Circuit Descopera Ucraina- autocar 2020

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Descopera Ucraina- autocar 2020 / 9 zile

» Plecari: 11.Sep.2020, 17.Jul.2020, 22.May.2020

» Transport: cu Autocar
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 380 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 05.09.2020
» Categorie cazare 2/3*

» Traseu: Cernăuţi - Hotin - Cameniţa – Liov - Lutsk - Tunelul Dragostei - Fortul Tarakaniv – Kiev - Pirogovo - Cernigov - Odessa - Cetatea Albă


Program

 Ziua 1. București – Cernăuţi
Călătoria noastră începe din cea mai modernă autogară din România - Autogara Centrală - București, la ora 6.30 dimineața cu destinația Cernăuți, denumit și Mica Vienă, datorită farmecului său unic ce contrastează puternic cu majoritatea orașelor ucrainene. Imediat după trecerea frontierei traversăm Codrii Cosminului (unde oastea lui Ștefan cel Mare a învins armata poloneză în bătălia din octombrie 1497) şi ajungem la Cernăuti. Tinerii studenți care umplu orașul, arhitectura Habsburgică și spiritul multicultural fac din acest loc una dintre principalele atracții turistice ale țării. Cazare la hotel în Cernăuţi.


 Ziua 2. Cernăuţi – Hotin – Cameniţa - Liov
La nord-est de Cernăuți, pe malul Nistrului și la marginea parcului național Podilski Tovtry, se află Cetatea Hotin, prima noastră oprire pe ziua de azi. De-a lungul istoriei s-a aflat de mai multe ori sub ocupația Moldovei, fiind câștigată de mai mulți conducători, printre care și Ștefan cel Mare. La foarte mică distanță de Hotin descoperim o cetate chiar mai impresionantă, Camenița, parte a patrimoniului UNESCO și una dintre cele șapte minuni ale Ucrainei. Fortăreața este ridicată pe o insulă a râului Smotrich, în centrul parcului național. Facem un tur panoramic al orașului Camenița și vedem superbele clădiri ridicate între secolele XI și XIX, parte a patrimoniului național. După această vizită ne îmbarcăm din nou în autocar și pornim spre Liov, cel mai important oraș din Vestul Ucrainei, situat foarte aproape de granița cu Polonia. Cazare la hotel în Liov.

 Ziua 3. Liov
Lvov nu se încadrează deloc în tiparul sovietic cu care Ucraina ne-a obișnuit, ci pare mai degrabă înrudit cu Praga sau Varșovia, grație arhitecturii vechi, occidentale și spiritului viu, foarte deschis către turiști. Plecăm să explorăm orașul, începând cu zona centrală veche a acestuia, cea mai frumoasă și mai bogată în atracții culturale. Turul ghidat ne va purta apoi pe lângă cele mai populare obiective din oraș, precum Primăria, Turnul Pulberăriei, Biserica Sf. Nicolae, Opera, Universitatea, Palatul Poștei, Palatul Contelui Pototski, Monumentele Adam Mitzkewitch și al Regelui Danylo, încheind cu Catedrala Latină și apoi întorcându-ne în centrul vechi. După vizite aveți timp liber la dispoziție pentru a vă plimba în centrul orașului, unde veți găsi o mulțime de magazine cu dulciuri și bunătăți fabricate după rețete tradiționale, precum ciocolată, cafea, ștrudele, vișinată și bere artizanală fabricată chiar în Liov. Vă recomandăm să încercați cât mai multe dintre aceste bunătăți, care de asemenea pot fi luate și ca suveniruri pentru cei dragi de acasă. Seara cazare la acelaşi hotel din Liov.

