Circuit REVELION 2020 ISTANBUL - HOTEL EPHESUS 3* / SIMILAR PERIOADA: 28.12.2019 – 02.01.2020

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

REVELION 2020 ISTANBUL - HOTEL EPHESUS 3* / SIMILAR PERIOADA: 28.12.2019 – 02.01.2020 / 6 zile

» Plecari: 28.Dec.2019

» Transport: cu Autocar
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 199 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 20.12.2019
» Categorie cazare 3*

» Traseu: Istanbul


EARLY BOOKING REVELION ISTANBUL 2020 28.12.2019- 02.01.2020 199 EUR/pers
Ziua 1 (Sambata, 28.12.2019) – Ora 22:00 – Plecare din Bucuresti spre Istanbul. Traversarea Bulgariei pe parcursul noptii.
Ziua 2 (Duminica, 29.12.2019) - Sosire in Istanbul in cursul diminetii. Cazare la hotel 3* in Istanbul in zona comerciala Laleli – Aksaray (Hotel Ephesus 3* sau similar) Timp liber pentru odihna. Dupa amiaza, optional, va propunem o superba Croaziera pe Bosfor (15 EUR/pers) , care va da ocazia sa admirati atat malul european, cat si cel asiatic al Istanbulului, Cornul de Aur, palatele sultanilor, moscheile si bisericile impresionante.
Ziua 3 (Luni, 30.12.2019) – Mic dejun la hotel. Optional, vom face un tur pietonal de oras cu ghid local (tarif 10 EUR/pers , valabil pentru minim 15 participanti) cu vizitarea celor mai importante obiective turistice ale “orasului de pe doua continente”, ce amintesc de grandoarea Imperiului Bizantin si mai tarziu a celui Otoman : Hipodromul, Moscheea Albastra, Aghia Sophia, Palatul Topkapi. Dupa amiaza, timp liber pentru shopping la Marele Bazar, renumit pentru multitudinea si diversitatea magazinelor.
Ziua 4 (Marti, 31.12.2019) – Mic dejun la hotel. Timp liber pentru plimbare / odihna/cumparaturi sau Optional, Croaziera la Insula Printilor – Buyuk Ada – 40 EUR/pers Optional croaziera pe Marea Marmara la Insula Printilor - Buyukada (40 EUR/pers – tariful include transport cu autocarul la port, bilet de vapor, turul insulei cu trasura si pranz cu bauturi in zona Taksim, vizita la un atelier de dulciuri traditionale turcesti). Seara, intampinam impreuna trecerea in noul an. LA MULTI ANI, 2020 !!! Optional, Cina festiva de Revelion - 70 EUR/pers
Ziua 5 (Miercuri, 01.01.2020) - Mic dejun la hotel. Dupa micul dejun, tur al celor mai importante biserici ortodoxe ale fostei capitale a Bizantului – BONUS tur ecumenic. Vom vizita : Biserica Vlacherne, Patriarhia Ecumenica de Constantinopol, Biserica Romaneasca Sf. Paraschevi, Biserica Izvorul Tamaduirii.
Ziua 6 (Joi, 02.01.2020) – Mic dejun la hotel ; check out si plecare spre Romania. Sosire in tara in cursul serii in functie de trafic si formalitati vamale.

