Circuit PASTE si 1 MAI 2021 in BODRUM si ISTANBUL; Perioada: 29.04.2021 - 07.05.2021 | 9 zile - 8 nopți

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

PASTE si 1 MAI 2021 in BODRUM si ISTANBUL; Perioada: 29.04.2021 - 07.05.2021 | 9 zile - 8 nopți / 9 zile

» Plecari: 29.Apr.2021

» Transport: cu Autocar
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 399 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 20.04.2021
» Categorie cazare 5*

» Traseu: București – Canakkale (1 noapte) – Bodrum (5 nopți) - Istanbul (2 nopți) – București


PASTE si 1 MAI 2021 in BODRUM si ISTANBUL
La Blanche Resort 5* / Ultra All Inclusive
București – Canakkale (1 noapte) – Bodrum (5 nopți) - Istanbul (2 nopți) – București
Perioada: 29.04.2021 - 07.05.2021 | 9 zile - 8 nopți


Ziua 1 | Joi 29.04.2021: BUCUREȘTI – CANAKKALE

Întâlnire cu însoțitorul de grup la ora 05:30 în parcarea din fața ACADEMIEI MILITARE ROMÂNE (Universitatea Națională de Apărare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor, plecare ora 06:00 pe traseul București - Giurgiu - Ruse – Stara Zagora – Svilengrad – Capitan Andreevo – Edirne – Eceabat – Canakkale. Seara cazare în Canakkale la hotel de 3*. Timp liber pentru cumpărături sau plimbare prin oraș, unul dintre cele mai ietine orașe din Turcia.

Ziua 2 | Vineri 30.04.2021: CANAKKALE – TROIA – BODRUM

Dimineața, după micul dejun, ne continuăm itinerariul spre Bodrum. În drum vom face o oprire la Troia - povestea războiului troian fiind una din cele mai faimoase din istorie, iar legenda Elenei din Troia încântă de peste 3.000 de ani. Drumul continuă spre Bodrum, unde vom ajunge spre seara - cină și cazare la hotelul La Blanche Resort 5*, Bodrum.

Ziua 3 | Sambata 01.05.2021: BODRUM – Turul orasului Bodrum (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru odihnă sau, opțional, Turul orasului Bodrum in jumatate de zi. Plimbare panoramica - teatrul antic (capacitate de 13000 persoane), portile Mindos (vechile porti ale zidului orasului denumite dupa orasul catre care duceau si prin care a intrat Alexandru Macedon dupa cucerirea orasului), dealul cu mori de vant care ofera o vedere panoramica extraordinara catre Bodrum. Cu mult timp în urmă, înainte de nasterea lui Hristos, Halikarnas (fosta denumire), era un oras mare si important. Amintirea acelor zile este păstrată de zidurile teatrului antic clasic, care avea o capacitate de 13 000 persoane. Ceva mai târziu a fost construit peretele orasului, de la care s-au păstrat portile înalte Mindos (denumite după orasul spre care duceau). Aceste obiective, precum si cetatea Sfântului Petru din sec.al XV.lea, pot fi văzute de către turisti în timpul excursiei cu autocarul sau în timpul plimbării pe jos prin oras. Desigur, o plăcere incomparabilă vă va fi oferită de plimbarea pe străzile pitoresti ale orasului vechi, de.a lungul debarcaderului cu numeroase cafenele, restaurante si magazine. La final oprire pentru cumparaturi (aur, piele, textile), inclusiv in Sultan Bazaar. După-amiază ne întoarcem în Bodrum, cazare și masă la hotel La Blanche Resort 5*.

Ziua 4 | Duminică 02.05.2021: BODRUM
Timp liber pentru plaja, relaxare si pentru a va bucura de facilitatile resortului. Cazare și masă la hotel La Blanche Resort 5*.

Ziua 5 | Luni 03.05.2021: BODRUM – DALYAN (optional)

Mic dejun. Timp liber la hotel sau, opțional, excursie de 1 zi, calatorie in "Venetia Turceasca " in Delta raului Dalyan. Veti vizita mormintele lyciene,baile in namol curativ, veti vedea crabi albastri si plaja testoaselor Careta Careta-Istuzu. Seara ne întoarcem în Bodrum, cazare și masă la hotel La Blanche Resort 5*.

Ziua 6 | Marti 04.05.2021: BODRUM - PAMUKKALE (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru odihnă sau, opțional excursie de 1 zi la Pamukkale. Supranumit și Castelul de Bumbac, terasele de calcar reprezintă un fenomen unic în lume care stârnește reacții de uimire și contemplare. În fața albului imaculat incrustrat parcă cu pietre prețioase, cuvintele sunt lipsite de esență. Tot acolo, orașul antic Hierapolis și Piscina Cleopatrei cu apă termală se dezvăluie precum acum 2000 de ani. Orașul antic Hierapolis impresionează prin Teatrul roman foarte bine conservat, prin numeroasele morminte descoperite și Templul lui Apollo. Fosta stațiune termală, Pamukkale, prin Piscina Cleopatrei, vă oferă beneficiile apei termale cu temperatura de 36 grade Celsius și ocazia de a descoperi o piscina în aer liber, pavată cu coloane ale Templului lui Apollo. Seara ne întoarcem în Bodrum, cazare și masă la hotel La Blanche Resort 5*.

