Circuit STOCKHOLM- Helsinki si ST. PETERSBURG 7 zile Avion

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

STOCKHOLM- Helsinki si ST. PETERSBURG 7 zile Avion / 7 zile

» Plecari: 14.Sep.2020, 31.Aug.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 545 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Stockholm -Helsinki - Sankt Petersburg -Peterhof -Tarskoe Selo


Ziua 1. BUCURESTI -STOCKHOLM
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 06.30 in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pt. imbarcare la zborul spre Stockholm, oras construit pe 14 insule, plin de istorie si de atractii diverse. Transfer la Hotelul de la Stockholm pentru cazare. Cu transportul public ne indreptam spre Gamla Stan, cel mai vechi cartier, cu stradute pitoresti, frumoase fatade de secol XVIII si o atmosfera medievala unica. Admiram Palatul Regal si Catedrala - locul ceremoniilor de casatorie ale monarhilor suedezi, continuam cu Piata Centrala, unde se afla vechea cladire a Bursei, detinuta din anul 1912 de Academia Suedeza, care gazduieste Muzeul Nobel si Biblioteca Nobel, apoi vizitam Biserica Germana, cu a sa arhitectura neo-clasica, impletita cu elemente ale renasterii si barocului, Palatul Parlamentului si Opera Regala Suedeza. Gamla Stan- cel mai vechi cartier cu stradute pitoresti, fatade de sec. XVII si o atmosfera medievala unica, unde descoperim: Palatul Regal, un edificiu baroc de sec. XVIII si Catedrala (sec. XIV)- locul ceremoniilor de casatorie a monarhilor suedezi. Continuam spre Piata Centrala (Stortorget), unde admiram vechea cladire a Bursei (sec XVIII) detinuta din 1912 de Academia Suedeza, care gazduieste Muzeul Nobel si Biblioteca Nobel. Urmeaza Biserica Germana, construita in sec. al XIV-lea din piatra, cu un interior baroc deosebit, Palatul Parlamentului cu frumoasa sa arhitetura neo-clasica impletita cu elemente ale renasterii si barocului, Opera Regala Suedeza gazduita de o cladire superba de sec. XVIII. Seara cazare la Stockholm.

Ziua 2. STOCKHOLM -HELSINKI
Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale si shopping, sau optional, va propunem un tur ghidat al Primariei din Stockholm, construita intre 1911-1923, locul in care se intruneste consiliul local si in fiecare an se organizeaza vestitul banchet, urmare a decernarii premiilor Nobel (20 euro- include ghid si bilet de intrare). La ora 16.00 ne indreptam spre port, unde ne imbarcam la bordul unui vas de croazierasi si vom traversa Marea Baltica cu destinatia Helsinki, avand cazare in cabine cu 4 paturi (suplimentul pentru camera single NU se aplica la cazarea pe vas).

Ziua 3. HELSINKI -SANKT PETERSBURG
Sosim la Helsinki si descoperim capitala Finladei intr-un tur cu autocarul: Parcul si Monumentul Sibelius, cel mai mare compozitor al Finlandei, Templul Circular (sau Biserica Roca) construita intr-o stanca de granit, avand o acustica excelenta, Stadionul Olimpic, Opera Nationala Finlandeza, Muzeul National al Finlandei, Gara Centrala- de sec. XIX din granit rosu, Muzeul de Arta Ateneum, cu cele mai valoroase colectii de pictura si sculptura ale artistilor finlandezi, Teatrul National, construit in sec. XIX in stil romantic-national. Turul se incheie in Piata Senatului dominata de Catedrala Luterana, (stil neoclassic de sec. al XIX) si inconjurata de Primarie, Cladirea Senatului si a Universitatii, iar in centrul pietei troneaza statuia Tarului Alexandru II. Timp liber in Helsinki pentru vizite individuale, plimbari si shopping. La ora 17.00 ne indreptam spre port si ne imbarcam la bordul vasului de croaziera spre Sankt Petersburg, avand cazare in cabine cu 4 paturi (suplimentul pentru camera single NU se aplica la cazarea pe vas).

