Circuit 30.09.2020, CIRCUIT SUA COASTA DE EST – de la 1499 euro/persoana + taxe aeroport, of.150.

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

30.09.2020, CIRCUIT SUA COASTA DE EST – de la 1499 euro/persoana + taxe aeroport, of.150. / 11 zile

» Plecari: 30.Sep.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 11 zile
» Pret: de la 1499 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Bucuresti - New York - Newport-Plymouth-Boston - Cascada Niagara – Amish Country - Washington DC – Philadelphia – New York/New Jersey - New York - Bucuresti


COD OFERTA-150.

CIRCUIT SUA COASTA DE EST – de la 1499 euro/persoana + taxe aeroport
Date de plecare:30.09.2020

DATE DE PLECARE SI TARIFE!

Date de plecare Tarif (euro/pers)

30.09.2020 1499 euro

Ziua 1: Sosire în New York
Veți ateriza pe aeroportul JFK din New York.Ghidul dumneavoastră vă va întâmpina la sosire și vă va conduce la hotel, pentru întâlnirea de “Bun venit”. Se înnoptează în zona orașului New York( New Jersey).

Ziua 2: New York City. Excursie opţională + Ascensiune în observatorul Empire State Building
După micul dejun veți participa la un tur al orașului New York din centru până în suburbii (vă veți opri pentru fotografii la Battery Park de unde se vede Statuia Libertății, veți vedea și Memorialul Ground Zero, Wall Street, China Town, Little Italy, Midtown, Times Square). După amiază vă puteți bucura de timpul liber pentru a descoperi Manhattan-ul și veți putea merge la Macy’s, 5th Avenue Shopping, Central Park etc. Opțional vă invităm să urcați până la etajul 86 al clădirii Empire State, pentru o vedere spectaculoasa asupra Manhattan-ului. Seara târziu autocarul vă va prelua din zona Bryant Park pentru transfer la hotel. Cazare în în zona orașului New York( New Jersey).

Ziua 3: New York-Newport-Plymouth-Boston
Vom străbate statele regiunii New England, îndreptându-ne către Boston, oraș cunoscut pentru bogata sa istorie legată de Revoluţia Americană. Spre prânz vă veți opri în orașul Newport din Rhode Island, un frumos oraș cu deschidere la mare, cunoscut ca “locul de joacă“ al celor bogați și locul de naștere al Cupei Americii. Opţional puteţi vizita The Breakers, impresionanta casa a familiei Vanderbit și Biserica Sf. Maria, la care a avut loc nunta lui Jacqueline Lee Bouvier și a senatorului din acea vreme – John Fitzgerald Kennedy. Veţi merge de-a lungul drumului de pe marginea oceanului pentru a admira toate casele grandioase și veţi continua catre Plymouth. Veţi face un tur panoramic al centrului istoric incluzând Mayflower II și Pilgrim Rock. Opţional veţi putea încerca gustul autentic de homar în coliba unui pescar. Veţi continua calatoria spre Boston și veţi fi cazaţi în zona Boston.

Ziua 4: Boston
Mic dejun. Boston nu este doar capitala Massachusetts, poate fi considerata și capitala New England. Este un oraș foarte frumos și cu o mare însemnatate istorica. Veţi face un tur al orașului cu vizita la Cambridge unde sunt localizate Universitatea Harvard și campusul MIT. În continuare veţi vedea cele mai populare atracţii ale secolelor 18 și 19, va puteţi plimba pe Freedom Trail și puteţi vedea de unde a început Revoluţia Americana. Veţi ajunge la Boston Common, cel mai vechi parc public din SUA, Beacon Hill, cel mai vechi cartier cunoscut pentru strazile sale înguste, încântatoare și pentru lampile de iluminat cu gaz. Apoi veţi merge la Quincy Market, unde puteţi vedea Faneuil Hall și veţi avea timp liber la dispoziţie pentru a face cumparaturi, pentru a descoperi orașul și pentru a lua cina. Se înnopteaza în zona Boston-ului.

Ziua 5: Boston-Cascada Niagara
Mic dejun. Veţi pleca spre Cascada Niagara și va veţi bucura pe drum de zona pitoreasca a regiunilor din New England. Cazare în zona Cascadei Niagara.

Ziua 6: Cascada Niagara – Amish Country
Mic dejun. Veţi vizita Cascada Niagara. Opţional puteţi participa la croaziera Maid of the Mist. Dupa-amiaza veţi merge catre New York și veţi face scurte opriri pentru poze în localitaţile Lancaster și Amish Country. Veţi lua cina într-un restaurant specific comunitaţii Amish. Cazare în zona Lancaster.

Ziua 7: Amish Counrty – Washington DC
Mic dejun. Vizitaţi Muzeul și Casa Amish și apoi veţi pleca spre Washington. Dupa- amiaza veţi face o oprire în Georgetown unde veţi avea timp liber la dispoziţie. Cazare în zona Washington DC.