Ziua 7 | Miercuri 05.05.2021: BODRUM – ISTANBUL

Mic dejun. Plecare spre Istanbul, urmând traseul Izmir - Bursa. Seara – sosire în Istanbul, tur de oraș “by night” cu autocarul și cazare la hotel de 3* superior.

Ziua 8 | Joi 06.05.2021: ISTANBUL – Tur pietonal | Vizita Taksim | Croaziera pe Bosfor cu seara turceasca (optional)

Mic dejun. Timp liber sau, vă propunem un tur pietonal ghidat prin centrul istoric: piata Sultanahmet, Hipodromul, si Obeliscul Egiptean (cel mai vechi monument din Istanbul) adus din orasul Karnak, provincia egipteana Luxor, de catre imparatul roman Theodosius I

(379-395 d.Hr.). Urmeaza Catedrala Sfanta Sofia construita in anul 537 d.Hr., simbolul arhitecturii Bizantine, care pentru aproape 1000 de ani a fost cea mai mare catedrala din lume. Dupa caderea Constantinopolelui a fost transformata in moschee, iar din 1935 a devenit muzeu, care atrage astazi milioane de vizitatori. Continuam cu Topkapi - resedinta sultanilor pana in 1856, unde admiram celebrul palat, gradinile, sabia lui Stefan cel Mare si toiagul lui Moise, apoi cu Basilica Cisterna, construita in secol IV si transformata intr-o uriasa cisterna cu apa, menita sa alimenteze Palatul Topkapi. Cele 336 de coloane din marmura din interior sunt frumos luminate și conduc vizitatorii spre locul unde se află 2 capete ale Meduzei. Incheiem cu Moscheea Albastra, denumita astfel datorita celor 21000 de bucati de faianta bleu din interior.

Apoi vom fi preluati de autocar si ne vom indrepta spre zona Taksim, o mandrie a Istanbulului inca de pe vremea cand a fost construita. Probabil arhitectii au fost gelosi pe amploarea Pietei Rosii din Moscova, asa ca s-au gandit sa construiasca ceva similar. Din Piata Taksim porneste Istiklal Caddesi (Bulevardul Independentei), o strada comerciala (aproape) pietonala pe care poti gasi tot soiul de magazine si de localuri care mai de care mai haioase. La unul dintre magazinele de dulciuri, vom face o oprire pentru degustare si cumparaturi. Timp liber la dispozitie aproximativ 1 ora si jumatate.

Optional, spre seara, va propunem o croaziera pe Bosfor, pe ritmuri orientale, cu dansuri si cina traditionala. Dupa croaziera, ne indreptam spre hotel. Cazare în Istanbul la hotel de 3* superior.

Ziua 9 | Vineri 07.05.2021: ISTANBUL – EDIRNE – BUCURESTI

După micul dejun plecăm spre București. În drumul către țară vom trece prin orașul Edirne, fosta capitală a Imperiului Otoman, pentru a vizita Moscheea Selimiye – cunoscută drept moscheea celor 999 de ferestre datorită arhitecturii unice a cupolei, dar și a tunelelor subterane ce leagă moscheea de fosta Academie Militară, tunele ce acum adăpostesc numeroase magazine în care veți găsi produse tradiționale turcești, prilej și pentru achiziționarea ultimelor suveniruri. Seara sosire în București, în funcție de trafic si formalități vamale.

Pentru explicaţiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

PASAPORT VALABIL MINIM 6 LUNI DE LA DATA IEȘIRII DIN TURCIA!

ATENŢIE: Grup minim 45 pers.
• Toate intrările la obiectivele turistice din Turcia se achită în moneda națională – Lira Turcească.
• În cazul nerealizării numărului minim de participanţi menţionat în program, agenţia îşi rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un program similar;
• În cazul unui grup mai mic de 45 pers. (35-44 persoane) se va achita un supliment de 20 Euro/persoană;
• Însoţitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, fără a afecta însă și structura programului.
• Persoanele care vor călători singure pot opta pentru Partaj în camera dublă/tripla, situatie în care agenția va aloca, în funcție de înscrierile existente sau ulterioare, 1, maxim 2 persoane pentru partaj fiecărui solicitant. În situația în care agenţia nu reuşeste să completeze partajul, turiștii NU vor achita suplimentul de cameră Single. Eventualele neînţelegeri între solicitanţii de partaj nu sunt imputabile agenţiei.


