Circuit 03.11.2019 - SRI LANKA - 11 zile

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

03.11.2019 - SRI LANKA - 11 zile / 11 zile

» Plecari: 03.Nov.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 11 zile
» Pret: de la 1725 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 20.10.2019
» Categorie cazare 4/5*

» Traseu: Templul Gangaramaya, Anuradhapura, Mihintale, Dambulla, Polonnaruwa, Sigiriya, Pinnawala Elephant Orphanage, Kandy Temple


DESCRIERE PROGRAM

Ziua 1 (03.11.2019) – Bucuresti – Doha
Intalnire la 21.30 cu insotitorul de grup la Aeroportul Otopeni - Henri Coanda si imbarcare la cursa QR220 cu decolare la ora 23.30 spre Doha unde va ajunge in data de 04.11, la ora 05.15 dimineata.

Ziua 2 (04.11.2019) – Doha - Colombo
In continuare ne vom imbarca pe cursa QR654 cu destinatia Colombo, care va decola la 08.55. Ajungem in Colombo la 16.35. Transfer la hotelul de 4* din Negombo. Timp liber pentru odihna si relaxare. Cazare si cina la Hotelul Goldi Sands 4* (sau similar), in statiunea Negombo, una dintre cele mai frumoase statiuni ale insulei, cu o plaja lata cu nisip fin si livezi intinse de palmieri.

Ziua 3 (05.11.2019) – Colombo
Mic dejun. Tur de oras de o jumatate de zi. Colombo, cel mai mare oras al insulei Sri Lanka, capitala comerciala si culturala a tarii, este un oras cosmopolit, cu o arhitectura deosebita ce imbina cladirile moderne tip zgarie-nori cu cele coloniale si ruinele din perioada cand s-a aflat pe rand sub ocupatie portugheza, olandeza si britanica. Vom avea ocazia sa descoperim cele mai importante puncte de atractie: Piata Independentei, zona comerciala, Templul Gangarama, Templul Hindus si Primaria. Timp liber pentru vizite individuale. Pentru iubitorii de shopping, dar si pentru cei care doresc sa cumpere suveniruri din Insula Ceaiului, vom trece in revista principalele zone comerciale ale capitalei, centrele importante Odel, House of Fashion, Paradise Road, etc. Dupa amiaza, transfer la hotel. Seara, cazare si cina la in Negombo, la hotelul Goldi Sands 4*(sau similar).

Ziua 4 (06.11.2019) – Negombo – Anuradhapura – Mihintale - Kandalama
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor plecam inspre Anuradhapura, una dintre capitalele stravechi ale tarii care detine unele dintre cele mai bine conservate ruine ale civilizatiei antice. A fost prima capitala a insulei si constituie in prezent unul dintre orasele locuite continuu din cele mai vechi timpuri. Este inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO, alaturi de alte 7 obiective importante ale insulei. Are o insemnatate deosebita in religia budista, fiind centru al curentului Theravada. Cercetarile arheologice au aratat faptul ca o mare parte a acestor ruine dateaza din secolul al X-lea i.e.n. Complexul este format din mai multe relicve ale cladirilor monastice, stupe cu circumferinta de pana la 340 m, piloni si structuri ale constructiilor antice si rezervoare de apa care serveau la pastrarea rezervelor de apa potabila. Exista aici o padure de ficus, din specia Ficus Religiosa, considerat sacru, planta ce ajunge pana la 30 m inaltime si cu diametrul trunchiului de pana la 30 m. Dupa, ne deplasam catre Mihintale, locul de nastere a budismului. Aici se afla una dintre cele mai frumoase statui ale lui Buddha. Dupa vizita, pornim catre Kandalama. Cazare la hotel Amaya Lake Kandalama 4*(sau similar).

