUZIA CIRCUIT SI SEJUR COSTA DEL SOL | Transport Avion din Bucuresti | 7 nopti | de la 939 euro/pers.-32 - 8 zile / 939 EURO
Plecare Pana la
11.Apr.2023 18.Apr.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 24.11.2022
# #