Circuit CIRCUITE 2024 NEW YORK Shopping de 8 Martie

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CIRCUITE 2024 NEW YORK Shopping de 8 Martie / 7 zile

» Plecari: 04.Mar.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 1695 EURO de persoana

» Categorie cazare 2/3*

» Traseu: NEW YORK


Ziua 1 (04.03): BUCURESTI – AMSTERDAM – NEW YORK
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 04:00 dimineata. Zbor cu compania KLM (decolare la ora 06:00), cu schimbarea cursei la Amsterdam. Sosire pe Aeroportul International JFK din New York la ora locala 15:50. Transfer si cazare la hotel Dobletree by Hilton New York City Downtown 4* (sau similar), situat in MANHATTAN. Timp liber pentru acomodarea cu noul fus orar. Pentru oricare dintre serile urmatoare va propunem sa participati la unul dintre spectacolele de pe Broadway - pretul unui bilet este de 100 - 160 USD, in functie de spectacol, de disponibilitati si de data aleasa.
Ziua 2 (05.03): NEW YORK – tur de oras
Mic dejun la hotel. In cursul diminetii ne vom intalni cu ghidul, impreuna cu care vom vizita – in cadrul unui tur panoramic de oras – cele mai importante atractii ale metropolei: Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, Central Park, Broadway, Fifth Avenue, Rockefeller Center. Optional, deplasare cu ferryboat-ul din Battery Park la Statuia Libertatii. Seara se poate organiza turul de noapte al orasului New York, incluzand: traversare la Staten Island, Brooklyn, Soho – cartierul boem, Greenwich Village – cartierul cluburilor de noapte, Times Square si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte din New York. Pret informativ New York by night: 70 USD / persoana, minim 15 platitori.
Ziua 3 (06.03): NEW YORK – program de vizite si shopping
Mic dejun la hotel. Timp liber pentru vizitarea cladirii Empire State Building, obiectiv emblematic, situat in inima Manhattanului, cea mai inalta cladire din lume vreme de 41 de ani (intre 1931 si 1972). Un alt punct de observare este Top of The Rock, cladire situata in Rockefeller Plaza si care ofera privelisti impresionante ale orasului de la inaltimea celor 70 de etaje. Vizita se poate incheia la cumparaturi, intreaga zona fiind renumita pentru magazine de marca pentru toate categoriile de produse. Cele mai cunoscute dintre acestea se gasesc in Macy’s Fashion District.
Ziua 4 (07.03): NEW YORK – excursie optionala la Philadelphia si Atlantic City
Mic dejun la hotel. Zi libera pentru vizite individuale. Propunerile noastre sunt: Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Guggenheim si o plimbare relaxanta in superbul Central Park. Pentru a nu ne iesi din mana in ceea ce priveste cumparaturile, va propunem apoi o plimbare inapoi spre hotel pe bulevardul 5th Avenue, gazda unei varietati de magazine pentru toate gusturile.
Alternativ, va recomandam o excursie optionala de o zi la Philadelphia si Atlantic City (pret informativ: 230 USD / persoana, minim 20 platitori). Excursia include transport cu autocarul, tur panoramic pietonal si cu autocarul in Philadelphia, vizitarea Muzeului Constitutiei, Casa Memoriala Benjamin Franklin, Casa Betsy Rose, Biserica Presedintilor. Dupa amiaza, programul de vizite continua cu Atlantic City, considerat Las Vegasul Coastei de Est. Plimbare pe faleza, timp liber pentru plaja sau cumparaturi in centrul comercial Caesar’s Palace, construit deasupra oceanului. Timp liber pentru plimbare si vizitarea hotelurilor si a cazinourilor impresionante.
Ziua 5 (08.03): NEW YORK – excursie optionala la Washington
Mic dejun la hotel. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi in capitala SUA. Excursia cuprinde transport dus-intors cu autocarul, dejun inclus, tur de oras de cca 5 ore in cadrul caruia vom vizita: Capitoliul, Memorialul Lincoln, Casa Alba - panorama, Memorialele Jefferson, Vietnam si Coreea, Cimitirul Arlington, Curtea Suprema, Cladirea FBI – panorama. Pret informativ: 230 USD / persoana (minim 15 platitori). Intoarcere la New York seara, cazare.
Alterntiv, doritorii pot alege sa petreaca o parte a timpului la magazinul cu preturi atractive Century 21 (redeschis in anul 2023), aflat in sudul peninsulei Manhattan, in apropierea Memorialului dedicat atentatului de la 11 septembrie 2001.

