Circuit CAPPADOCIA-Miracolul omului si al naturii...(BONUS TUR DE ORAS ISTAMBUL)

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

CAPPADOCIA-Miracolul omului si al naturii...(BONUS TUR DE ORAS ISTAMBUL) / 8 zile

» Plecari: 06.Oct.2020, 25.Aug.2018

» Transport: cu Autocar
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 329 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: -


Ziua 1: Bucuresti – Canakkale
Intalnire in fata Garii de Nord (la coloane, in fata Parcului Garii de Nord) la ora 05:30 si plecare (ora 06:00) din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Bucuresti - Giurgiu - Ruse – Stara Zagora – Svilengrad – Capitan Andreevo - Edirne- traversarea cu ferry-boat-ul a Stramtorii Dardanele – Canakkale (sunt prevazute imbarcari si din orasele de pe traseu). Cazare in Canakkale la hotel 3*.

Ziua 2: Canakkale – Pamukkale
Dimineata, dupa micul dejun, facem o fotografie de grup la Calul Troian, donat orasului de catre realizatorii filmului "Troia". Se viziteaza legendara cetate a Troiei si Calul Troian. Se continua cu vizita la prima biserica a Apocalipsei- Pergam (Basilica Rosie) si cetatea Pergamon. Ne continuam drumul spre Pamukkale. Cina si cazare in Pamukkale la hotel 4*.

Ziua 3: Pamukkale (Cetatea de Bumbac) si Piscina Cleopatrei
Dupa micul dejun plecam sa vizitam Cetatea de Bumbac, avand ocazia sa ne rasfatam in renumitele cascade si izvoare termale bogate in minerale cu puteri miraculoase de vindecare cunoscute inca din antichitate si totodata vizitam ruinele orasului antic Hierapolis, fondat in anul 190 I.Hr. (se observa cel mai bine zidul orasului dinspre partea cascadelor de calcar). Cina si cazare la acelasi hotel 4* in Pamukkale.

Ziua 4: Pamukkale-Cappadocia
Mic dejun. Pleacam spre Capadocia, prin Konya (orasul dervisilor zburatori ) – Sultanhan – Aksaray - Goreme, pe vechiul drum al matasii. Cappadocia este locul unde au trait unii dintre cei mai importanti preoti si teologi ai bisericii crestine: Sf. Vasile cel Mare, Sf. Ioan Gura de Aur (Hrisostomul) sau Sf.Grigorie de Nazianz (Teologul), numiti si Sfintii Trei Ierarhi. Datorita izolarii sale, Cappadocia a fost vreme indelungata loc de refugiu pentru crestinii persecutati de legiunile romane, iar intre secolele X si XV, a devenit loc de pusnicie pentru multi monahi. Asa au luat nastere peste 3000 de biserici sapate in spectaculoasele formatiuni, rezultate ca urmare a unor eruptii vulcanice.Vizitam cea mai importanta biserica in stanca din Goreme: Biserica Sf.Vasile cel Mare. Tot aici au aparut si primele manastiri pentru care Sf.Vasile a scris ,,Reguli mari si mici", reguli ce sunt respectate si astazi in toate bisericile ortodoxe din lume. Cina si cazare la hotel 4* in Cappadocia.

Ziua 5: Goreme , parc national in aer liber si orasul subteran Kaymakly
Dupa micul dejun se viziteaza Valea Zelve (locuinte si biserici rupestre paleo-crestine), Cavusin (Biserica imparatului Nikifor Fokas), Pasa Bagi (chilia Sf.Simeon Stalpnicul), orasul subteran Kaymakly, asezamintele monahale din Valea Goreme. Cina si cazare la acelasi hotel 4* in Cappadocia.

