Circuit REVELION 2024 - autocar Canakkale – Kusadasi – Istanbul La trecerea dintre ani in Turcia

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

REVELION 2024 - autocar Canakkale – Kusadasi – Istanbul La trecerea dintre ani in Turcia / 9 zile

» Plecari: 29.Dec.2023

» Transport: cu Autocar
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 495 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu:
Troia – Pergam – Efes – Istanbul – Edirne


Ziua 1 (29.12): BUCURESTI - CANAKKALE (640 km)
Plecare din Bucuresti, din fata Garii de Nord (parcarea situata vis a vis de coloane), la ora 05:00, pe traseul Bucuresti - Ruse - Veliko Tarnovo - Edirne. Seara traversare cu feribotul Eceabat – Canakkale (biletele se achita la fata locului, prin intermediul insotitorului de grup: 10 Euro/ persoana). Vom ajunge in Canakkale in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare la hotel Hellen 3* (sau similar) in Canakkale.
Ziua 2 (30.12): CANAKKALE - TROIA - PERGAM - KUSADASI (415 km)
Mic dejun. Dupa un scurt popas la Troia, unde amintirile ne conduc la razboiul troian relatat de Homer, la regele Priam, frumoasa Elena si la viteazul Ahile, ne vom indrepta catre Pergamon (Bergama), centru cultural important in Grecia antica si in Imperiul Roman, precum si locul unde a fost inventat pergamentul. Vizitam Acropole, Templul lui Traian situat maiestuos pe o colina cu o panorama frumoasa asupra orasului, Altarul lui Zeus, Teatrul si Templul lui Dionysos. Continuam drumul spre Kusadasi. Cazare si cina in zona Kusadasi la hotel Palmin 4* (sau similar).
Ziua 3 (31.12): KUSADASI - EFES - CASA FECIOAREI MARIA (optional)
Mic dejun. Timp liber in Kusadasi (shopping, plimbari pe malul marii) sau, optional, vizita la Efes, unul dintre cele mai faimoase si bogate orase ale antichitatii. Vom putea admira ruinele vechiului oras si ale Templului lui Artemis (una din cele 7 minuni ale lumii), prima din cele 7 biserici ale Apocalipsei, celebra Librarie a lui Celsius si marele Amfiteatru. Dupa-amiaza vizitam casa Fecioarei Maria – conform traditiei locului, este socotit locul in care Fecioara Maria si-a petrecut ultimii ani ai vietii pamantesti. Pret informativ: 60 EURO / persoana, minim 30 platitori (pretul include transport cu autocarul, insotitor de grup si biletele de intrare la Efes si Casa Fecioarei Maria). Dupa amiaza, intoarcere in Kusadasi si pregatiri pentru seara de Revelion. Masa Festiva de Revelion este inclusa si va fi organizata la restaurantul hotelului.
ZIUA 4 (01.01): KUSADASI – IZMIR – AGORA MALL (optional)
Mic dejun. Timp liber in Kusadasi. La pranz, va propunem optional shopping si plimbari pe malul marii in Izmir, al treilea oras ca marime din Turcia, dupa Istanbul si Ankara, locul unde s-au nascut Homer si Aristotelis Onassis. Dupa amiaza timp liber la dispozitie in Agora Mall pentru shopping. Pret informativ: 35 EURO/ persoana, minim 20 platitori (pretul include transport cu autocarul si insotitor de grup). Cina si cazare la acelasi hotel.
ZIUA 5 (02.01): KUSADASI – ISTANBUL (570 km)
Mic dejun. Plecare devreme spre Istanbul pe traseul Izmir – Bursa. Sosire in Istanbul seara (se trece peste podurile Bogazici – Bosfor si Galata sau Ataturk – Cornul de Aur). Cazare la hotel Grand Emin 3* (sau similar).
ZIUA 6 (03.01): ISTANBUL
Mic dejun. Tur de oras pietonal cu insotitorul de grup in cartierul vechi: Coloana lui Constantin, Moscheea Albastra - construita in secolul al XVII-lea de Sultanul Ahmet I; Sfanta Sofia - cea mai mare catedrala din lume in momentul in care a fost construita in secolul al IV-lea; Palatul Topkapi – simbolul Imperiului Otoman, situat intre Cornul de Aur si Marea Marmara, oferind o panorama superba asupra Bosforului. Cladirile sale sunt un exemplu tipic de arhitectura otomana, cuprinzand colectii de portelanuri, vesminte, arme (ex: sabia lui Stefan cel Mare), obiecte de arta, manuscrise islamice, obiecte religioase, o parte din tezaurul Imperiului Otoman si o colectie impresionanta de bijuterii (intrarea in palat nu este inclusa si se achita la fata locului, optional); Hipodromul antic – locul unde se organizau curse de care si alte activitati sportive in perioada bizantina, coloana cu Serpentine din Delfi, Obeliscul Egiptean, fantana lui Wilhelm II. In continuare vom vizita Marele Bazar – una dintre cele mai mari piete acoperite din lume, cu peste 4.000 de magazine, fiind un adevarat paradis pentru iubitorii de shopping. Aici totul se negociaza, de la delicatesele traditionale turcesti pana la covoare, pielarie sau bijuterii. Timp liber pentru plimbari individuale si shopping. Intoarcerea la hotel se va face pe cont propriu. Dupa amiaza va propunem optional, Croaziera pe Bosfor, cu imbarcare din port pe malul Cornului de Aur si vizitarea Bazarului Egiptean. Bosforul leaga Marea Marmara de Marea Neagra si desparte Europa de Asia, facand ca Istanbulul sa fie singurul oras din lume construit pe doua continente. In aceasta croaziera vom putea admira panoramic: Palatele Dolmabahce, Beylerbeyi si Ciragan, cartierele rezidentiale din ambele parti ale Istanbulului (europeana si asiatica), fortareata Rumeli, moscheile construite in diferite etape istorice de catre sultanii Imperiului Otoman, case vechi din lemn, vile de lux, cele patru poduri. La intoarcere, timp liber pentru vizitarea bazarului de mirodenii (Bazarul Egiptean), construit intre anii 1597–1664, considerat al doilea bazar acoperit din oras, ca si vechime. Intoarcere la hotel si timp liber la dispozitie. Pret informativ: 30 euro/ persoana.