Ziua 6 (09.03): NEW YORK – BOSTON (optional)
Mic dejun la hotel. Zi libera pentru vizite individuale. Propunerile noastre sunt: Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Guggenheim, plimbare in Central Park. Optional excursie de o zi la Boston, unul dintre cele mai frumoase orase din Statele Unite (transportul va fi asigurat cu autocarul). Se viziteaza: Harvard, cea mai veche universitate din SUA, Trinity Church, cea mai frumoasa catedrala din USA, parcul si gradinile publice Boston Common si Beacon Hill - un cartier vechi in stil englezesc. Turul continua cu vizitarea Pietei Quincy si a Muzeului US Constitution. Dejun inclus. Pret informativ: 230 USD / persoana (minim 15 platitori). Cazare in New York.
Ziua 7 (10.03): NEW YORK – HARLEM & SLUJBA GOSPEL
Mic dejun la hotel. Pentru aceasta zi de duminica va propunem un tur optional care va include alte obiective de prim rang ale New York-ului. Vom incepe turul cu cartierul Harlem, important centru rezidential, cultural si economic al afroamericanilor, initial un sat olandez, constituit la 1658 si denumit astfel dupa orasul Haarlem din Tarile de Jos. Vom continua turul cu Universitatea Columbia – cea mai veche unitate de invatamant superior din SUA, infiintata in 1754 si cu Catedrala Saint John the Divine, a doua biserica anglicana ca marime din SUA. Vom vizita apoi cartierul istoric Jumel Terrace format din 50 de case construite din lemn si caramida. Nu in ultimul rand, vom participa in cadrul acestei activitati optionale la o slujba Gospel, intr-o biserica baptista din Harlem. Pret informativ: 80 USD/persoana (minim 15 platitori). Dupa amiaza, putem efectua o noua plimbare cu vizitarea turnului Van der Bilt, a parcului Briant si a Catedralei Saint Patrick.
Ziua 8 (11.03): NEW YORK (shopping) – AMSTERDAM
Mic dejun la hotel. Timp liber pentru ultimele cumparaturi (camerele vor fi eliberate cel mai tarziu la ora locala 12:00). Deplasare optionala in New Jersey pentru cumparaturi la cel mai mare outlet din statul New York, The Mills at Jersey Gardens. In cursul amiezii, transfer la aeroportul JFK pentru imbarcare pe cursa KLM cu destinatia Bucuresti (via Amsterdam). Decolare la ora 19:50.
Ziua 9 (12.03): AMSTERDAM – BUCURESTI
Sosire la Amsterdam la ora locala 08:30. Plecare spre Bucuresti la 09:25. Aterizarea la Bucuresti este prevazuta la ora 13:10.


Servicii incluse:
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ __ _ _ _
PRET/persoana:1695 EURO
(loc in camera dubla, taxe incluse)
Supliment camera dubla cu paturi separate: 90 EURO/persoana
Supliment camera single: 700 EURO (numar limitat de camere)

Camere triple: tarif si disponibilitate la cerere.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – New York si retur cu compania KLM (schimbarea curselor la Amsterdam);
• 7 nopti cazare in New York, la hotel Holiday Inn Manhattan Financial District 4* (sau similar), situat in Manhattan;
• mic dejun zilnic la hotel;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• tur de oras in New York;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport (pot suferi modificari).
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna septembrie 2023. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
• taxa de viza 185 USD/persoana (echivalent in lei), se achita de catre fiecare turist la orice sucursala a BANCII TRANSILVANIA sau on-line prin Internet / Mobile Banking - nu este rambursabila in cazul neobtinerii vizei;
• mic dejun (optional);
• asigurarea medicala de calatorie (obligatorie);
• asigurarea storno cu extensie COVID (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 USD/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice.


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
04.03 Bucuresti 06:00 – Amsterdam 08:00 durata zborului 3h00min
04.03: Amsterdam 13:35 – New York 15:50 durata zborului 8h15min
11.03: New York 19:50 – Amsterdam 08:30 (12.03) durata zborului 7h40min
12.03: Amsterdam 09:25 – Bucuresti 13:10 durata zborului 2h45min

GRUP MINIM:
25 persoane. Supliment grup 21-24 persoane: 65 EURO / persoana. Pentru un numar mai mic de participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca pana cu 2 luni inainte de plecare nu se vor inscrie minim 10 participanti. De asemenea, in cazul unui grup mai mic de 20 persoane, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

Oferta din categoria:


 
CIRCUITE 2024 NEW YORK Shopping de 8 Martie - 7 zile / 1695 EURO
Plecare Pana la
04.Mar.2024 10.Mar.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Fara masa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 25.09.2023
# #