Circuit Revelion SUA 2020 – De la Est la Vest

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Revelion SUA 2020 – De la Est la Vest / 13 zile

» Plecari: 27.Dec.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 13 zile
» Pret: de la 3495 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: New York – Los Angeles – Las Vegas – Bakersfield – San Francisco


Ziua 1- 27.12. București –New York Plecăm din România spre minunatul continent american. Welcome to New York City! Bucură-te de o felie de pizza sau de un hot dog servit de vânzătorii stradali înainte să te retragi la hotel pentru odihnă.
Ziua 2- 28.12. New York După mic-dejun, vizităm Lower Manhattan, cea mai veche parte a orașului. Ne urcăm în feribotul care duce spre Statuia Libertății, cel mai cunoscut reper din New York. Facem fotografii memorabile și admirăm priveliștea minunată, iar la întoarcere pornim într-un tur pietonal. Descoperim obiective precum Wall Street, considerată una dintre cele mai faimoase străzi din lume, Bursa din New York, Trump Building și vizităm locul unde se aflau în trecut Turnurile Gemene (Ground Zero). Memorialul de aici a fost inaugurat la 10 ani după atentatele de la 11 septembrie 2001, în urma cărora turnurile s-au prăbușit. One World Trade Center, cea mai înaltă clădire din emisfera vestică (cu o înălțime de 541 m) se ridică în mijlocul perimetrului, iar memorialul din jur oferă un loc liniștit pentru reflecție și omagiu. Pe seară poți merge la Chelsea Market sau pe inovatoarea promenada High Line. Un triumf răsunător al reînnoirii urbane, High Line este, fără îndoială, cel mai mândru testament al New York-ului pentru efervescența continuă de a transforma vestigiile cicatrizante din trecutul industrial al orașului în spații plăcute. Odată un traseu de tren elevat, care șerpuia între abatoare și locuințe sărăcăcioase, High Line este azi o bijuterie de spațiu verde, care a acționat ca un adevarat magnet imobiliar, atrăgând în cartier arhitecți din lumea întreagă pentru a crea reședințe minunate.
Ziua 3- 29.12. New York Astăzi facem un tur panoramic cu autocarul, care NE va oferi o perspectivă asupra vieții din New York și astfel vom obține o imagine de ansamblu asupra celui mai magnific oraș din lume! Din Downtown în Uptown, pe un traseu care bifează unele dintre cele mai remarcabile repere ale orașului, vom vedea: Harlem, Catedrala Sf. Ioan cel Divin, Parcul Central, Centrul Lincoln, Carnegie Hall, Națiunile Unite, Clădirea Empire State, Union Square, Clădirea Flatiron (primul zgârie-nori adevărat din New York), Bulevardul Broadway (sinonim cu strălucire, eleganță, teatre, spectacole și divertisment) și multe altele. Urmează o incursiune pietonală prin cartierele centrale ale Manhattanului: Little Italy, Chinatown, Greenwich Village si SoHo, fiecare cu personalitatea si farmecul lor.
Ziua 4 – 30.12. Petrecem dimineața explorând minunile Central Park-ului. Cercetăm Zabar’s, celebru printre newyorkezi și un adevărat rai pentru iubitorii de delicatese, de unde putem lua produse delicioase. Admirăm pe exterior clădirea Muzeului Guggenheim, proiectată de Frank Lloyd Wright, Muzeul Metropolitan de Artă și multe minuni arhitectonice de pe Fifth Avenue. După-amiaza este momentul sa descoperim alte repere superbe ale orașului: Centrul Rockefeller (piesa centrală a Manhattanului), Catedrala Sf. Patrick, Biblioteca Publică, Chrysler Building (considerat de mulți cel mai frumos zgârie-nori dintre toate, un ac argintiu în stil Art deco, finalizat în 1930) și Grand Central Station, celebra gară pe care am admirat-o în numeroase filme de prestigiu. La apus ne de reclamele luminoase și de atmosfera din Times Square, supranumită intersecția lumii. La finalul turului, poți încheia ziua cu o panoramă perfectă a orașului, cu toate luminile sale strălucitoare, de la ultimul etaj din Empire State Building sau al clădirii Rockefeller Center
