Circuit SUA - Circuit Coasta de Vest si Croaziera Hawaii: 5 nopti cazare cu mic dejun + 7 nopti cu pensiune completa + bilete avion + taxe aeroport, portuare + tururi

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

SUA - Circuit Coasta de Vest si Croaziera Hawaii: 5 nopti cazare cu mic dejun + 7 nopti cu pensiune completa + bilete avion + taxe aeroport, portuare + tururi / 13 zile

» Plecari: 23.Nov.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 13 zile
» Pret: de la 3889 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Bucureși – Las Vegas - San Diego – Hawaii - Bucuresti


Ziua 1. Bucureși – Las Vegas
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Las Vegas. Transfer și cazare la hotel Circus Circus 3* în zona Las Vegas. Sosire și tur de oraș Las Vegas by night.

Ziua 2. Las Vegas - Marele Canion*
Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională Grand Canyon. Canionul oferă vizitatorilor săi experiențe și peisaje unice. Aici a fost amenajat Parcul Național cu același nume, înscris în Patrimoniul Mondial UNESCO începând cu anul 1979. Seara întoarecere la hotel.

Ziua 3. Las Vegas - Death Valley
Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională în Parcul National Death Valley. In cadrul excursiei se descopera Badwater Point, zona cu cea mai joasa altitudine a vaii, Furnace Creek, duna de nisip Stovepipe, precum si Muzeul Borax. Seara întoarcere la hotel in zona Las Vegas.

Ziua 4. Las Vegas - San Diego
Mic dejun. Plecare spre San Diego. Sosire și tur panormaic de oraș unde veți admira districtul Gaslamp, unul dintre cele mai populare cartiere ale centrului istoric. Veti descoperi apoi fermecatorul Parc Balboa, cel mai mare parc cultural al tarii, ce gazduieste peste 15 muzee, numeroase evenimente din lumea artei, gradini multicolore, precum si Gradina Zoologica San Diego. La finalul turului transfer la hotel Comfort Inn Seaworld sau similar pentru cazare in zona San Diego.

Ziua 5. San Diego – Hawaii
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Honolulu, Arhipelagul Hawaii. Transfer la hotel in Honolulu la hotel Holiday Inn Express Waikiki sau similar pentru cazare.

Ziua 6. Hawaii
Mic dejun. Timp liber. Dupa amiază transfer în port pentru imbarcare pe vasul Pride of America pentru o croazieră prin cele 4 bijuterii ale Pacificului. Fiecare insulă este diferită nu doar în privinta aspectului, ci și a personalitații. In aceasta croaziera veți vedea Insula Maui, Marea insula a Arhipelagului, Kauai si Oahu. Cazare la bordul vasului.

Ziua 7 - 8, Kahului – Maui*
Mic dejun. Sosire pe insula Maui, o insula tânară ca vârsta, altitudine și orientare, care oferă peisaje naturale deosebite. Vasul va acosta in port 2 zile timp în care puteți opta pentru excursiile opționale de la bord, pentru a explora aceasta insulă sălbatică și luxuriantă. A doua zi după amiaza îmbarcare pe vas și continuarea călătoriei către Insula cea Mare – Portul Hilo.

Ziua 9. Hilo (Insula cea mare)*
Mic dejun. Vasul acostează in Insula cea Mare in Portul Hilo. Timp liber sau excursie optionala Hilo și împrejurimile. Se vizitează Gradiniile Liliuokalani, dunumită după ultima regină a Insulei, Cascada Akaka de 128 m (una dintre cele mai frumoase cascade de pe insulă). Îmbarcare pe vas și continuarea călătoriei către portul Kona.

Ziua 10. Kona (Insula cea mare)*
Mic dejun. Vasul acostează în Portul Kona. Timp liber sau excursie opțională la plantația de cafea Kona, sau excursie la cascadele ascunse ale regiuni North Koala. Îmbarcare pe vas și continuarea călătoriei către Insula Kauai.

Ziua 11-12 Hawiliwili - Insula Kauai
Mic dejun la bord. Astăzi nava va acosta pentru 2 zile pe insula Kauai, in Portul Hawiliwili. Una dintre cele mai vechi insule, Kauai a fost creată de un vulcan care a dispărut în urma cu 6 milioane de ani. Cunoscuta drept Insula Gradini, Kauai abundă într-adevar în grădini botanice. Timp liber sau excursii opționale în care veti admira Canionul Waimea (se spune că a imparțit insula în două), Coasta Na Pali (se întinde pe 24 de km), Grădinile Mc Bryde și Allerton ce fac parte din Grădina Botanică Naționăla Tropicală. Atracția acestor grădinii constă intr-o serie de specii hawaiiene rare pe cale de disparitie, și de plante tropicale. Îmbarcare pe vas și continuarea călătoriei către Insula Oahu (Honolulu).

Ziua 13. Insula Oahu (Honolulu)
Mic dejun la bord. Sosire in port. Daca timpul permite opțional tur de oraș Honolulu și Pearl Harbor. Apoi transfer la aeroport pentru zborul către București.


Servicii incluse:
- Transport cu avionul pe ruta București-Las Vegas/ San Diego – Honolulu / Honolulu – București Companii KLM si Air France
- 1 bagaj de cală de 20 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 7 kg/ persoană
- Taxe de aeroport
- Taxe portuare
- Transfer aeroport – hotel – aeroport
- Transfer port - aeroport
- Cazare 5 nopți în cameră dublă, în hotel de 3* stele cu mic dejun
- Cazare 7 nopți în cabină interioara dublă pe nava de 4* cu pensiune completă
- Asistență turistică în limba romană

Servicii neincluse în preț:
- Asigurarea medicală și storno
- Taxa viză pentru SUA
- Taxa de serviciu la bordul navei ( aproximativ 150 euro/persoana se achita pe vas la imbarcare)
- Excursiile opționale

Grup minim pentru organizarea circuitului: 20 persoane.

CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare din vina turistului;
- Diferenta de 70% se achita cel tarziu cu 30 de zile inainte de data inceperii excursiei.

CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare.
- 100% penalizare pentru anularea cu mai putin de 30 de zile inainte de plecare.

Oferta din categoria:


 
SUA - Circuit Coasta de Vest si Croaziera Hawaii: 5 nopti cazare cu mic dejun + 7 nopti cu pensiune completa + bilete avion + taxe aeroport, portuare + tururi - 13 zile / 3889 EURO
Plecare Pana la
23.Nov.2020 05.Dec.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Pensiune completa inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 13.12.2019
# #