Termene de plata : 30% avans la rezervare si diferenta cu cel mult 3 saptamani inainte de plecarea in excursie. Rezervarile de Early Booking nu permit anulari / modificari. In caz de anulare , penalitatile sunt de 100% din valoarea contractului. Pentru modificari de nume se percepe o taxa de 15 EUR/pers. Note: Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania -Oferta valabila pentru minim 40 de participanti. -Unitatile de cazare sunt clasificate conform legislatiei turistice si normelor de clasificare locale. -Tarife la obiectivele turistice pot suferi modificari in functie de sezonul turistic, biletele pentru intrari se platesc la fata locului. -In cazul in care nu se indeplineste numarul minim de persoane necesar pentru a se efectua transferurile din orasele mentionate , turistul se va imbarca din cel mai apropiat oras aflat pe traseul autocarului. -Insotitorul de grup poate modifica ordinea vizitarii obiectivelor, fara a omite insa nici unul din obiectivele turistice mentionate in program si fara a afecta programul turistic. -Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti. -Pentru explicatii in interiorul obiectivelor turistice , grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali autorizati (conform legilor internationale, doar ghizii locali autorizati au dreptul sa ofere servicii in interiorul oraselor, muzeelor, monumentelor etc- contra cost – 10 euro/pers, astfel ghizii romani vor putea oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar).
INFORMATII IMPORTANTE -In cazul transferului cu autocarul, se accepta un bagaj de max. 20 kg/pers in cala si max. 5 kg bagaj de mana in autocar. Agentia isi rezerva dreptul de a refuza bagajele voluminoase in cazul in care acestea depasesc limita impusa si ingreuneaza procesul de imbarcare, respectiv de a percepe o taxa suplimentara de bagaj (1 EUR/ kg) pentru bagajele ce depasesc limita impusa. -Nerealizarea programului turistic, sau realizarea defectuoasa din vina unor turisti, nu atrage raspunderea agentiei -In cazul in care nu se indeplineste numarul minim de persoane pentru transport direct cu autocarul dintr-un oras aflat in oferta atasata, agentia isi rezerva dreptul de a organiza transfer cu microbuz/ autoturism (respectand normele legislative in vigoare) pana la punctul de imbarcare al grupului la autocar (cel mai apropiat oras de pe ruta autocarului) -Cazarea in camere se va face dupa ora 14:00 (sau mai devreme, in functie de disponibilitatea camerelor), iar in ziua terminarii sejurului camerele se vor elibera la ora 09:00 (cu depozitarea bagajelor in cadrul hotelului). -Agentia nu raspunde in cazul in care autoritatile de trecere a frontierei nu permit trecerea frontierei de catre anumiti turisti, din motive individuale. - Cetatenii de alte nationalitati decat cea romana sunt obligati sa se informeze asupra regimului vizelor si sa obtina documentele necesare calatoriei in functie de tara de destinatie si tarile de transit, agentiei nefacandu-se raspunzatoarea daca li se refuza intrarea /iesirea in/din Bulgaria /Turcia. -Turistii vor calatori in Turcia cu PASAPORT valabil , minorii sub 14 ani trebuie sa aiba pasaport. Minorii neinsotiti de ambii parinti vor avea asupra lor declaratie notariala data de parintele/parintii lipsa in favoarea majorului insotitor ; majorul insotitor trebuie sa aiba cazierul judiciar de la politie asupra lui. Mai multe detalii pe www.politiadefrontiera.ro) . -Conditiile de reziliere a contractului de prestari servicii turistice sunt precizate in contractul
inchiat cu agentia.Pentru a preintampina eventualele neplaceri va recomandam incheierea asigurarii storno odata cu incheierea contratului la agentie. -Eventualele reclamatii referitoare la conditiile de cazare, sau orice alte nemultumiri legate de desfasurarea programului, se vor face direct la agentia partenera locala; datele referitoare la excursiile optionale sunt informative. Zilele in care acestea se efectueaza precum si tarifele acestora vor fi furnizate de catre agentia locala partenera. -Orele de imbarcare si locul de intalnire se vor comunica turistilor cu 3 zile inaintea plecarii in excursie. -Asezarea turistilor in autocar va fi realizata in ordinea inscrierii acestora in agentie (conform centralizarii vanzarilor la agentia tour-operatoare) si poate sa difere in functie de diagrama autocarului / tipul de autocar utilizat. - Conditiile de reziliere a contractului de prestari servicii turistice sunt precizate in contractul incheiat cu agentia. Aceasta oferta reprezinta anexa la contractul de prestari servicii.

Pentru verificarea disponibilitatii, va rugam sa contactati agentia ECOVOYAGE TOUR!
LOCURI LIMITATE LA AUTOCAR SI CAZARE!


Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
127


Servicii incluse:
Tariful include :
Tarif in Euro/persoana in camera dubla
-Transport autocar - clasificat pentru curse internationale, pe ruta Bucuresti – Istanbul - Bucuresti
-4 nopti cazare (loc in camera DBL) cu mic dejun la hotel 3* in Istanbul (Hotel Ephesus 3*/similar)
-BONUS - Tur ecumenic cu ghid local
-Insotitor de grup din partea agentiei de turism pe toata perioada programului

Tariful nu include :
- Supliment pentru imbarcare din Ardeal - (*Transfer pentru minim 4 persoane Cluj Napoca ,Turda, Aiud, Alba Iulia, Deva, Sebes, Sibiu, Brasov - 25 EUR/pers, Ploiesti- 10 EUR/pers.)
-Excursiile optionale – Insula Printilor- 40 euro/pers , Croaziera pe Bosfor – 15 euro/pers, Tur pietonal cu ghid local– 10 euro/pers -Cina Festiva de Revelion (optional) – 70 euro/pers
-Biletele de intrare la muzee si alte obiective turistice, casti pentru ghidaj (recomandate in cazul grupurilor mari) (tarif total aproximativ 170 lire turcesti/ pers)
-Cheltuieli personale , asigurarea medicala si storno (recomandata, cu posibilitatea incheierii acesteia la agentie – aprox 80 RON/pers)


Reduceri/ Suplimente :
Reducere loc in camera TPL – 10 EUR/pers
Supliment camera SGL – 50 EUR/pers

Oferta din categoria: 
REVELION 2020 ISTANBUL - HOTEL EPHESUS 3* / SIMILAR PERIOADA: 28.12.2019 – 02.01.2020 - 6 zile / 199 EURO
Plecare Pana la
28.Dec.2019 02.Jan.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 17.10.2019
# #