 Ziua 4. Lutsk - Tunelul Dragostei - Fortul Tarakaniv - Kiev
Ziua de azi ne poartă mai întâi la Lutsk, după un drum pitoresc cu peisaje cinematice. Fondat în secolul al XI-lea, Lutsk este centrul cultural al zonei Volyn și impresionează cu arhitectura frumoasă, parcurile șarmante și monumentele istorice. Veți aprecia principala atracție a orașului, Castelul Lubart, care datează din secolul al XIII-lea. În complex se află și Muzeul Cărților, al Clopotelor și mai multe expoziții de artă și arme vechi. Mai departe mergem în cel mai romantic loc din Ucraina de Vest, Tunelul Dragostei. Veți fi hipnotizat de tunelul format de ramurile dese ale copacilor deasupra unei linii de mocăniță încă folosită, dar nu vă faceți griji, vom avea timp pentru fotografii idilice. Continuăm cu un tur al enigmaticului Fort Tarakaniv.
Complexul abandonat ascunde labirinturi și galerii de piatră, iar ghidul ne va explica detalii despre istoria și legendele acestui loc misterios. Spre seară vom pleca spre Kiev, capitala și cel mai mare oraș al Ucrainei. Cazare la hotel în Kiev

 Ziua 5. Kiev - Pirogovo
Azi avem întreaga zi la dispoziție pentru a explora orașul Kiev, leagănul culturii slavice, un oraș plin de istorie și viață, care astăzi trece printr-o revigorare culturală intensă. Parcă peste noapte, Kievul și-a întors privirea către viitor și s-a lepădat de complexele trecutului. Astfel, pe lângă patrimoniul cultural tradițional slav, Kiev și-a însușit imaginea de capitală modernă europeană, și-a arătat interesul față de arta contemporană și cultura vestică. Turul nostru începe însă în centrul istoric medieval, locul în care s-au pus bazele culturii slave. După masa de prânz continuăm cu Catedrala Sf. Sofia, Catedrala Sf. Mihail, cu imensele sale cupole aurite, ruinele Palatului Prințesei Olga, Poarta de Aur și în final, un loc pe care ucrainenii îl numesc Acropolisul Kievului. După amiaza și seara, toată suflarea orașului iese la plimbare pe Khreshchatyk, bulevardul principal al orașului, locul unde vom găsi cele mai bune cafenele, restaurante și baruri, dar și cele mai atractive magazine cu suveniruri, haine și bijuterii. Aveți timp liber la dispoziție pentru a vă relaxa pe bulevard, sau pe promenada de pe malul Niprului. Opţional vă propunem o excursie opţională la Pirogovo, o localitate în apropiere de Kiev unde este organizat un muzeu al satului, menit să arate turiştilo cum obşnuiau să trăiască localnicii în trecut. Seara ne retragem la hotelul nostru din Kiev pentru odihnă.

 Ziua 6. Kiev - Cernigov
Astăzi continuăm explorarea Kievului, punând accent pe latura modernă a orașului, începând cu celebrul Maydan Nezalezhnosti, locul de adunare al poporului ucrainean, fie că e vorba de sărbători, tragedii, sau revoluții. Aici au avut loc cele mai importante manifestații din ultimul deceniu, precum protestele pentru independență din 1990, Revoluția Portocalie din 2004, apoi sângerosul Euromaidan din 2013-2014. De aici mergem la PinchukArtCentre, una dintre cele mai bune galerii de artă contemporană din oraș, deschisă și finanțată de miliardarul Viktor Pinchuk. Timp liber. Vă propune o excursie opţională la Cernigov, unul dintre cele mai speciale orase ale Ucrainei în cea ce priveşte drumul pelerinilor. Este un oraş situat în Ucraina. Capitala regiunii Cernigov, este situat la nord-est de oraşul Kiev, pe malul râului Desna. Atestat documentar încă din 907 d.Hr., a devenit capitala principatului Cernigov în secolul XI, când s-a construit catedrala. Cernigov şi-a pierdut din importanţă după invazia tătarilor (1239-1240), rămânând un centru provincial minor până în timpurile moderne, când s-a dezvoltat ca nod feroviar. Aici se află Catedrala Episcopala ‚,Sf. Treime” unde se află moaştele Sf. Lavrentie şi Sf. Ier. Teodosie si Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” cu icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului din Eleţ. Seara întoarcere la Kiev pentru cazare la acelaşi hotel.

