Circuit TURCIA: Ankara - Trabzon - Sumela - Dogubeyazit - Van, 8 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion + taxe + transfer + vizite = de la 699 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

TURCIA: Ankara - Trabzon - Sumela - Dogubeyazit - Van, 8 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion + taxe + transfer + vizite = de la 699 euro/pers / 9 zile

» Plecari: 25.Mar.2020, 15.Apr.2020, 27.May.2020, 21.Oct.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 699 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Bucuresti - Ankara –Hattusas – Samsun - Trabzon - Erzurum – Ani – Dogubeyazit - Van – Bucuresti


Data de plecare/tarif:
25.03 = 699 euro/pers
15.04 = 729 euro/pers
27.05; 21.10 = 749 euro/pers

Program:
Ziua 1 : Bucuresti – Ankara
Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti cu destinatia Ankara, via Istanbul. Intalnire cu ghidul insotitor in aeroportul din Ankara si transfer la hotel de 4* din Ankara.

Ziua 2 : Ankara
Mic dejun. Se viziteaza orasul Ankara, capitala Turciei. Obiective turistice vizitate sunt ruinele Templului Imparatului Augustus din perioada Imperiului Roman, Mausoleum fondatorului Republicii Turcia, Mustafa Kemal Ataturk, castelul si cetatea din Ankara cu Muzeul Civilizației Anatoliene. Cazare la hotel de 4* în Ankara.

Ziua 3 : Ankara –Hattusas – Samsun
Mic dejun. Se viziteaza capitala Imperiului Hitit, orasul Hattusa, care dateaza inca din Epoca Bronzului, astazi declarat Patrimoniu UNESCO. Imperiul Hitit a fost prima civilizatie indo-europeana care s-a intins din Siria pana in centrul Turciei. . Se continua traseul spre Samsun. Cazare la hotel de 4* în Samsun.

Ziua 4 : Samsun – Trabzon
Mic dejun. Se călătoreste de-a lungul coastei Mării Negre până la Trabzon. Se viziteaza biserica Sfanta Sofia, cunoscuta si ca versiunea mică a Catedralei Sfintei Sofia din Istanbul. In drum spre hotel se face oprire pentru a vizita casa memoriala Ataturk, locul unde a poposit in urma vizitelor sale in regiune. Cazare la hotel de 4* în zona Trabzon.

Ziua 5 : Trabzon – Erzurum
Mic dejun. Vizită Mănăstirea din Munții Sumela. Se continua traseul spre orasul Erzurum, un oraș turcesc selgiucid important în anii 1100, și 1200. După-amiaza vizită la vechea Moschee ’Două Minarete’ și Marea Moschee. Cazare la hotel de 4* în Erzurum.

Ziua 6 : Erzurum – Ani – Dogubeyazit
Mic dejun. La o distana de aproximativ o ora fata de orasul Erzurum se afla ruinele orașului Ani. Ani este situat direct pe râul Arpacay, iar pe cealaltă parte a râului se află Armenia. Ani este unul dintre Siturile Patrimoniului Mondial UNESCO și a fost capitala Armenilor, metropola avea o populatie de 100.000, orasul fiind un rival direct cu Constantinopol, Bagdad sau Cairo. In acele vremuri era indeosebi renumit datorita elegantei sale, fiind numit `Orasul celor 1001 de biserici`. Se continua traseul până la Dogubeyazit. Cazare la hotel de 4* in Dogubeyazit.

Ziua 7 : Dogubeyazit – Van
Mic dejun. Se viziteaza Palatul Ishak Pasa, un palat de dimensiuni monumentale, ultimul mare edificiu din perioada Lalelei, fiind un exemplu deosebit al arhitecturii otomane din secolul 18, cu ornamente bogate suprapuse realizate in stilul baroc şi rococo dar şi ornamentele caracteristicile artei selgiuziene. Se continua traseul în direcția Van, cu oprire la cascada naturală din Muradiye. Cazare la hotel de 4* în Van.

Ziua 8 : Van
Mic dejun. Se viziteaza zona lacului Van. Se incepe călătoria cu o plimbare cu barca pe lacul Van către insula Ahdamara, unde se află mănăstirea Ahdamara. Apoi se merge spre fortificatia antica Cavustepe unde se vizitează situl arheologic al regelui hitit Urartu. Vizitele se incheie cu oprire la Tușba, castelul din Van. Cazare la hotel de 4* în Van.

Ziua 9 : Van – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare zbor cu destinatia Bucuresti vi Istanbul


Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti – Ankara (via Istanbul)
- Bilet avion Van – Bucuresti (via Istanbul)
- Un bagaj de cala si un bagaj de mana
- Taxe de aeroport
- Transfer aeroport – hotel – aeroport
- Cazare 8 nopti la hotel de 4* cu mic dejun
- Ghid insotitor in limba romana

Servicii neincluse:
- Asigurare medicala, asigurare storno
- Taxe de statiune/oras (se achita la cazare)
- Alte servicii neincluse in tarif

Optional Pachet Premium 199 euro/pers:
- Pachet 8 cine in hotel sau in afara hotelului
- Intrarile la obiectivele turistice ( Maousoleul lui Mustafa Kemal Ataturk; Muzeul Civilizatiei Anatoliene, Biserica Sfanta Sofia, Manastirea Sumela, ruinele orasului Ani; Palatul Ishak Pasha din DoguBeyazit , Cetatea din Van )
- Ghid local autorizat la Ruinele Templului Imparatului Augustus in Ankara, Hattusa, Biserica Akdamar, cascada Muradiye
- Taxe de statiune si/sau oras
- Ghid local autorizat

CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare din vina turistului;
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei.

CONDITII DE ANULARE LA CEREREA TURISTULUI:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show

Oferta din categoria:


 
TURCIA: Ankara - Trabzon - Sumela - Dogubeyazit - Van, 8 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion + taxe + transfer + vizite = de la 699 euro/pers - 9 zile / 699 EURO
Plecare Pana la
25.Mar.2020 02.Apr.2020 Rezervare
15.Apr.2020 23.Apr.2020 Rezervare
27.May.2020 04.Jun.2020 Rezervare
21.Oct.2020 29.Oct.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 26.09.2019
# #