Circuit ISTANBUL

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

ISTANBUL / 5 zile

» Plecari: 21.Oct.2020, 04.Jun.2020

» Transport: cu Autocar
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 220 EURO + 100 RON de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: -


Ziua I Plecare din Timisoara, Lugoj, Caransebes, Drobeta Tr .Severin seara . Se trece granita pe la Calafat. Se traverseaza Bulgaria .
Ziua II : Intram in Turcia si vizitam prima capitala europeana a Imperiului Otoman, Edirne. Vedem zona arheologica, centrul orasului cu case in stil otoman si apoi Moscheia lui Selim,construita de cel mai mare architect al Imperiului Otoman, Mimar Sinan. Ca o ultima mare creatie a sa, criticii sai spun acesta aproape a atins perfectiunea cu aceasta realizare . Dupa amiaza sosire si cazare in Istanbul. In functie de timp optional o croaziera pe Bosfor. Vedem ambele maluri ale celebrei stramtori cu frumoasele palate , vile , parcuri si alte cladiri impresionante .
Ziua III Mic dejun. Plimbare pietonala prin vechea capitala a trei mari imperii . Vedem astazi Primaria, Moscheia Sehzade, Apeductul lui Valens ,Moscheia lui Suleyman Magnificul, Moscheia Albastra, Sfanta Sofia, Hipodromul, si Muzeul de Arheologie . Timp liber pentru, cumparaturi .Marele Bazar cu cele 4000 de magazine ale sale ofera cumparatorilor o uriasa varietate de produse traditionale sau din alte zone ale lumii. Bazarul Egiptean adaposteste de cateva sute de ani mirodeniile aduse din toata lumea si oferite spre vanzare. Langa Bazarul Mirodeniilor se afla Moscheia Noua si Gara Sirkeci, locul de sosire al celebrului tren Orient Express. De langa Podul Galata , din Cornul de Aur. Plimbare pe sub Marea Marmara, plecand cu metroul de la Aksaray (malul european) la Kadikoy (malul asiatic) Cazare in Istanbul.

Ziua IV Mic dejun. Vizita la Cisternele lui Teodosie , uriasa realizare arhitecturala a inginerilor romani care asigura apa pentru un oras intreg, apoi la Palatul Topkapi . Timp liber pentru plimbare in zona Pietei Taksim si in cartierul Galata , la poalele turnului construit de genovezi. Sugestie: Vizita la Palatul Dolmbahce, ultima resedinta a sultanilor otomani construita in stilul baroc cu influente otomane . Cazare .

Ziua V Mic dejun.. Plecare spre tara. Sosire seara tarziu .


Servicii incluse:
Pretul include: Pretul nu include:

asistenta turistica croaziera pe Bosfor 10 euro

transport cu autocar taxe intrari obiective turistice

3 cazari cu mic dejun hotel 3 * sup asigurarea medicala


Oferta din categoria:


 
ISTANBUL - 5 zile / 220 EURO
Plecare Pana la
21.Oct.2020 25.Oct.2020 Rezervare
04.Jun.2020 08.Jun.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 03.03.2020
# #