Circuit Revelion 2021 la Istanbul

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Revelion 2021 la Istanbul / 6 zile

» Plecari: 28.Dec.2020

» Transport: cu Autocar
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 279 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Bacau - Bucuresti - Istanbul si retur


Ziua 1 | 28.12.2020: Bacau - Bucuresti - Istanbul (930 km)

Plecare la ora 18:00 din Bacau, parcare Stadion Municipal, pe traseul Bacau - Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Stara Zagora - Svilengrad - Capitan Andreevo - Edirne - Istanbul.
Ziua 2 | 29.12.2020: Istanbul - Grand Bazaar si Bazarul Egiptean

Sosire dimineata si cazare in Istanbul la Hotel 4*. Constantinopol, cum i-a fost denumirea oficiala pana in anii 1928, este un megalopolis, cu o populatie de peste 20 de milioane de locuitori, principalul centru economic, cultural si comercial din tara, avand totodata si cel mai mare port. Cu o istorie zbuciumata si incarcata de evenimente, fosta capitala a Turciei promite sa ne rasfete cu povesti, obiective minunate si mancaruri delicioase. Dupa-amiaza tur pietonal: Vizita Bazarul Egiptean de mirodenii urmat de shopping in Marele Bazar si zona Laleli, zone de cumparaturi preferate atat de localnici, cat si de turisti. Marele Bazar din Istanbul este una din cele mai mari piete acoperite din lume avand 60 de strazi si 5000 de magazine, atragand zilnic intre 250000 si 400000 de vizitatori. Este cunoscut pentru bijuterii, ceramica pictata manual, covoare si broderii. Marea majoritate a standurilor sunt grupate dupa tipul de marfa pe care o au expusa, avand o zona pentru produse din piele si bijuterii din aur.

Optional, vizita la SAPPHIRE ISTANBUL TOWER. Turnul se afla in cartierul financiar LEVENT, a fost finalizat in 2010 si pana in 2016 a fost cel mai inalt turn din Turcia, are 54 de etaje cu o inaltime de 261 de metri, ceea ce permite o priveliste deosebita asupra orasului. Ne relaxam la mall, cu servirea cinei pe cont propriu si revenim la hotel. Tarif 18 Euro/pers si include metrou sau autocar dus/intors si taxa de vizita Sapphire cu simulator de elicopter. Garantam o experienta inedita. Grup minim 25 persoane. Cazare hotel 4* Istanbul.
Ziua 3 | 30.12.2020: Istanbul - excursie la Lacul Sapanca

Mic dejun. Program liber in Istanbul sau optional excursie de 1 zi la Lacul Sapanca cu o suprafata de 42 km2 si la vestita statiune montana Kartepe, situata la aproximativ 100 km de Istanbul, la o altitudine de 1650 de metri, in golful Kocaeli. Dupa ce ne vom bucura de privelistea oferita de lacul aflat la poalele muntilor vom servi pranzul in satul traditional Masukiye, iar dupa amiaza va veti delecta cu o priveliste panoramica de pe culmile muntelui sau de sporturile de sezon. Cazare hotel 4* Istanbul.
Ziua 4 | 31.12.2020: Istanbul - vizitare

Mic dejun. Incepem ziua cu un tur pietonal - Agia Sofia, unde vechea biserica crestin ortodoxa ce a fost transformata in moschee ne va intampina acum cu un muzeu in toata regula. La Moscheea Albastra (construita de sultanul Ahmet pentru a rivaliza cu Agia Sofia) - cea mai mare moschee din Istanbul, vom avea in fata una dintre cele mai faimoase atractii ale Turciei. In apropierea acestora ne asteapta si Palatul Topkapi, palat ce a gazduit toti sultanii otomani vreme de 4 secole, precum si Palatul Scufundat (Yerebatan Sarnici) unde putem admira cele 336 de coloane scufundate printre care se plimba sutele de pestisori viu colorati. In incheiere putem face o plimbare la Hipodromul ce dateaza din perioada romana si in care s-au desfasurat de-a lungul timpului numeroase activitati sportive, curse si jocuri. Program liber. Dupa amiaza optional croaziera pe Bosfor 15 euro. Cazare hotel 4* Istanbul. Seara, optional, cina festiva de Revelion (60 Euro/persoana). LA MULTI ANI 2021!
Ziua 5 | 01.01.2021: Istanbul - program liber de vizitare

Mic dejun intarziat, program liber in Istanbul. Recomandam escaladarea Turnului Galata pentru a ne bucura de o panorama de 360 grade asupra orasului - construit de Genovezi in locul fostului far bizantinin anul 1348, acesta avea denumirea initiala de Turnul lui Cristos, denumire care se pastreaza pana la cucerirea Constantinopoului.Timp liber pentru vizite individuale sau shopping sau, optional, continuam programul cu vizita si inchinare la Patriarhia Ecumenica si Izvorul Tamaduirii, locul de profunzime spirituala care au iradiat cultura si religiositate pentru mai bine de un mileniu asupra intregii lumi crestine ( 15 euro/pers). Cazare hotel 4* Istanbul.
Ziua 6 | 02.01.2021: Istanbul - Edirne - Bucuresti - Bacau (930 km)
Mic dejun. Plecare din Istanbul. Oprire in Edirne unde vizitam Moscheea Selimiye, celebra pentru cele 4 minarete, inclusa in patrimoniul UNESCO si ultimele cumparaturi la Bazarul din Edirne. Sosire in Bucuresti/Bacau in functie de trafic si formalitatile vamale, aprox. 23:30.


Servicii incluse:
Sevicii incluse:
- Transport cu autocar licentiat
- 4 nopti cazare cu mic dejun hotel 4* Istanbul
- Ghid si insotitor de grup din partea agentiei
- Tur pietonal Istanbul + vizitare Moscheea Edirne
- BONUS: Tur by night Istanbul


Nu sunt incluse:- Taxe de intrare la obiectivele turistice si nici ghizii locali pentru acestea
- Asigurare medicala / Asigurarea storno
- Excursiile optionale + Cina festiva REVELION
- Taxe hoteliere, acolo unde este cazul (se achita direct de turist la receptie)

EXCURSII OPTIONALE
- Croaziera Bosfor 15 Euro/pers.
- Turnul Sapphire 18 Euro/pers.
- Vizita Patriarhia Ecumenica si Izvorul Tamaduirii 15 Euro/pers.
- Lacul Sapanca si statiunea Kartepe cu pranz inclus 40 Euro/pers.
- Cina festiva REVELION 60 Euro/pers.


Este obligatoriu pasaportul, valabil inca 6 luni dupa retur.

Oferta din categoria:


 
Revelion 2021 la Istanbul - 6 zile / 279 EURO
Plecare Pana la
28.Dec.2020 02.Jan.2021 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 24.09.2020
# #