Ziua 5 – 31.12. New York Dacă Brooklyn ar fi un oraș, ar fi al patrulea ca mărime din SUA, găzduind mai mult de 2,6 milioane de oameni. Începem ziua cu o plimbare de-a lungul zonei pietonale a Podului Brooklyn, o siluetă legendară pe orizontul New York-ului și un exemplu fascinant de inginerie de sec. XIX. Aici vom deveni martorii unor imagini incredibile oferite de orizontul Manhattan-ului și de peisajul urban din Brooklyn. O instituție brooklyneza, Grimaldi’s Pizzeria este o oprire obligatorie. Deschisă în 1990, pizzeria a devenit simbolul cartierului datorită unei rețete de familie veche de un secol și a sosului de roșii cu ingrediente secrete. Ne plimbăm prin Brooklyn Heights, o zonă atrăgătoare cu case din piatră roșiatică, din sec. XIX, și străzi pitorești, care au inspirat numeroși scriitori și pictori. Ne îndreptăm apoi spre promenada de pe malul East River, în Brooklyn Bridge Park. De aici Manhattanul și Statuia Libertății sunt numai bune de fotografiat.
Ziua 6 – 01.01. New York – Los Angeles După mic-dejun, plecăm să explorăm Coasta de Vest. Mergem la aeroport și zburăm spre Los Angeles, unde ajungem pe seară. Dacă ai energie după ce ajungem la hotel, poți merge să simți puțin din atmosfera orașului. Moment de răgaz: Admiră celebra Venice Beach Cu toții cunoaștem imaginea acestor plaje întinse și însorite, pe marginea cărora se întinde o faleză veșnic plină de tineri care se plimbă sau se relaxează la umbra palmierilor. Odată ajunși în L.A., mai exact în Venice Beach, avem ocazia de a vedea în realitate aceste locuri și de a inspira aerul libertății și al vieții simple, pe care până acum o vedeam doar în filme. Plimbă-te relaxat și răsfață-te cu o vată de zahăr sau un hot-dog!
Ziua 7- 02.01. Los Angeles După mic-dejun, mergem să explorăm Orașul Îngerilor, un monument al libertății, al iubitorilor de plaje însorite și al vieții lipsite de griji. Los Angeles este casa multor curente culturale și este de departe cel mai creativ oraș al Statelor Unite și poate chiar al lumii, aspect care îl face să fie locul ideal unde să trăiești, în mare parte pentru tinerii dornici de libertate deplină, dar și de faimă și succes. Metropola trăiește în armonie deplină cu natura, bucurându-se de soare, ocean, munți, plaje, palmieri și grădini la tot pasul. Cultural, nu există nicăieri în lume un oraș mai viu și mai bogat decât L.A. Pe lângă Hollywood, orașul este căminul multora dintre simbolurile culturale ale ultimilor 100 de ani, de la skateboarding, surf și punk, până la artă postmodernă și mari actori, scriitori și artiști contemporani. Ai întreaga zi la dispoziție să descoperi acest oraș, de care cu siguranță te vei îndrăgosti iremediabil. De la faleza și plajele din Venice Beach până la Centrul Getty, Muzeul de Artă și Muzeul Toleranței, toate obiectivele sunt la fel de importante și de impresionante, ca atare e greu să decizi ce anume vei vizita aici. Cu siguranță o zi nu este de ajuns pentru a simți pe de-a-ntregul măreția orașului de care mulți nu se plictisesc nici într-o viață, însă șansa de a vizita acest loc poate fi o bucurie imensă și una dintre cele mai frumoase experiențe posibile.
Ziua 8- 03.01. Los Angeles – Las Vegas Ne bucurăm de un mic-dejun copios în stil american, apoi pornim cu autocarul spre Las Vegas, un oraș care cu siguranță nu are nevoie de prea multe descrieri. Odată ce neam cazat la hotel, mergem să explorăm Vegasul, plimbându-ne liberi pe bulevardele pline de lumini, cazinouri, restaurante și săli de spectacole. Această oază de lux și opulență, așezată în mijlocul pustiului, pare asemenea unui stat independent, dar a cărei economie este bazată integral pe distracție. În mod ironic, cazinourile sunt doar o mică parte a acestui univers al distracției. Aici acțiunea se petrece în primul rând în