Ziua 4. SANKT PETERSBURG
In cursul diminetii sosim la Sankt Petersburg si incepem vizitarea orasului cu un tur panoramic. Admiram vestitul bulevard Nevsky Prospect, Piata Palatului de Iarna, Amiralitatea, Neva cu podurile sale monumentale, Fortareata Petru si Pavel, Piata Senatului, Catedrala Fecioarei din Kazan. Seara, optional croaziera pe raul Neva (25 euro), o plimbare pe canale pentru a imortaliza momentul unic al deschiderii podurilor, orasul fiind conectat de 350 de poduri, 13 dintre ele mobile. Cazare la hotel de 4* in Sankt Petersburg.

Ziua 5 SANKT PETERSBURG
Mic dejun. Timp liber in Sankt Petersburg sau excursie optionala de cca. 4 ore, catre Peterhof (35 euro cu intrarea in gradini inclusa), resedinta imperiala de vara, construita de Petru cel Mare pe malul Golfului Finic, dupa modelul oferit de Palatul Versailles. Constructia inceputa in 1714, a fost inaugurata oficial in 1725, dar lucrarile au continuat si in anii urmatori pentru finalizarea intregului complex, care se intinde pe o suprafata de peste sase sute de hectare. A doua parte a zilei odedicam vizitei optionale a Muzeul Ermitaj (30 euro cu intrari incluse). Intemeiat de imparateasa Ecaterina a II a in anul 1764, cunoscutul muzeu de arta reprezinta una din principalele atractii ale orasului, anual ii trec pragul peste 3 milioane de vizitatori. Seara cazare la acelasi hotel de 4* din Sankt Petersburg.

Ziua 6. SANKT PETERSBURG -HELSINKI
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala in orasul Puskin (45 euro cu intrari incluse), denumit in perioada sovietica dupa celebrul poet Al. Puskin, initial numele localitatii fiind Tarskoe Selo (Satul Tarilor). Vizitam Palatul ridicat de arhitectul Bartolomeo Rastrelii pentru imparateasa Ecaterina a II-a, pe care aceasta l-a daruit fiului sau Pavel I. Imbogatit si extins timp de doua secole prin contributia unor arhitecti renumiti, ansamblul unic de palate, pavilioane, statui de marmura, parcuri si lacuri a fost restaurat si deschis publicului in 2003, incluzand si o replica a renumitului Salon de Chihlimbar disparut in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Transfer catre port, imbarcare pe vasul de croaziera cu destinatia Helsinki. Cazare in cabine cu 4 paturi (suplim. SGL nu se aplica la cazarea pe vas).

Ziua 7. HELSINKI -BUCURESTI
Sosim dimineata la Helsinki. Timp liber pentru vizite individuale sau optional va propunem o croaziera extrem de populara, la bordul unui vaporas va veti bucura de privelistea oferita de tarmul orasului Helsinki, fortareata Suomenlinna, insula Korkeasaari si flota de spargatoare de gheata aflate pe Canalul Degero. Transfer aeroport la ora 18.00, imbarcare pe cursa de seara spre Bucuresti.


Servicii incluse:
PRETUL INCLUDE :
- Zbor Bucur.- Stockholm +Helsinki- Buc., BAGAJ de CALÃ inclus
- 3 cazari cu mic dejun in hotel de 4 si 3*
- 3 cazari pe ferry in cabine interioare de 4 paturi (vezi suplim. cabine duble) standard cu grup sanitar propriu, dar fara ferestre
- Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu
- Deplasari pentru vizite la: Stockholm, Helsinki, Sankt Petersburg
NU SUNT INCLUSE IN PRET :
- Asigurare medicala + storno, excursii optionale, intrari la obiective si ghizii locali
- Taxa de oras (se achita cash de turisti la receptie)
- Taxe de port pentru traversarile cu ferryboat-ul, 59 euro / pers., se achita la inscriere
- supliment cabine duble pe ferry 99 euro / pers.
**Taxe Aeroport + transfer Aerop.-Hotel-Aerop. 195 €

Oferta din categoria:


 
STOCKHOLM- Helsinki si ST. PETERSBURG 7 zile Avion - 7 zile / 545 EURO
Plecare Pana la
14.Sep.2020 20.Sep.2020 Rezervare
31.Aug.2020 06.Sep.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 27.12.2019
# #