Ziua 8: Washington DC
Mic dejun. Dimineaţa veţi merge într-un tur de 4 ore al orașului cu opriri la Casa Alba, Capitol Hill, Cimitirul Arlington. Dupa aceea aveţi timp liber sa vizitaţi pe cont propriu renumitele Muzee Smithsonian, printre care și Muzeul Air & Space. Cazare în zona Washington DC.

Ziua 9: Washington DC – Philadelphia – New York/New Jersey
Mic dejun. Astazi veţi face o vizita în centrul orașului Philadelphia, cu o scurta plimbare la cele mai importante puncte de atracţie turistica. Apoi veţi merge la Elisabeth Outlet Mall unde veţi putea face cumparaturi la magazinele celor mai faimoase brand-uri. Cazare în New Jersey.

Ziua 10: New York
Mic dejun. Dimineaţa veţi face o plimbare prin New York pentru a vedea unele dintre cele mai importante obiective turistice. Dupa-amiaza veţi avea timp liber la dispoziţie. Opţional excursie la Statuia Libertaţii și turul Insulei Ellis: veţi lua ferryboat-ul de la Battery Park catre Insula Liberty, apoi veţi merge catre Muzeul Imigraţiilor din Insula Ellis. Seara va veţi întoarce la hotel pentru cazare.

Ziua 11: Zbor de întoarcere către Bucureşti
Mic dejun. În funcție de ora zborului autocarul vă va duce la aeroport și veți porni în drumul spre casă.

Exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative şi pot suferi modificări):
New York/New Jersey - Hotel La Quinta Inn Fairfield sau similar
Boston – Hotel Radisson Chelmsford sau similar
Niagara Falls – Hotel Wyndham Garden Niagara Falls sau similar
Lancaster – Hotel Lancaster sau similar
Washington DC – Hotel Metro Point New Carrolton sau similar


Servicii incluse:
Servicii incluse:
Zbor dus-întors cu bagaj de cala si de mana
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba romana
Cazare 10 nopti la hoteluri verificate (echivalent 3*-4* Europa de Vest)
Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet
1 cină cu specific in Amish Country
Excursii conform program

Servicii neincluse:
Taxe de aeroport: 590 €/pers
Excursii opționale: 229 €/pers. (opțional)
Asigurare medicală și de bagaje: 20 €/pers (opțional)
Suprataxă pentru camera single: 599 €/pers.
Tips: 3 usd/zi/pers. pentru sofer si 2 usd/zi/pers. pentru ghid.

ACTE NECESARE:
• Pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii şi obţinerea vizei în prealabil.
Informatii obtinere viza SUA – documente necesare si pasi de urmat:
Informatii generale despre obținerea vizei (Nonimigrant visa) puteti gasi aici: https://ro.usembassy.gov/
Completarea formularului online în limba engleza (DS-160) pe site-ul https://ceac.state.gov/genniv/
Fotografie în format electronic realizată în ultimele șase luni, color, pe fundal alb, format JPEG, cu rezoluția între 600 și 1200 pixeli şi de 240KB
Plata taxei de viza în valoare de 160$ (echivalentul în lei) se poate achita la orice sucursala a Băncii Transilvania. Plata se face în baza unui formular pe care îl veți descărca de pe adresa http://www.ustraveldocs.com/ro_ro/ro-niv-paymentinfo.asp (valabil 3 zile de la data descărcării)
Programarea interviului la ambasadă
Turiștii vor aplica pentru viza pe cont propriu

CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta se achita cu cel putin 60 de zile inainte de data inceperii excursiei
CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 60 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 59 - 0 zile inainte de plecare sau no show

OFERTA ESTE VALABLA IN LIMITATA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATATE DE CAZARE


NOTA :
Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Platile se pot realiza in euro sau lei (curs bnr din ziua platii x 2% coeficient de risc valutar) conform ofertei turistice: in 4 modalitati:
• ONLINE - direct pe site, prin intermediul linkului de plata trimis de catre noi.
• in agentie (cash sau prin POS)
• prin depunere numerar la banca in conturile Boreal Tours deschise la Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, Raiffeisen Bank, Credit Europe Bank
• prin transfer bancar, in conturile Boreal Tours deschise la Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, Raiffeisen Bank, Credit Europe Bank

Plata cu carduri de cumparaturi:
• Puteti opta pentru plata sejurului in 3 rate - prin intermediul cardurilor de cumparaturi, cu dobanda zero: Banca Transilvania, Card Avantaj

Nu se accepta plata cu cardul online sau la sediul agentiei prin pos doar la achizitionarea BILETELOR DE AVION/AUTOCAR
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de
promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil
MM

Oferta din categoria:


 
30.09.2020, CIRCUIT SUA COASTA DE EST – de la 1499 euro/persoana + taxe aeroport, of.150. - 11 zile / 1499 EURO
Plecare Pana la
30.Sep.2020 10.Oct.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 28.12.2019
# #