Circuit Istanbul Pe malurile Bosforului, intre doua continente

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Istanbul Pe malurile Bosforului, intre doua continente / 5 zile

» Plecari: 29.Apr.2020

» Transport: cu Autocar
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 189 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Bucuresti – Istanbul – Edirne – Bucuresti


Ziua 1: BUCURESTI – ISTANBUL (650 km)
Intalnire in Bucuresti, Piata Victoriei (parcarea de langa Muzeul Antipa), la ora 05:00, pe traseul Bucuresti – Ruse – Veliko Tarnovo – Edirne – Istanbul. Vom ajunge in Istanbul in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare in cartierul Beyazit/Aksaray . Optional Seara turceasca.

Ziua 2: ISTANBUL
Mic dejun. Tur de oras pietonal cu ghid turistic vorbitor de limba romana in cartierul vechi: Moscheea Albastra - construita in secolul al XVII-lea de sultanul Ahmet I, fiind singura moschee cu 6 minarete din Turcia; Biserica Sfanta Sofia - cea mai mare catedrala din lume in momentul in care a fost construita in secolul al IV-lea, fiind transformata de catre turci in moschee dupa curerirea Constantinopolului in anul 1453; Hipodromul antic – locul unde se organizau curse de care si alte activitati sportive in perioada bizantina, astazi fiind un parc faimos cu monumente reprezentative precum: obeliscul egiptean, coloana lui Constantin, coloana lui Serpentine din Delfi, fantana lui Wilhelm II. Turul se incheie pe malul Bosforului si langa Podul Galata si in continuare recomandam vizita in Marele Bazar – una dintre cele mai mari piete acoperite din lume, cu peste 4.000 de magazine, fiind un adevarat paradis pentru iubitorii de shopping. Aici totul se negociaza, de la delicatesele traditionale turcesti pana la covoare, incaltaminte, pielarie sau bijuterii (inchis duminica). Tur de oras by night.
Ziua 3: MUZEUL PANORAMA 1453(optional) & Croaziera Bosfor(optional)
Dupa micul dejun, pornim impreuna cu ghidul insotitor din partea agentiei spre Muzeul Panorama 1453 unde este reprezentata caderea Constantinopolului in picturi 3D cu efecte sonore si admosfera reala Timp liber la dispozitie sau Optional Croaziera pe Bosfor(dupa-amiaza).

ZIUA 4: CROAZIERA PE MAREA MARMARA LA INSULA PRINTULUI (optional)
Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau optional: Croaziera pe Marea Marmara la Insula Printului – Buyukada. Include transport cu tramvaiul pana la port, bilet de vapor, masa de pranz, turul insulei cu trasura, insotitor de grup. Dupa amiaza intoarcere la hotel (Tarif informativ: 35 EURO/persoana pentru un grup minim de 10 persoane).

ZIUA 5: ISTANBUL – EDIRNE – BUCURESTI (650 km)
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, ne indreptam spre Edirne unde se viziteaza (maxim 1 ora) Moscheea Selimiye, una dintre cele mai importante monumente ale arhitecturii otomane, inclusa in patrimoniul mondial UNESCO. Sosire in Bucuresti in cursul serii, in functie de formalitatile vamale si trafic.Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
• transport cu autocar (standard international) conform itinerariului (in Istanbul doar in zilele 1 si 5);
• 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in Istanbul;
• tur pietonal cartierul vechi - Moscheea Albastra, Sfanta Sofia, Hipodromul antic, Palatul Topkapi;
• insotitor roman de grup din partea agentiei.
• ghid local in ziua 2

NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala de calatorie (optionala – recomandata);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 5 EURO/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program;
• intrarile la obiectivele turistice (tarife aproximative: Basilica Cisterna: 8 Euro; Biserica Sf. Sofia: 9 Euro; Palatul Topkapi + Haremul Sultanului: 15 Euro; Palatul Dolmabahce: 9 Euro; Moscheea Selimiye: Gratuit; Moscheea Albastra: Gratuit).

EXCURSII OPTIONALE:
• Insula Printului - 35 Euro (include: transportul de la hotel in port cu tramvaiul si din port pana in insula si retur, turul insulei cu trasura si masa de pranz) - minimum 10 de persoane;
• Seara turceasca - 40 Euro (include transferul, cina si spectacol) - minimum 10;
• Muzeul Panorama 1453 - 15 Euro (include transportul cu tranvaiul si vizitarea muzeului) ;
• Croaziera pe Bosfor - 15 Euro (include transportul cu tranvaiul in port + croaziera+ insotitor roman de grup din partea agentiei).

GRUP MINIM: 40 PERSOANE
• Pentru un grup de 39-35 persoane, pretul se majoreaza cu 10 EURO/persoana
• Pentru un grup de 34-30 persoane, pretul se majoreaza cu 20 EURO/persoana
• Pentru un grup de 29-25 persoane, pretul se majoreaza cu 30 EURO/persoana
Pentru un numar mai mic de 25 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.

CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
• 40% din pretul pachetului turistic la inscriere;
• 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.


Oferta din categoria: 
Istanbul Pe malurile Bosforului, intre doua continente - 5 zile / 189 EURO
Plecare Pana la
29.Apr.2020 03.May.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 20.01.2020
# #