Circuit Avion Timisoara, Circuit Turcia-Cappadocia, 7 nopti mic dejun, de la 309 euro/pers/taxe aeroport si transfer incluse

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Avion Timisoara, Circuit Turcia-Cappadocia, 7 nopti mic dejun, de la 309 euro/pers/taxe aeroport si transfer incluse / 8 zile

» Plecari: 17.Sep.2021, 10.Sep.2021, 03.Sep.2021

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 309 EURO de persoana

» Categorie cazare 4/5*

» Traseu: Turcia-CappadociaZiua 1. Timisoara – Antalya
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din Timisoara cu destinația Antalya. Transfer şi cazare în zona Antalya la hotel de 4*.

Ziua 2. Antalya – Cappadocia
Mic dejun. Plecare spre Konya, locul de proveniență al misticilor sufi, denumiți „Derviși Rotitori” datorită faimoasei lor tehnici de rotire ca formă de pomenire a Divinului într-o ceremonie Sama. Se strabate zona pitorească a Munților Taurus și a stepei anatoliene. Seara, cazare în zona Cappadocia la hotel de 4* .

Ziua 3. Cappadocia
Mic dejun. Se vizitează Parcul Național Göreme, inclus în patrimoniul UNESCO și cunoscut pentru formațiunile înalte și peșterile impresionante, fiind unul dintre cele mai importante locuri de pelerinaj ale lumii bizantine. Opțional, se poate vizita și muzeul în aer liber Göreme*. Oprire pentru fotografii la cetatea de piatră naturală din Uçhisar, cel mai înalt punct din Cappadocia și vizită la unul dintre impresionantele „orașe” labirintice subterane, cu biserici și case săpate în piatră. Seara, întoarcere la hotel în zona Cappadocia.

Ziua 4. Cappadocia
Mic dejun. În prima parte a zilei se vizitează o cramă, unde se pot degusta vinuri locale. După-amiaza, vizită la o țesătorie tradițională pentru a descoperi arta meșteșugăritului. Seara, întoarcere la hotel în zona Cappadocia.

Ziua 5. Cappadocia – Antalya
Mic dejun. Plecare spre Antalya. Oprire la impozantul caravanserai Selgiuc din Valea Konya, construit în sec. al Xlll – lea în onoarea sultanului Alaeddin Kayqubad. Seara, cazare în zona Antalya la hotel de 4* .

Ziua 6. Antalya
Mic dejun. Tur de oraș în Antalya, emblematicul oraș de pe Riviera turcească. Se vizitează portul de yachturi, centrul vechi și faimosul minaret – simbol al orașului, Yivli Minare. Vizită la un magazin de bijuterii și la unul de articole din piele. Timp liber pentru cumpărături. După-amiaza, vizită la impresionanta cascadă Karpuzkaldiran. Seara, cazare în zona Antalya la hotel de 4*.

Ziua 7. Antalya – Manavgat*
Mic dejun. Opțional, excursie cu barca pe râul Manavgat*, cu prânz inclus și oprire la o plajă cu nisip fin. Seara, întoarcere la hotel în zona Antalya.

Ziua 8. Antalya – Timişoara
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația Timișoara.


Servicii incluse:
Servicii:
- Transport cu avionul pe ruta Timisoara-Antalya-Timisoara (Inclus)
- Taxe de aeroport (Inclus)
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana (Inclus)
- Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului (Inclus)
- Asistență turistică în limba română (Inclus)
- Cazare 7 nopti in camera dubla in hoteluri de 4* (Inclus)
- Mic dejun (Inclus)
- Supliment Demipensiune (7 cine bufet) - 109 Euro / persoana (Optional)
- Pachet PREMIUM (5 pranzuri, toate intrarile la obiectivele turistice din program, toate excursiile optionale din program, toate taxele de statiune): 99 Euro/ persoana (Optional)
- Bacsisul pentru ghidul si soferul local: recomandat 5 euro/persona/zi (se achita la fata locului) (Neinclus)

NOTA :
TARIFELE SUNT DINAMICE SI SE POT MODIFICA, OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATE DE CAZARE


Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile

Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil

Oferta din categoria:


 
Avion Timisoara, Circuit Turcia-Cappadocia, 7 nopti mic dejun, de la 309 euro/pers/taxe aeroport si transfer incluse - 8 zile / 309 EURO
Plecare Pana la
17.Sep.2021 24.Sep.2021 Rezervare
10.Sep.2021 17.Sep.2021 Rezervare
03.Sep.2021 10.Sep.2021 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 07.06.2021
# #