Circuit 28.12.-Revelion 2020 - SUA - Coasta de Vest si Parcurile Nationale, de la 2799 EUR / pachet / pers, taxe aeroport incluse, of.15.

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

28.12.-Revelion 2020 - SUA - Coasta de Vest si Parcurile Nationale, de la 2799 EUR / pachet / pers, taxe aeroport incluse, of.15. / 15 zile

» Plecari: 28.Dec.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 15 zile
» Pret: de la 2799 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: București – San Francisco - Monterey – Carmel – Buelton - Santa Barbara – Los Angeles - San Diego – Palm Spring - Joshua Tree – Laughlin - Road 66 – Grand Canyon – Cameron - Monument Valley –Page - Canionul Bryce - Zion - Las Vegas - Death Valley – Bakersfield - Yosemite -Modesto - San Francisco aeroport - București


COD OFERTA-15.

Ziua 1. București – San Francisco

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul spre

San Francisco. Transfer și cazare la hotel în zona San Francisco

Ziua 2. San Francisco

San Francisco, unul dintre cele mai cosmopolite orașe din lume, care combină influențele vechi cu modernismul zilelor noastre. Tur de oraș panoramic, cu opriri la Union Square, China Town, Twin Peaks, Pussian Hill, Podul Golden Gate. Dupa amiaza timp liber. Seara, cazare la hotel în zona San Francisco.

Ziua 3. San Francisco – Monterey – Carmel – Buelton

Mic dejun. Deplasare spre Peninsula Monterey, o zonă de coastă cu plaje lungi, copaci de chiparos și stânci abrupte, apoi spre Carmel, unul dintre cele mai fermecătoare orașe de pe coasta californiană. Seara sosire si cazare în zona Buelton.

Ziua 4. Buelton – Santa Barbara – Los Angeles

Mic dejun. Transfer spre Los Angeles, cu o oprire pe drum la Santa Barbara, bijuteria Rivierei Americane, cu palmieri, pontoane și case albe aliniate pe plajă. Sosire in Los Angeles si timp liber. Cazare la hotel în zona Los Angeles. Seara optional cina festiva. La multi ani 2020!

Ziua 5. Los Angeles

Mic dejun. Timp liber dimineața. Dupa amiaza tur de oraș panoramic în Los Angeles cu opriri pentru fotografii la: Sunset Boulevard, Hollywood, El Pueblo, Olvera Street și Centrul Civic. Seara intoarcere la hotel.

Ziua 6. Los Angeles - San Diego – Palm Spring

Mic dejun. Plecare spre San Diego, al doilea oraș ca mărime din California. Se va face un tur de oraș panoramic, cu opriri în centrul vechi al orașului, Parcul Presidio și Parcul Balboa. Apoi deplasare spre Palm Springs. Cazare la hotel în zona Palm Springs.

Ziua 7. Palm Springs – Joshua Tree – Laughlin

Mic dejun. Excursie la Parcul Național Joshua Tree, un parc cu o vegetație spectaculoasă, situat între deșerturile Mojave și Colorado. După vizită, transfer spre Laughlin, localitate traversată de Raul Colorado. Cazare la hotel în zona Laughlin.

Ziua 8. Laughlin – Road 66 – Grand Canyon – Cameron

Mic dejun. Se traversează celebrul Road 66, cu mici opriri pe drum în localitatile emblematice, precum Willians și Seligman. După-amiaza se vizitează Marele Canion, impresionantul canion din Arizona, considerat o minune a naturii. Seara, cazare la hotel în zona Cameron.

Ziua 9. Cameron - Monument Valley –Page

Mic dejun. Transfer și vizită la Monument Valley, regiune faimoasă pentru relieful deșertic cu formațiuni stancoase bizare. Opțional*, plimbare cu mașina 4x4 admirând peisajul selenar. Seara, cazare la hotel în zona Page.

Ziua 10. Page – Canionul Bryce

Mic dejun. Plecare spre Canionul Bryce, unul dintre cele mai fascinante parcuri naturale, cunoscut pentru forma sa de amfiteatru. Se viziteaza parcul apoi timp liber. Seara, cazare la hotel în zona Bryce.

Ziua 11. Bryce - Zion - Las Vegas

Mic dejun. Plecare spre Canionul Zion, cel mai vechi parc din Utah, apoi transfer spre Las Vegas, denumit și “Orașul Luminilor”. Cazare la hotel în zona Las Vegas.

Ziua 12. Las Vegas

Mic dejun. Ziua este liberă pentru cumparaturi și vizite pe cont propriu. Seara, cazare la hotel în zona Las Vegas.

Ziua 13. Las Vegas – Death Valley – Bakersfield

Mic dejun. Transfer spre Death Valley, zona cu cea mai joasă altitudine din America de Nord, având -86 m sub nivelul mării, și care deține recordul pentru cea mai mare temperatură înregistrată din lume (+56°C). Transfer spre Bakersfield. Cazare la hotel în zona Bakersfield.

Ziua 14. Bakersfield - Yosemite -Modesto

Mic dejun. Se pleacă catre Modesto. In drum se vizitează Parcul Național Yosemite, parc vizitat anual de peste 3 milioane de turiști, inclus în patrimoniul UNESCO, renumit pentru frumusețea peisajelor, a pădurilor de pini și a cascadelor. Cazare la hotel în zona Modesto.

Ziua 15. Modesto – San Francisco aeroport

Mic dejun.Timp liber. Dupa amiază transfer la aeroport pentru formalitățile de check-in și îmbarcare pe zborul spre București.


Servicii incluse:
Servicii:
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-San Francisco -Bucuresti (Inclus)
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana (Inclus)
- Transport cu autocarul modern pe tot parcursul circuitului (Inclus)
- Cazare 14 nopți în camară dublă, în hoteluri de 3 stele (Inclus)
- Mic dejun (Inclus)
- Asistenta turistica in limba romana (Inclus)
- Taxe de aeroport (Inclus)

OFERTA ESTE VALABLA IN LIMITATA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATATE DE CAZARE

NOTA :
Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Platile se pot realiza in euro sau lei (curs bnr din ziua platii x 2% coeficient de risc valutar) conform ofertei turistice: in 4 modalitati:
• ONLINE - direct pe site, prin intermediul linkului de plata trimis de catre noi.
• in agentie (cash sau prin POS)
• prin depunere numerar la banca in conturile Boreal Tours deschise la Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, Raiffeisen Bank, Credit Europe Bank
• prin transfer bancar, in conturile Boreal Tours deschise la Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, Raiffeisen Bank, Credit Europe Bank

Plata cu carduri de cumparaturi:
• Puteti opta pentru plata sejurului in 3 rate - prin intermediul cardurilor de cumparaturi, cu dobanda zero: Banca Transilvania, Card Avantaj

Nu se accepta plata cu cardul online sau la sediul agentiei prin pos doar la achizitionarea BILETELOR DE AVION/AUTOCAR
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de
promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil
mm

Oferta din categoria: 
28.12.-Revelion 2020 - SUA - Coasta de Vest si Parcurile Nationale, de la 2799 EUR / pachet / pers, taxe aeroport incluse, of.15. - 15 zile / 2799 EURO
Plecare Pana la
28.Dec.2019 11.Jan.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 14.10.2019
# #