 Ziua 7. Kiev - Uman - Odessa
Astăzi părăsim capitala Kiev și mergem spre sud, pornind în lungul drum spre casă. Obiceiul spune că toate drumurile Ucrainei duc prin Uman, un mic oraș de malul râului Umanka, loc foarte important pentru comunitatea evreiască hasidică, fiindcă aici se odihnește Rabinul Nachman, o personalitate religioasă importantă. După ce vizităm Parcul Sofievka ne suim în autocar și ne continuăm drumul spre Odessa, frumosul oraș de la Marea Neagră și cel mai important port ucrainean. Ajungem târziu, așa că nu vom avea timp pentru un tur organizat, însă vă puteți bucura de această seară făcând o plimbare în centrul vechi sau pe malul mării. Cazare la hotel în Odessa.

 Ziua 8. Odessa
După micul dejun începem explorarea Odessei, cu zona Portului Maritim, unul dintre cele mai importante de la Marea Neagră, a cărui construcție a început în anul 1793. Vizităm apoi Muzeul Maritim, situat într-o frumoasă clădire construită în stil englez. Aici putem vedea o vastă colecție de obiecte și unelte de marină, machete de nave, fotografii și documente valoroase, dar și piese de armament. De aici mergem în Parcul Shevcenko, cea mai întinsă zonă verde a orașului, unde putem admira statuia Ducelui de Richelieu sau Ducele de Bronz. În apropiere descoperim celebrul delfinariu și acvariu Nemo, unde doritorii vor putea asista la spectacolul delfinilor. La mică distanță descoperim Muzeul Aleksandr Pușkin și Opera, inaugurată în anul 1810. Alte obiective din apropiere care merită vizitate sunt Scările Potemkin și grandiosul Hotel Odessa, Bulevardul Primorski, Primăria, Gara Feroviară și centrul vechi, în mod special strada Deribasovskaya, cel mai viu centru cultural al orașului și o importantă zonă comercială.
Şi cum am putea încheia această excursie decât cu o degustare de coniac. E adevărat că faimosul coniac provine din Franța, din regiunea Cognac, însă asta nu-i împiedică deloc pe ucraineni să producă un coniac excelent. Putem degusta Coniacul Shustov în cadrul unui tur ghidat la Muzeul Vinului și Coniacului Shustov, din Odessa. Timp de două ore, ne vom lăsa vrăjiți de aburii aromați ai coniacului și vom afla secretele fabricării acestei băuturi fine. Seara cazare la acelaşi hotel din Odessa.


 Ziua 9. Odessa - Cetatea Albă - Bugeac - Bucureşti
Părăsim Odessa și pornim la drum spre Cetatea Albă, situată la gura de vărsare a Nistrului în Marea Neagră, un important punct strategic de apărare împotriva Imperiului Otoman, care a aparținut Moldovei între anii 1359 și 1484, apoi României, în perioadele 1918 și 1940 și 1941 - 1944. În vremurile lui Alexandru cel Bun și Ștefan cel Mare, cetatea a avut un rol important în apărarea împotriva turcilor, fiind considerată „poarta creștinătății”. Nucleul cetății e alcătuit din vechea fortificație prevăzută cu turnuri și bastioane precum Turnul cu Pisanie, Turnul cu Caturi, Turnul Prafului de Pușcă, Turnul Neamțului, Turnul Slujnicei și Turnul Porții, care păstrează încă stema Moldovei. Părăsim cetatea și începem drumul spre România, traversând Bugeacul, regiunea de sud a vechiului voievodat al Moldovei, teritoriu împărțit astăzi între Ucraina și Republica Moldova. Cotim apoi către sud-vest și ne continuăm drumul spre București, fericiți că am vizitat locuri noi și am aflat lucruri interesante despre vecinii ucraineni, dar și despre înaintașii noștri români.