sălile de spectacole unde concertează marii artiști ai lumii, în cluburile unde tinerii dansează nopți întregi pe ritmurile celor mai cunoscuți DJ, dar și în teatrele unde dau spectacole artiști precum irque de Soleil sau mari magicieni și iluzioniști ai momentului. Odată ajunși aici mai mult cu sigur vom pierde noțiunea timpului, căci acest oraș efectiv nu doarme niciodată, cazinourile, barurile și restaurantele fiind deschise non stop, 365 de zile pe an. Îți poți încerca norocul în cel mai apropiat cazino, poți vedea un spectacol în Mecca showbizului sau pur și simplu poți să te plimbi, minunându-te de măreția și opulența acestui loc unic în lume. Ne bucurăm de Capitala mondială a luxului, Las Vegas care te va impresiona enorm chiar cu o scurtă plimbare pe faimosul bulevard The Strip. Faimosul bulevard din Las Vegas, cunoscut sub numele de The Strip (fâșia), este locul unde are loc toată acțiunea din acest mic univers al distracției. O plimbare pe The Strip oferă oportunitatea de a vedea toate acele hoteluri, cazinouri și săli de spectacole pe care le-ați văzut în filme și pe care ați sperat mereu să le vedeți cu proprii ochi într-o bună zi. Partea cea mai bună a acestei plimbări prin unul dintre cele mai scumpe locuri din lume este că e total gratuită. Încă un sfat: oprește-te pentru câteva momente și în dreptul celui mai faimos și mai luxos cazino din oraș, Cosmopolitan.
Ziua 9-04.01. Las Vegas - Bakersfield De dimineață, ne facem bagajele și plecăm cu autocarul spre Bakersfield, oraș în care s-a filmat celebra peliculă laureată cu Premiul Oscar „There Will Be Blood”. După ce lăsăm bagajele la hotel, te sfătuim să mergi să savurezi niște preparate culinare deosebite. Probabil că nu știai, dar imigranții veniți aici din Țara Bascilor în anii 1800 și-au pus amprenta asupra gastronomiei, iar mâncărurile basce autentice încă se prepară după rețetele vechi de familie în numeroase restaurante.
Ziua 10- 05.01. Bakersfield - San Francisco După un american breakfast savuros, mergem cu autocarul către San Francisco. Orașul natal al mișcării hippie este și astăzi un centru cultural extrem de viu, așa că pregătiți-vă de distracție. E o vorbă care spune „Adio, inhibiții, salutare, San Francisco” și nu este deloc departe de adevăr. Dacă alte orașe te surprind, aici te vei surprinde pe tine însuți, pentru că vei simți imediat libertatea și bucuria de viață din fabulosul San Francisco. Facem inițial un tur clasic al orașului, de-a lungul căruia vizităm centrul economic, Union Square, Alamo Square, Chinatown, Fisherman’s Wharf și podul Golden Gate. După aceea, poți explora orașul după bunul plac. Îți sugerăm să mănânci cel puțin un preparat de tip street-food, fie că este vorba despre un burger, un hot-dog inedit sau un desert delicios, și să îți potolești setea cu o bere artizanală locală.
Ziua 11-06.01. San Francisco Astazi ne bucurăm de fermecătorul San Francisco! După mic-dejun, ai timp liber să explorezi orașul. Îți propunem să mergi pe mâna localnicilor, care te sfătuiesc să mergi în cartierul Mission, la Dandelion Chocolate. Poți merge într-un tur al fabricii de ciocolată, urmat de relaxare în cafeneaua cochetă. Nu uita să iei câteva tablete de ciocolată sau alte bunătăți pentru cei de acasă, cele mai potrivite suveniruri, care se găsesc doar în San Francisco.
Ziua 12-07.01. San Francisco Inca o zi in frumosul oras in care ne putem bucura in tihna de o sesiune de shopping cât se poate de plăcută. Explorează zona Noe Valley, un cartier liniștit plin cu magazine cochete. Pe lângă produse vestimentare, aici găsești și obiecte decorative lucrate manual, parfumuri și cărți. Profita si savureaza aceasta zi dupa bunul plac.
Ziua 13-08.01. San Francisco - București Călătoria noastră prin SUA a ajuns la final. Facem bagajele și mergem la aeroport, de unde zburăm înapoi spre casă.