CONDIȚII DE PLATĂ, ANULARE, PENALIZARI
1. FIRST MINUTE 28.02: valabil pana la 28.02.2021, cu achitarea unui avans de 10% la inscriere, 20% pana la 28.02.2021 si rest de plata cu pana la 30 zile inainte de plecare.
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel.
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului achitat conform pragurilor de mai sus. In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs al agentiei touroperatoare. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

2. SAFE PRICE = Tarif Standard: 30% avans la înscriere, diferenta de plata cu pana la 40 zile inainte de plecare.
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului, respectiv:
a) 25% din contravaloarea pachetului de servicii turistice dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu minim 30 de zile inainte de plecare).
b) 50% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 29-16 zile inainte de plecare/intrare.
c) 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 15- 0 zile inainte de plecare/intrare.
In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs al agentiei touroperatoare.
Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana.
Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.


EXCURSII OPTIONALE – Tarife Speciale
*valabile in momentul rezervarii – inscriere din tara
•Turul orasului Bodrum - 15 Euro
• PAMUKKALE – 47 Euro
• DALYAN – 48 Euro (include masa de Pranz)
• Croaziera pe Bosfor cu seara turceasca – 38 Euro

EXCURSII OPTIONALE
Tarife Standard
Turul orasului Bodrum - 18 Euro
• PAMUKKALE – 54 Euro
• DALYAN – 57 Euro (include masa de Pranz)
• Croaziera pe Bosfor cu seara turceasca – 47 Euro

ATENȚIE !!! Tarifele excursiilor optionale NU includ mesele si intrarile la obiective.
Excursiile opționale se realizează pentru un grup minim de 30 persoane!
✓ Vă recomandăm încheierea asigurării Travel (storno+medicală), pentru a vă proteja investiţia în pachetul turistic, atât înainte de plecare (în cazul anulării călătoriei), cât şi după plecare (în cazul unei situaţii neprevăzute apărute pe perioada sejurului)!
✓ Reducerile se aplică numai la pachetul de bază; acestea nu se aplică la alte taxe sau suplimente și nu se cumulează cu alte
✓ Rezervările efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulări/modificări; Penalizare 100% !
✓ Înscrierile la excursiile opționale cu tarife speciale, se fac numai în momentul rezervarii și nu se acceptă anulări ! Orice excursie achiziționată după rezervare se achită la tariful standard !


Oferta speciala valabila in limita locurilor disponibile!!!
Pentru verificarea disponibilitatii, va rugam sa contactati agentia ECOVOYAGE TOUR!


Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
7


Servicii incluse:
Tarif FIRST MINUTE = 359 euro/pers. in camera dubla
Tarif SAFE = 399 euro/pers. in camera dubla

✔ PREȚUL INCLUDE
» Transport cu autocar clasificat pentru curse internaționale;
» 1 noapte cazare cu mic dejun în Canakkale - hotel 3*;
» 5 nopți cazare in camere Standard, cu Ultra All Inclusive în Bodrum,
hotel La Blanche Resort 5* (se intră cu Cina și se iese cu Mic Dejun)
» 2 nopți cazare cu mic dejun în Istanbul - hotel 3* superior;
» Tur panoramic în Istanbul cu autocarul și pietonal;
» Edirne - Moscheea Selimiye;
» Însoțitor de grup.

✘ PREȚUL NU INCLUDE
» Bilet Ferry-boat Çanakkale si Pod Yalova - 15 €/pers – se achita la autocar! Copil 0-5.99 ani – Gratuit.
» Asigurarea medical sau Asigurare Travel (medicala+storno);
» Intrările la obiectivele turistice;
» Serviciile de ghizi locali - 20 €/pers – se achita in autocar la ghidul insotitor (Tur Bodrum, Pamukkale, Dalyan, Tur Istanbul+Piata Taksim);
» Vizitele menționate în program NU includ taxele de intrare
la obiectivele turistice.


REDUCERI
» Reducere 5 €/pers pe ultima banchetă în autocar (se aplica doar daca locurile sunt solicitate in mod expres la momentul rezervarii).
*In autocar, copiii cu vârsta până în 14 ani nu pot ocupa locuri pe primul rând de banchete si nici prima bancheta dupa usa a 2-a.


SUPLIMENTE
» Locuri preferențiale in autocar (rand 1 banchete - 15 €/pers/loc, rand 2 banchete - 10 €/pers/loc, rand 3 banchete - 5 €/pers/loc
» Oricare alt loc solicitat de turisti, in afara celor preferențiale se va taxa cu 5 €/pers/loc
*Urcarea in autocar se va face in functie de data inscrierii, iar confirmarea locurilor preferentiale se face in limita disponibilitatii.

Oferta din categoria:


 
PASTE si 1 MAI 2021 in BODRUM si ISTANBUL; Perioada: 29.04.2021 - 07.05.2021 | 9 zile - 8 nopți - 9 zile / 399 EURO
Plecare Pana la
29.Apr.2021 07.May.2021 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Ultra all inclusive
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 10.02.2021
# #