Ziua 5 (07.11.2019) –Kandalama – Dambulla – Polonnaruwa – Kandalama
Mic dejun. Primul obiectiv important al zilei este Dambulla, loc ce a fost martor al evolutiei culturale a insulei inca din sec. I BC, cu marturii ale mai multor regi. Veti descoperi aici, 5 pesteri transformate in temple care flancheaza Templul de Aur al lui Buddha, in cadrul caruia se afla 150 de statui ale lui Buddha. Cel mai importat edificiu al templului este statuia gigantica a lui Buddha acoperita cu aur. In continuare veti descoperi un important centru budist, Polonnaruwa inclus in Patrimoniul UNESCO, care pastreaza o mostenire importanta de temple. Vom vizita aici asa numitul Patrulater, cel mai important loc sacru al orasului vechi, in care se pastreaza Dintele lui Buddha. Acesta detine cel mai important altar, Altarul Dalada Maluwa, loc sacru al spiritualitatii budiste din Sri Lanka, decorat cu fresce care reprezinta animale si plante exotice ale insulei. Un alt altar renumit din Polonnaruwa este Altarul Thivanka Image. Vom putea admira statuile lui Buddha, cele mai mari dintre ele atingand 14m inaltime si cea mai mare stupa, Stupa Rankot Vihala care masoara 55 de metri. Aceasta se gaseste in zona monastica destinata religiei hinduse. Vizita continua cu Palatul Regal din Polonnaruwa, un complex de cladiri care dateaza din timpul domniei regelui Parakramabahu I. Cladirea initiala in jurul careia s-a dezvoltat intregul complex are 31m/13m, cu 50 de incaperi dispuse pe 7 etaje. Seara retur in Kandalama. Cazare la hotel Amaya Lake Kandalama 4* (sau similar).

Ziua 6 (08.11.2019) – Kandalama – Sigiriya – Kandalama
Mic dejun. Dimineata plecam spre unul dintre cele mai frumoase situri ale insulei Sri Lanka, Sigiriya inscrisa in patrimoniul UNESCO. Sigiriya este cunoscuta atat prin importanta sa istorica si arheologica, dar mai ales maiestria Palatului Sigiriya ce se inalta la 200 de metri deasupra pamantului pe stanca avand numele de Lion’s Rock. In cadrul acestei excursii optionale veti avea ocazia sa vizitati ruinele celebrului Palat Sigiriya construit de regele Kasyapa in secolul al-IV-lea i.e.n. Descoperirile arheologice au relevat aici fresce importante care desi apartin civilizatiei Anuradhapura, contin elemente inedite care contribuie la unicitatea sitului, unele dintre cele mai mari din lume. Pe partea vestica a stancii se afla o fresca de 40 de metri inaltime si 140 de metri lungime. Datorita acestor fresce si a constructiei sale impresionante, Sigiriya este cunoscuta ca fiind a Opta Minune a Lumii. Versantul ce duce la peretele acoperit de fresce este cunosut sub numele de Peretele oglinda, datorita finisarii sale foarte fine ce ii permitea regelui sa se oglindeasca pe suprafata lui. In prezent acesta este acoperit de versete si mesaje scrise de vizitatori. Cazare la hotel Amaya Lake Kandalama 4* (sau similar).

Ziua 7 (09.11.2019) – Kandalama - Kandy – Pinnawala – plaja Wadduwa
Mic dejun. Check-out de la hotel. Dimineata se pleaca inspre statiunea Wadduwa in care veti avea parte de relaxare, plaja si soare in zilele urmatoare. Pe drum, vom vizita orasul Kandy, ultima capitala a regatului. Orasul este declarat parte a Patrimoniu Mondial UNESCO din anul 1988, iar principalele sale atractii suntS muzeul Ceaiului, muzeul pietrelor pretiose cu un lapidariu precum si Templul Sri Dalada Maligawa sau Templul Dintelui Sacru, unul dintre locurile importante de pelerinaj din lumea budista deoarece aici a fost pastrat dintele lui Budha adus in Sri Lanka de catre printesa Orissan in secolulal – IV-lea. Vom face o scurta oprire la orfelinatul elefantilor din Pinnawala. Renumit in intreaga lume pentru cea mai mare turma de elefanti in captivitate, in 2011 aici erau ingrijiti 88 de elefanti, se intinde pe o suprafata de 10 hectare. Se poate observa aici viata de zi cu zi a elefantilor, cum sunt hraniti si ingrijiti puii de elefant, cum fac baie pe malul raului Ma Oya. In statiunea Wadduwa, cazare in regim All Inclusive in hotelul The Blue Water 5* (sau similar) unde vom avea timp liber pentru plaja in urmatoarele zile. Supranumita Perla Oceanului Indian, Sri Lanka a devenit o destinatie din ce in ce mai iubita. Pe coasta vestica se afla unele dintre cele mai frumoase plaje ale insulei. Veti descoperi aici peisaje exotice cu vegetatie luxurianta care se imbina cu plaje intinse cu nisip fin.