PUNCTELE DE IMBARCARE/DEBARCARE GRATUITA
(autocar sau microbus):
BUCUREŞTI Autogara Centrala Bucuresti 06.30
BUZAU McDonald`s 08.30
RAMNICU SARAT La Turist 09.00
FOCSANI Benzinăria LUKOIL, centru 09.30


BINE DE ŞTIUT

• Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
• Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
• Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
• Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tarile tranzitate.
• Obiectivele menționate în tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.
• Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
• Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
• Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
• In functie de capacitatea grupului se poate folosi: autocar; miniautocar; minibus;
• Pentru călătorie este necesar paşaportul valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

Grup minim 35 pers.


Oferta speciala valabila in limita locurilor disponibile!
Pentru verificarea disponibilitatii, va rugam sa contactati agentia ECOVOYAGE TOUR!

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
1


Servicii incluse:
DATE DE PLECARE 2020:
22.05; 17.07; 11.09


PRET DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA

TARIF BEST DEAL= 255 € + 125 € (transport autocar/minibus)/pers
 Ofertă valabilă pentru ultimele locuri în autocar;
 Nu se acceptă modificări sau anulări.
 Nu se cumulează cu alte reduceri;
 ATENŢIE! LOCURI LIMITATE!

TARIF PROMO = 285 €+ 125 € (transport autocar/minibus)/pers
 Tarif disponibil şi în varianta de transport individual (include serviciile de cazare şi asistenţă turistică locală);
 Nu se cumulează cu alte reduceri;
 ATENŢIE! LOCURI LIMITATE!
 Oferta este valabila pana la 31.01.2020.

TARIF STANDARD =305 €+ 125 € (transport autocar/minibus)/pers
 Tarif disponibil şi în varianta de transport individual (include serviciile de cazare şi asistenţă turistică locală);
 Nu se cumulează cu alte reduceri;


TARIF PELLERIN PLUS =355 €+ 125 € (transport autocar/minibus) /pers
 Ofertă valabilă pentru primele locuri în autocar;
 GRATUIT - PELLERIN CLUB CARD.
 Gratuit -degustare de cognac la Odessa.
 Tarif disponibil şi în varianta de transport individual (include serviciile de cazare şi asistenţă turistică locală);
 ATENŢIE! LOCURI LIMITATE!PREŢUL INCLUDE
• transport cu autocar/ minibus clasificat,
• 8 cazări la hoteluri de 2-3*
• 8 mic dejun;
• Vizită Liov;
• Vizită Kiev;
• Vizită Odessa;
• însoţitor din partea agenţiei pe traseu.BONUSURI
• transferuri din țară conform programului
• NOU! Pachet full included PELLERIN: 10 % Discount la achitarea din ţară a excursiilor opţionale 2+3 (de mai jos) pentru posesorii de Pellerin Club Card
• 5 % Discount la achitarea din ţară a excursiilor opţionale 2+3 (de mai jos)
OPȚIONALE
1. Excursie Cernigov -30 €/pers.
2. Excursie Pirogovo - 15 €/pers.
3. Tur cu degustare de coniac - 20 €/pers

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ
• Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, taxe de oras* platibile la hotel, alte taxe şi cheltuieli personale.
• Excursiile opționale, pentru grup minim 30 de persoane;

SUPLIMENTE & REDUCERI
• Supliment de single 175 €
• Reducere a 3-a persoană în cameră 15 €.
• Reducere copil 6-12 ani - 25 €, pentru cazare în cameră dublă cu 2 adulţi


***********
Pellerin Club Card este un card nominal care se achizitioneaza contra cost (25 euro) si vine in intampinarea ta cu o multitudine de avantaje, inca de la inceput: de la facilitati acordate pentru circuitele cumparate, pana la beneficii oferite de partenerii nostri, in tara.
************

Oferta din categoria:


 
Descopera Ucraina- autocar 2020 - 9 zile / 380 EURO
Plecare Pana la
11.Sep.2020 19.Sep.2020 Rezervare
17.Jul.2020 25.Jul.2020 Rezervare
22.May.2020 30.May.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 17.12.2019
# #