Servicii incluse:
Servicii incluse
• Bilet de avion Bucuresti –New York si San Francisco – Bucureşti , zboruri cu escala (compania aeriana Air France/KLM, orarul de zbor poate fi modificat de compania aeriana);
• Bilet de avion New York – Los Angeles;
• Taxele de aeroport;
• Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
• 12 nopţi de cazare + mic dejun în hoteluri de 3*;
• Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
• Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program;
• Asigurare medicală + storno ;
• Conducător de grup român.

Servicii neincluse
• Taxa de viza = 160 USD la cursul afisat de BRD in ziua platii;
• Excursiile optionale;
• Tips pentru soferi, personal hotelier si bagajisti (se practica)–50 USD, se platesc la fata locului;
• Taxa asistenta si procesare pentru viza: 20 Euro (se achita in agentie la inscriere).

Hoteluri Program:
• Hotel Fairfield Inn NY Downtown World Trade Center in New York sau similar;
• Hotel Townplace Suites in Los Angeles sau similar;
• Hotel Mardi Gras Inn in Las Vegas sau similar ;
• Hotel SureStay Plus in Bakersfield sau similar ;
• Hotel Whitcomb in San Francisco sau similar;

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI:
• Pentru călătoria în SUA este necesar pașaportul simplu sau electronic valabil minim 6 luni de la data terminării călătoriei cu viza aplicată.
• Prezența personală la Ambasada SUA este necesară, în vederea susținerii unui interviu (la data și ora comunicate de agenție).

LA CERERE SE POT SOLICITA URMATOARELE ACTE DE CATRE AMBASADA:
✓pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei
✓Extras de cont personal cu minum 2000 USD
✓1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb
✓adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie, dupa caz
✓copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc)
✓In cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ul timul bilant contabil ✓copie carte de identitate
✓pentru copii, copie certificat de nastere
✓pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie
✓prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie) Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de actele prezentate.

IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se efectueaza retragerea.

NOTE :

• Oferta este calculată pe baza parităţii EUR/USD de 1/1,2; în situaţia modificării cu mai mult de 5% a acestei parităţi, agenţia îşi rezervă dreptul de a ajusta tariful.
• În cazul neobţinerii vizei se reţin penalizările aferente serviciilor comandate la momentul aplicării pentru viză.
• Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport şi a taxei de viză, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană, respectiv de Ambasada SUA; Valoarea exactă a taxelor de aeroport va fi comunicată cu două săptămâni înaintea plecării, odată cu emiterea biletelor de avion daca va fi cazul

Oferta din categoria: 
Revelion SUA 2020 – De la Est la Vest - 13 zile / 3495 EURO
Plecare Pana la
27.Dec.2019 08.Jan.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 14.07.2019
# #