Circuit OFERTA SPECIALA ISTANBUL-PLECARE 08.08-CLUJ SI BUCURESTI-

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

OFERTA SPECIALA ISTANBUL-PLECARE 08.08-CLUJ SI BUCURESTI- / 4 zile

» Plecari: 08.Aug.2018

» Transport: cu Autocar
» Durata: 4 zile
» Pret: de la 129 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Cluj-Turda – Aiud -Alba Iulia - Deva Sebes – Sibiu - Brasov -Ploiesti- Bucuresti


Ziua 1- Plecare din Cluj catre Istanbul pe traseul: Turda – Aiud -Alba Iulia - Deva Sebes – Sibiu - Brasov -Ploiesti- Bucuresti(22.00). Traversarea Bulgariei pe parcursul noptii.
Ziua 2 - Sosire in Istanbul. Cazare la hotel 3* situat in zona Laleli si timp liber pentru odihna. Dupa amiaza - Optional Croaziera pe Bosfor( 15 Euro/persoana) cu ghid autorizat. Veti avea ocazia sa admirati atat malul european cat si cel asiatic al Istanbulului, podurile construite peste stramtoa curea Bosfor.
Ziua 3 - Dupa micul dejun – Optional - Tur pietonal de oras cu ghid local (10 Euro/persoana) cu vizitarea celor mai importante obiective turistice ale “orasului de pe doua continente”, ce amintesc de grandoarea Imperiului Bizantin si mai tarziu a celui Otoman : Hipodromul, Moscheea Albastra, Aghia Sophia, Palatul Topkapi. Dupa terminarea turului pietonal suntem invitati la o prezentare de haine de piele la o fabrica renumita in Istanbul unde se realizeaza haine de calitate deosebita la preturi avantajoase. Alternativ - timp liber pentru descoperirea orasului pe cont propriu sau shopping in Marele Bazar. Optional - Seara Turceasca - 35 Euro/persoana.
Ziua 4 - Optional - Croaziera la Insula Printilor – Buyuk Ada - 40 Euro/persoana. Tariful include: transport + vapor, turul insulei cu trasura si masa de pranz in zona Taksim.
Dupa micul dejun vom merge cu transport local/autocar spre ferryboat. Mergem cam o ora si jumatate pana la ultima insula si cea mai mare – Buyukada. Se face turul insulei cu trasura . Oprim la punctul de belvedere pentru a admira minunata panorama asupra orasului Istanbul si a insulelor. Continuam plimbarea cu trasura si inainte de plecare avem timp liber pentru cumparaturi. Ne imbarcam pe ferry boat si ne intoarcem in Istanbul. Ne indreptam spre zona Taksim unde vom servi masa de pranz (inclus in pretul excursiei) la un restaurant cu specific turcesc si apoi vom vizita un magazin de suveniruri traditionale si dulciuri de calitate: rahat turcesc, baclava, kataif, ceaiuri de diferite sortimente si condimente. Dupa pranz, timp liber in zona Taksim- km 0 si zona comerciala, faimoasa pentru multitudinea si diversitatea magazinelor.
Ziua 5 – Dupa micul dejun - BONUS - Tur Ecumenic - Vom vizita doua dintre cele mai importante biserici ortodoxe ale fostei capitale a Bizantului: Patriarhia Ecumenica de Constantinopol, Biserica Romaneasca Sf. Paraschevi (aflata in partea asiatica a orasului).
Plecare catre Romania (in jurul orei 12:00); sosire la Bucuresti in jurul orei 00.00, Sibiu- in jurul orei 05.00, Deva- in jurul orei 08.30, Cluj – in jurul orei 09.30 in functie de trafic si de formalitatile vamale.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
-Pachet de 3 nopti cu mic dejun la hotel 3* in zona Laleli
-transport autocar - clasificat pentru curse internationale, pentru imbarcare din Bucuresti
(pentru imbarcare din alte orase se percepe un supliment)
-insotitor de grup din partea agentiei.


SERVICII NEINCLUSE:
Supliment pentru imbarcare din Ardeal - *Transfer pentru minim 4 persoane
Cluj Napoca - 25 Eur/pers,
Turda, Aiud, Alba Iulia, Deva, Sebes, Sibiu, Brasov, Ploiesti - 20 EUR/pers

Oferta din categoria: 
OFERTA SPECIALA ISTANBUL-PLECARE 08.08-CLUJ SI BUCURESTI- - 4 zile / 129 EURO
Plecare Pana la
08.Aug.2018 11.Aug.2018 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 13.07.2018