Circuit 19.11, 26.11 Zbor Bucuresti, Antalya si Zbor cu Balonul in Pamukkale, 269 euro/pers/7 nopti mic dejun/ taxe aeroport, transfer incluse

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

19.11, 26.11 Zbor Bucuresti, Antalya si Zbor cu Balonul in Pamukkale, 269 euro/pers/7 nopti mic dejun/ taxe aeroport, transfer incluse / 8 zile

» Plecari: 26.Nov.2021, 19.Nov.2021

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 269 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Riviera Antalya si Zbor cu Balonul in PamukkaleZiua 1. București – Antalya

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinaţia Antalya. Transfer şi cazare la hotel de 4* în zona Antalya.

Ziua 2. Antalya

Mic dejun. Întâlnire cu ghidul în recepția hotelul și cocktail de bun-venit. Prezentarea facilităților hotelului și a programului pentru întreaga săptămână. După-amiaza, tur panoramic în zona Antalya. Seara, cazare la hotel de 4-5*în zona Antalya.

Ziua 3. Antalya – Laodicea - Pamukale

Mic dejun. Plecare spre Pamukkale. Oprire la un atelier de bijuterii, unde poate fi observat procesul de realizare a bijuteriilor din aur sau argint și se poate achiziționa un suvenir de vacanță. Se continuă călătoria printr-o regiune cu peisaje montane pitorești, păduri de conifer. Pe traseu se vizită orasul antic Laodicea, considerat unul dintre principalele orașe ale Asiei Mici, fiind atât un important centru al creștinătății, cât și centru economic și comercial, jucând un rol semnificativ în perioada romană datorită industriei farmaceutice și a băncilor dezvoltate aici*. Seara, cazare la hotel termal de 4-5* din zona Pamukkale/Denizli.

Ziua 4. Pamukkale – Aphrodisias

Mic dejun. Se viziteaza Pamukkale cu terasele de calcar si spectaculosul oras Aphrodisias, oraș antic renumit pentru sculpturile în marmură și cel mai bine conservat stadion din zona mediterană, unde se pot admira teatrul antic Odeonul, ruinele templului zeitei Afrodita. Seara retur și cazare la hotel termal în zona Pamukkale.

Ziua 5. Denizli – Antalya

Mic dejun. Plecare spre Antalya, considerată „perla” rivierei turcești. Se călătorește printr-o regiune cu peisaje montane fermecătoare. În Antalya se vizitează: Orașul Vechi, Poarta lui Hadrian și portul de yachturi. Oprire la un atelier artizanal specializat în prelucrarea pielii, apreciat în rândul turiștilor pentru calitatea produselor locale și a suvenirurilor.Seara, cazare la hotel în zona Antalya.

Ziua 6. Antalya – Perge & Aspendos* - 69 €/pers

Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională la Perge şi Aspendos*. Se vizitează partea veche a orașului antic Pege, unul din orasele cele mai bogate si mai frumoase din lumea antica in perioada elenista, renumit pentru templul Zeitei Artemis. Aspendos este un sit arheologic renumit pentru cel mai bine conservat teatru antic din bazinul mediteranean. Seara, cazare la Grand Park Lara Hotel**** sau similar în zona Antalya.

Ziua 7. Antalya – Croaziera Manavgat* 39€/pers

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau croaziera pe raul Mnavgat cu pranz inclus. Cazare la hotel în zona Antalya.

Ziua 8. Antalya – Bucureşti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.


Servicii incluse:
Servicii incluse:

Transport cu avionul pe ruta București – Antalya – București
Taxe de aeoroport
1 bagaj de cală și 1 bagaj de mână
Cazare 7 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 4 stele
Mic dejun
Transport cu autocar modern pe toată perioada circuitului
Asistență turistică în limba română
Zbor cu balonul in Pamukkale (zbor aproximativ 45 minute) *programat pentru ziua 4- zbor de dimineata in functie de conditiile meteo.
Servicii neincluse în preț:

• Asigurare medicală

• Asigurare storno

• Intrări la obiectivele turistice

• Taxe de stațiune

Servicii opționale neincluse în preț:

• Pachet Premium – Demipensiune (7 cine), vizita și taxa de intrare în Laodicea si Afrodisias, taxe de oraș/ stațiune, 1 pranz in Pamukkale, spectacol cu Dervisii Rotitori – aprox 40min: 169 €/pers.

NOTA :

TARIFELE SUNT DINAMICE SI SE POT MODIFICA, OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATE DE CAZARE

Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile

Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.

Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil

Oferta din categoria:


 
19.11, 26.11 Zbor Bucuresti, Antalya si Zbor cu Balonul in Pamukkale, 269 euro/pers/7 nopti mic dejun/ taxe aeroport, transfer incluse - 8 zile / 269 EURO
Plecare Pana la
26.Nov.2021 03.Dec.2021 Rezervare
19.Nov.2021 26.Nov.2021 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 11.09.2021
# #