Circuit Bangkok si Pattaya - Asia autentica

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Bangkok si Pattaya - Asia autentica / 11 zile

» Plecari: 20.Oct.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 11 zile
» Pret: de la 849 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 20.10.2020
» Categorie cazare 4/5*

» Traseu: Bucuresti - Bangkok - Templele Si Marele Palat - Piata Plutitoare - Pattaya - Gradina Tropicala Nong Nooch - Alcazar Show - Insula De Coral - Satul Elefantilor - Bangkok - Bucuresti


PROGRAM

Ziua 1: Bucuresti – Viena – Bangkok
Ora 16:25 intalnire pe aeroportul Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare la ora 18:25 pentru zborul Austrian Airlines cu destinatia Bangkok, escala in Viena. Se calatoreste pe timpul noptii.

Ziua 2: Bangkok
Ora 15:20 sosire pe aeroportul Bangkok si intalnire cu reprezentantul local. Transfer la hotel. Timp liber la dispozitie. Cazare in Bangkok.

Ziua 3: Bangkok – Templele si Marele Palat
Mic dejun. Programul turistic incepe cu vizite la faimoasele templeWat Traimit – Budha de Aur, Wat Pho, Wat Arun - Templul lui Dawn si Wat Benjamaborpitr. Excursia continua la Marele Palat, una dintre cele mai vizitate locatii din Bangkok. Este un complex de temple, palate si cladiri oficiale. Cazare in Bangkok.

Ziua 4: Bangkok – Piata Plutitoare
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala la Piata Plutitoare – Damnoen, cu pranz inclus. Vom pleca spre zona rurala, Damnoen Saduak, la o distanta de aproximativ 100 de km fata de Bangkok. Dupa vizita la Piata Plutitoare, continuam cu Nakorn Pathom sau Phra Pathom Chedi, cea mai inalta pagoda din sud-estul Asiei. In statiunea Rose Garden vom servi masa de pranz. Transfer la hotel si cazare in Bangkok.

Ziua 5: Bangkok – Pattaya
Mic dejun. Transfer la hotelul din Pattaya, una dintre cele mai frumoase statiuni din sudul Thailandei, faimoasa pentru viata de noapte. Timp liber la dispozitie. Cazare in Pattaya.

Ziua 6: Pattaya – Gradina Tropicala Nong Nooch – Alcazar Show
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala la Gradina Tropicala Nong Nooch, situata la 20 de minute de Pattaya, in statiunea Nong Nooch Village. Excursia include un spectacol cu elefanti, dansuri tailandeze si box tailandez. In cursul serii va propunem, optional, Alcazar Show. Cazare in Pattaya.

Ziua 7: Pattaya – Insula de Coral
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala la Insula de Coral – Koh Lan, cu pranz inclus. Timp liber la dispozitie pentru inot, snorkeling, plaja. Dupa pranz ne imbarcam pe vapoare cu podeaua din sticla pentru a vedea minunatele formatiuni de corali din jurul insulei. Cazare in Pattaya.

Ziua 8: Pattaya – Satul Elefantilor
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala in Satul Elefantilor. Cazare in Pattaya.

Ziua 9: Pattaya
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si cumparaturi. Cazare in Pattaya.

Ziua 10: Pattaya – Bangkok – Viena
Mic dejun. Timp liber pana la ora pranzului pentru relaxare si plaja. Transfer la aeroportul din Bangkok pentru zborul catre Bucuresti, cu escala in Viena. Ora 23:55 decolare din Bangkok.

Ziua 11: Viena – Bucuresti
Sosire la Bucuresti la ora 09:55.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
Bilete de avion Bucuresti – Viena – Bangkok – Viena – Bucuresti, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala, Compania Austrian Airlines;
- Taxele de aeroport (se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
- Asistenta turistica in limba romana.


NU SUNT INCLUSE
- Servicii la sol – 499 euro/persoana(se achita obligatoriu la inscriere) si include: transferuri cu autocarul aeroport – hotel – aeroport; vizita la Templele din Bangkok si Marele Palat; ghizi locali; 3 nopti de cazare in Bangkok cu mic dejun la hotel de 4*; 5 nopti de cazare in Pattaya cu mic dejun la hotel de 4*;
- Taxa de viza – 65 euro/persoana, se poate obtine la intrarea in Thailanda sau inainte de calatorie prin agentia Europa Travel;
- Excursiile optionale.

Oferta din categoria:


 
Bangkok si Pattaya - Asia autentica - 11 zile / 849 EURO
Plecare Pana la
20.Oct.2020 30.Oct.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 04.10.2019
# #