Zilele 8 – 10 (10.11.2019 – 12.11.2019) – Plaja Wadduwa, optional Fort Galle – raul Balapitiya si Ferma de testoase Kosgoda
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare. Intr-una dintre zilele petrecute aiciva propunem o excursie optionala in Galle. Se pleaca dimineata spre raul Balapitiya care se va traversa cu barca. Pe parcursul traversarii turistii vor fi serviti cu ceai/cafea. Se continua drumul spre Galle cu autocarul facandu-se oprire la fabrica de masti din Ambalangoda. Excursia include vizitarea primului oras colonial de pe insula, Galle, construit de olandezi. Orasul-fort Galle pastreaza intre zidurile sale, stradute inguste si cladiri cochete, in stil englezesc cu balcoane si usi decorate cu ghirlande de flori. Turul panoramic include bisericile engleza si cea olandeza, Casa Guvernatorului, Piata Centrala, vechiul spital olandez cu fatada sa monumentala, Fortul Negru Portughez, Farul si Turnul cu Ceas. Masa de pranz se va servi la un restaurant din Galle. Timp liber pentru vizitarea Fortaretei. In continuarea turului vizitam ferma de broaste testoase de la Kosgoda, unde testoasele pe cale de disparitie sunt protejate si crescute intr-un arierat special. Cazare in regim All Inclusive in hotelul The Blue Water 5*(sau similar)

Ziua 12 (13.11.2019) – Colombo – Bucuresti (via Doha)
Check-out de la hotel dimineata devreme. Micul dejun poate fi solicitat la pachet in seara de dinaintea plecarii. Transfer la aeroport pentru zborul QR 665, care decoleaza la 10.50 dimineata cu destinatia Doha, de unde la 16.10 avem legatura catre Otopeni. Aterizare pe Aeroportul Otopeni la 20.30.

INSCRIERE:

Inscrierea pe acest program se poate face pana la data de 20 Octombrie2019.

EXCURSII OPTIONALE

• Orasul Fort Galle, Raul Balapitiya si ferma de broaste testoase de la Kosgoda
(excursiile optionale se organizeaza daca participarea din cadrul grupului este de minim 85%)
Tarifele excursiilor optionale sunt orientative; clientii nu sunt obligati sa le cumpere de la partenerul agentiei noastre (sunt doar recomandate ca servicii sigure); Plangerile si solutionarea acestora se fac la fata locului!

CONDITII DE REALIZARE A GRUPULUI

GRUP MINIMUM de 25 PERSOANE PLATITOARE. Pentru mai putin de 25 de persoane, circuitul se poate anula, reprograma sau recalcula tariful. Recalcularea pretului se va face pana la data de 10 Octombrie, astfel: grup intre 24 pax – 20 pax: supliment 75 Euro/pers.; grup intre 19 pax si 15 pax: supliment 105 Euro/pers.. Deasemenea, in cazul unui grup mai mic de 20 e persoane, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. In cazul in care grupul se anuleaza, turistii vor fi anuntati pana la data de 11.10.2019. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