Ziua 6: Istanbul , metropola intinsa pe doua continente, Europa si Asia .
Mic dejun. Se pleaca spre Istanbul. Optional excursie Ankara (capitala Turciei, fosta Ankya, cetate crestinata de catre Sf Apostol Pavel) unde se viziteaza Mausoleul lui Attaturk (fondatorul Turciei moderne) si Muzeul Civilizatiei vechi din Podisul Anatoliei (conditia este sa participe tot grupul – 13 euro/persoana). Se trece stramtoarea Bosfor pe pod. Tur de noapte la Istanbul. Cazare hotel 3* in Istanbul.

Ziua 7: Istanbul , "Acasa la Suleyman Magnificul "
Dupa micul dejun, deplasare pietonala pentru vizitarea orasului (3 ore): Catedrala Sf. Sofia, Moscheea Albastra, Hipodromul si Fantana Germana, Obeliscul Egiptean, Coloana Serpuita, Palatul Topkapi, unde se afla moastele Sf. Ioan Botezatorul (mana dreapta si o parte din capul sfantului, sabia Sf. Domnitor Stefan cel Mare, Sabia Regelui David, Turbanul lui Iosif, Toiagul lui Moise, Sala tezaurului si Sala haremului sultanilor. Se viziteaza "Palatul care se scufunda" sau Biserica Cisterna, un impresionant oras subteran construit in timpul Imparatului Iustinian I. Dupa-amiaza patrundem in lumea fabuloasa a magazinelor din Marele Bazar ,,Baiazid Ildirim’’, de unde puteti cumpara obiecte din aur, marfuri orientale, obiecte de imbracaminte la preturi convenabile , un adevarat "corn al abundentei". Seara ne imbarcam in autocar pentru a ne intoarce in Romania.

Ziua 8 : Istanbul-Bucuresti (630 km)
In cursul diminetii, in functie de formalitatile vamale, ajungem in Bucuresti.

Plecari circuit Adult in camera dubla Al 3-lea adult in camera dubla cu pat suplimentar Copil 2-11,99 ani cu doi adulti in camera
25.08.2018 329 euro 299 euro 259 euro
06.10.2018 329 euro 299 euro 259 euro
Supliment camera single : 120 euro


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
 Transport cu autocar clasificat international in conformitate cu programul;
 Cazare o noapte cu mic dejun in Canakkale la hotel 3*.
 Cazare 2 nopti cu mic dejun si cina in Pamukkale la hotel 4*.
 Cazare 2 nopti cu mic dejun si cina in Cappadocia la hotel 4*.
 Cazare o noapte cu mic dejun in Istanbul la hotel 3*.
 Toate vizitele din program.
 Ghid roman insotitor din partea agentiei.

NU SUNT INCLUSE:
 biletele de intrare la obiectivele turistice;
 serviciile ghidului local;
 excursiile optionale;
 asigurarea medicala de calatorie.
 asigurarea storno

GRUP MINIM: 35 PERSOANE.
In situatia in care nu se realizeaza grupul minim de persoane, pretul se recalculeaza astfel:
-pentru un grup de 30-34 persoane,tariful se majoreaza cu 20 euro/persoana.
-pentru un grup de 25-29 persoane,tariful se majoreaza cu 30 euro/persoana.
-pentru un grup de 20-24 persoane,tariful se majoreaza cu 45 euro/persoana.

TERMENE DE PLATA:
• 30% din pretul pachetului turistic la inscriere; Restul de 70% cu cel putin trei saptamani inainte de plecare.

NOTE:
 Toti adultii si copiii au nevoie de pasaport electronic simplu sau temporar valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din Turcia!
 clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
 conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro;
 toti copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport;
 agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
 tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.
 distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
 hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;

Oferta din categoria:


 
CAPPADOCIA-Miracolul omului si al naturii...(BONUS TUR DE ORAS ISTAMBUL) - 8 zile / 329 EURO
Plecare Pana la
06.Oct.2020 13.Oct.2020 Rezervare
25.Aug.2018 01.Sep.2018 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 28.06.2018
# #