Circuit Revelion 2022 - Circuit Turcia: Antalya - Pamukkale, 7 zile, avion, mic dejun, plecare pe 27.12.2021, tarif de la 559 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Revelion 2022 - Circuit Turcia: Antalya - Pamukkale, 7 zile, avion, mic dejun, plecare pe 27.12.2021, tarif de la 559 euro/pers / 7 zile

» Plecari: 27.Dec.2021

» Transport: cu Avion
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 559 EURO de persoana

» Categorie cazare 5*

» Traseu: CIRCUIT 7 ZILE TURCIA : ANTALYA - PAMUKKALE - DENIZLI - LAODIKYA - SIDE - ASPENDOS


Itinerariu:

Ziua 1. Bucuresti - Antalya

Ckeck-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Antalya. Transfer si cazare la Titanic Beach Lara Hotel 5* AI in zona Antalya.

Ziua 2. Antalya

Mic dejun. Prezentarea facilitatilor hotelului in cadrul unei intalniri relaxante cu cocktailuri non-alcoolice. Dupa-amiaza, tur de orientare in zona Antalya. Cazare la Titanic Beach Lara Hotel de 5* in zona Antalya.

Ziua 3. Antalya - Pamukkale

Mic dejun. Plecare spre Pamukkale. Oprire la un atelier de bijuterii, unde poate fi observat procesul de realizare a bijuteriilor din aur sau argint. Timp liber pentru cumparaturi. Se continua calatoria printr-o regiune cu peisaje montane pitoresti, paduri de conifere, terase calcaroase si izvoare termale. Oprire in orasul antic grecesc Herapolis, unde optional, se pot vizita : Teatrul Antic Roman, Arcul de Triumf, Domul Martirilor si cimitirul cu morminte de piatra, vechi de 1200 de ani. Cazare si cina la Hotel Richmond Pamukkale Thermal 5* sau similar in zona Denizli/Pamukkale.

Ziua 4. Denizli - Laodikya

Mic dejun. Plecare spre Tavas, unde se viziteaza un atelier de covoare traditionale - pentru a observa una dintre cele mai vechi indeletniciri ale localinicilor. Oprire in orasul antic Laodikya, care surprinde prin monumentele romane bine conservate de-a lungul timpului. Cazare si cina la hotel Richmond Pamukkale Thermal de 5* sau similar in zona Pamukkale/Denizli.

Ziua 5. Denizli - Antalya

Mic dejun. Plecare spre Antalya - ``Perla Rivierei Turcesti``. Se calatoreste printr-o regiune cu peisaje montane fermecatoare. Se viziteaza Poarta lui Hadrian, Centrul Vechi si portul cu yachturi. Oprire la un atelier artizanal specializat in prelucarea pielii. Timp liber pentru cumparaturi. Cazare la Titanic Beach Lara Hotel de 5* in zona Antalya.

Petrecere de Revelion cu cina festiva si bauturi incluse la Titanic Beach Lara Hotel 5* din Antalya.

Ziua 6. Side - Aspendos

Mic dejun. Timp liber sau optional, vizita in orasul Side si teatrul antic din Aspendos*. Cazare la Titanic Beach Lara Hotel de 5* in zona Antalya.

Ziua 7. Antalya - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.


Servicii incluse:
Tariful include:
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Antalya-Bucuresti
- 1 bagaj de cala de 20 kg/persoana si un bagaj de mana de 10 kg/persoana
- Taxe de aeroport
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Cazare 6 nopti la hotel
- Regim de masa All Inclusive in Antalya
- Regim de masa Demipensiune in Pamukkale
- Cina festiva de Revelion/Craciun
- Asistenta turistica in limba romana

Tariful nu include:
- Asigurare de calatorie medicala si storno
- Intrari la obiectivele turistice

Servicii optionale:
- Side & Aspendos : 59euro/persoana

Acte necesare: OBLIGATORIU pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic. Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

Oferta din categoria:


 
Revelion 2022 - Circuit Turcia: Antalya - Pamukkale, 7 zile, avion, mic dejun, plecare pe 27.12.2021, tarif de la 559 euro/pers - 7 zile / 559 EURO
Plecare Pana la
27.Dec.2021 02.Jan.2022 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu All inclusive
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 14.09.2021
# #