INFORMATII GENERALE CU PRIVIRE LA CALATORIA IN SRI LANKA

• Pentru calatoria in Sri Lanka nu este nevoie de vaccinuri speciale. Exista un risc destul de scazut de a contracta febra Dengue prin intepatura tantarilor. In cazul intepaturilor de tantari insotite de febra pacientul trebuie sa se prezinte urgent la medic. Prezentarea rapida la medic duce la reducerea riscului de complicare a starii de sanatate; pentru calmarea durerilor cauzate de febra Dengue se recomanda sa fie folosit numai paracetamolul, fiind interzis sa se faca tratament cu aspirina, bruffen si alte medicamente, care nu sunt recomandate de medic.
• La intrarea in templele budiste este foarte importanta tinuta. Aceasta nu trebuie sa includa pantaloni scurti, fusta scurta sau bluze care nu acopera umerii. Este recomandat turistilor sa nu se fotografieze cu spatele la statuile care il reprezinta pe Buddha.
• Este strict interzisa parasirea teritoriului cu radacini, insecte, pasari, serpi, animale si pesti ornamentali vii, tinand seama ca reglementarile locale din acest domeniu sunt deosebit de drastice.
• Se recomanda ca, pe cat este posibil, femeile sa nu se deplaseze neinsotite in Sri Lanka in scop turistic. In ultima perioada s-a inregistrat un numar ingrijorator de mare de agresiuni sexuale care au avut loc asupra unor persoane de sex feminin, din state occidentale, aflate in Sri Lanka in scop turistic

INFORMATII UTILE

• Trebuie sa te prezinti in Aeroportul Otopeni la check-in cu 2 ore inainte de ora imbarcarii! Prezentarea biletului de avion este obligatorie! Bagajele permise pentru calatorie – bagaj de cala 30 kg si max. 8kg bagaj de mana pentru fiecare pasager.
• Corectitudinea numelor si a datelor personale ale calatorilor, intra in responsabilitatea agentiei intermediare/ a agentului care a efectuat inscrierea, orice modificare se taxeaza cu 25€/modificare/rezervare pana la emiterea biletelor;
• Camerele sunt distribuite de receptie, iar cazarea in prima zi si predarea in ultima zi se va face in functie de politica orara a fiecarui hotel si in functie de disponibilitatile de moment (in general cazarea se face dupa ora 14:00, iar predarea camerei pana in ora 12:00);
• Tipul de camera se solicita de la inscriere. Atentie! Patul dublu (matrimonial) poate fi in unele hoteluri format din doua paturi de o persoana alipite. Al treilea pat poate fi in functie de dotarea fiecarui hotel: pat de o persoana, pat pliant sau o canapea.
• Exista hoteluri unde copilul pana la 11,99 ani este acceptat sa doarma in pat cu parinti si astfel are gratuitate la cazare sau o reducere foarte mare.
• Unii hotelierii solicita garantii si plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera (ex.mini bar/frigider, seif, aer conditionat) daca nu este mentionat altfel. Recomandam turistilor, ca in momentul cazarii in hotel, sa solicite la receptie detalii despre aceste costuri suplimentare; la unele hotelurile de 4 si 5 stele se solicita garantie numerar sau card, ce se restituie/deblocheaza la predarea camerei. Aceste sume se blocheaza pentru garantarea platii facilitatilor hotelului;
• Toate unitatile de cazare, precum si mijloacele de transport sunt clasificate de catre organismele abilitate ale tarilor de destinatie, conform procedurilor interne si normativelor locale, care difera de la o tara la alta;
• Tinuta decenta este obligatorie pentru orice cina servita la unul din restaurantele hotelului. Domnii au acces cu pantalon lung si incaltaminte inchisa (nu in pantalon scurt si papuci sau sandale), iar doamnele in tinuta decenta.
• Important! Pe destinatiile externe, mesele festive oferite cu ocazia unor evenimente sau sarbatori (Paste, Craciun, Revelion) sunt diferite fata de cele traditionale romanesti, atat ca meniu, cat si ca durata si divertisment.