ZIUA 7 (04.01): ISTANBUL – EDIRNE – BUCURESTI (650 km)
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, plecam spre casa. Oprire in Edirne pentru vizitarea moscheii Selimiye, capodopera lui Mimar Sinan, cel mai mare arhitect turc, ale carui lucrari au fost realizate in mare parte in timpul Sultanului Suleiman Magnificul. Sosire in Bucuresti in cursul serii, in functie de formalitatile vamale si trafic.Servicii incluse:
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ __ _ _ _

PRET/persoana: 495 EURO
(loc in camera dubla)

Supliment camera single: 250 EURO / persoana
Reducere pentru a treia persoana in camera dubla cu pat suplimentar: 20 EURO
Reducere pentru copil 2 – 9.99 ani in camera dubla cu doi adulti si pat suplimentar: 20 EURO
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _


SERVICII INCLUSE:
• transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
• 6 nopti cazare cu mic dejun conform ofertei astfel: 1 noapte in Canakkale, 3 nopti in Kusadasi, 2 nopti in Istanbul;
• 2 cine la restaurantul hotelului din Kusadasi;
• cina festiva de Revelion in Kusadasi la hotelul ales cu pachet de bauturi alcoolice locale inclus;
• tururi panoramice si pietonale in Troia, Pergam, Istanbul;
• insotitor roman de grup.
NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, impreuna cu asigurarea medicala de calatorie;
• biletele de intrare la obiectivele turistice;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 5 EURO/persoana – se practica Turcia, se achita la sosire;
• excursiile optionale;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program in afara de cele mentionate ca fiind incluse;
• biletul de feribot Eceabat – Canakkale 10 Euro/ persoana, se achita insotitorului de grup, odata cu sosirea la destinatie.
GRUP MINIM: 40 PERSOANE
Pentru un grup de 35-39 persoane, pretul se majoreaza cu 25 EURO/ persoana.
Pentru un grup de 30-34 persoane, pretul se majoreaza cu 35 EURO/ persoana.
Pentru un numar mai mic de 30 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 15 participanti pana cu 30 zile inainte de plecare. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la cazare si transport) si se supun unor reguli diferite de decomandare.Oferta din categoria:


 
REVELION 2024 - autocar Canakkale – Kusadasi – Istanbul La trecerea dintre ani in Turcia - 9 zile / 495 EURO
Plecare Pana la
29.Dec.2023 06.Jan.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 06.06.2023
# #