MIJLOACE DE TRANSPORT

ATENTIE! Biletele de avion sunt nerambursabile si nu permit modificari dupa emiterea lor.
In cazul pachetelor de servicii care cuprind si transportul cu avionul ( zbor regulat sau zbor charter), agentia de turism organizatoare nu este raspunzatoare de eventualele modificari ale orelor de plecare si de sosire. Daca transportatorul este vinovat de aceste decalaje va acorda asistenta turistilor conform Regulamentului EC 261 din 2004 al Parlamentului European. Prima zi si ultima zi din sejur nu sunt considerate zile de turistice fiind zile de transport.
Orele de plecare si sosire sunt informative, ele pot fi modificate de transportator cu un aviz prealabil.

SERVICII GHID/ CONDUCATOR DE GRUP

Agentia asigura un conducator de grup pe perioada circuitului, vorbitor de limba romana. El va supraveghea ca toate serviciile sa fie conforme cu programul prezentat la inscriere. In cazul in cazul exista elemente neconforme fata de programul cumparat, conducatorul de grup trebuie sa depuna toate eforturile pentru a remedia problemele la fata locului. In tururile de oras/la obiectivele turistice incluse in program se folosesc ghizi locali vorbitori de limba engleza.

MODALITATE PLATA SI PENALIZARI
In cazul pachetelor din oferta generala - OG, plata se va face dupa cum urmeaza:
- 40% - se plateste in 3 zile dupa confirmarea serviciilor si emiterea facturii;
- 40% - se plateste cu 30 zile inaintea datei de plecare;
- 20% - se plateste cu 14 zile inaintea datei de plecare

DETALII ZBOR

Zbor Nr.zbor Data Decolare Ora Aterizare Ora Durata zbor
Dus QR 220 03-11-2019 Bucuresti Otopeni 23:30 Doha 05:15 04:45
Dus QR 654 04-11-2019 Doha 08:55 Colombo Katunayake 16:35 05:10
Intors QR 665 13-11-2019 Colombo Katunayake 10:50 Doha 13:55 05:35
Intors QR 219 13-11-2019 Doha 16:10 Bucuresti Otopeni 20:30 05:20

Oferta early booking valabila in limita locurilor disponibile!!!
Pentru verificarea disponibilitatii, va rugam sa contactati agentia ECOVOYAGE TOUR!


Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
100


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
Tarif in Euro/persoana in camera dubla
9 nopti de cazare in hoteluri de 4* si 5*, astfel:
-2 nopti Hotel Goldi Sands Negombo 4* sau similar
-3 nopti Hotel Amaya Lake Kandalama 4* sau similar
-4 nopti Hotel The Blue Water 5* sau similar
Regim de masa: Demipensiune intre zilele 2 – 7 (programul de circuit) si All Inclusive in zilele 8 – 10 (sejur la plaja)
Transport avion QATAR AIRWAYS Otopeni–Colombo–Otopeni cu catering la bord (via Doha)
Transferuri si transport cu autocar cu aer conditionat, conform program
Taxele de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
Asistenta turistica in limba romana pe toata perioada programului
Ghid local national vorbitor de limba engleza
Vizitele din program a caror ordine poate fi modificata in functie de anumite situatii speciale
Taxele de intrare la urmatoarele obiective: Templul Gangaramaya, Anuradhapura, Mihintale, Dambulla, Polonnaruwa, Sigiriya, Pinnawala Elephant Orphanage, Kandy Temple
Bacsisul este inclus
BONUS! 2 sticle de apa de 500 ml pe perioada circuitului
BONUS! Asigurarea storno si medicala pentru orice varsta
BONUS! Transfer gratuit din diverse orase din tara

PRETUL NU INCLUDE:
Taxa de viza – 35 Euro/persoana
Alte excursii optionale si intrari la obiective turistice nespecificate in program
Cheltuieli personale si bauturi in timpul meselor pe parcursul circuitului
Permisul pentru foto- video in Templul Dintelui din Kandy

Oferta din categoria: 
03.11.2019 - SRI LANKA - 11 zile - 11 zile / 1725 EURO
Plecare Pana la
03.Nov.2019 13.Nov.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu All inclusive
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 06.03.2019
# #