Circuit CIRCUIT CRACOVIA SI BUDAPESTA

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CIRCUIT CRACOVIA SI BUDAPESTA / 4 zile

» Plecari: 27.Oct.2022

» Transport: cu Autocar
» Durata: 4 zile
» Pret: de la 270 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 20.10.2022
» Categorie cazare 3*

» Traseu: Cracovia – Kazimiers – Auschwitz – Zakopane - Budapesta


Ziua 1.  Plecare din Cluj dimineata la orele 05:00. Ajungem in Ungaria si vizitam Budapesta intr-un tur panoramic cu autocarul: Cetatea Buda, Bastionul Pescarilor, Biserica Matei Corvin, Parlamentul, Podul cu Lanturi, Insula Margareta, Muntele Gellert, B-dul Andrassy supranumit Champs Elysees-ul Budapestei, Biserica Sf. Stefan, Piata Milenium, Muzeul si Galeria de Arta Optional si daca tot grupul doreste se poate organiza un tur ghidat in Cladirea Parlamentului pentru a admira Sfanta Coroana a Natiunii Maghiare si apoi o croaziera pe Dunare cu servirea cinei pe vapor. Cazare in Budapesta (800 km).

Ziua 2. Dupa micul dejun pornim spre Polonia cu o scurta oprire la Gödöllő pentru a vizita Castelul Grassalkovich din Gödöllő - refugiul artistic al Printesei Sissi. Continuam spre Zakopane, cea mai importanta statiune montana din Polonia, centru cultural al Goralilor. Plimbare si timp liber pe strada Krupowki, cumparaturi in Piata artizanala, aproximativ 2 ore. Cazare in Cracovia 2 nopti la acelasi hotel.
Ziua 3. Dupa micul dejun ne indreptam catre centrul istoric al Cracoviei, si incepem vizita cu Castelul si Catedrala Wawel, urmeaza Piata Mare (Rynek Glowny), Biserica Sf. Maria, Sukkienice-hala de postavuri, monumentul Adam Mikiewicz, fortificatiile medievale - Barbacanul, Poarta Florian, etc. iar apoi optional, vizitam Cartierul Evreiesc Kazimiers, devenit celebru o data cu filmarile facute de renumitul scenarist Steven Spielberg pentru filmul „Lista lui Schindler”. Timp liber in centru, pentru pranz, shopping sau vizita la muzee. Seara intoarcere la cazare. Cina, optional.

Ziua 4. Dupa micul dejun ne indreptam spre Auschwitz (Oswiecim) si Birkenau, locul celor mai mari lagare naziste si marturii ale holocaustului, din cel de-al 2-lea razboi mondial, incluse in Patrimoniul UNESCO. Muzeele aduc aminte de atrocitatile care s-au petrecut aici, unde mai mult de 1 milion de evrei si romi au fost exterminati.(800 km). Continuam spre tara. Sosire seara, in functie de conditiile de trafic.
Intrarea si vizitarea cu ghid local de turism, in limba engelza (care va fi tradus in l.romana) se confirma anticipat pentru ca este necesara rezervare!
Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru transport pentru grup 30-39 persoane, 20 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.


Servicii incluse:
Tariful include:
- transport cu autocar modern, climatizat, de 3*, taxe de parcari si autostrazi;
- 2 nopti cazare cu mic dejun bufet la hotel 3*, in zona Cracovia;
- 1 noapte cazare cu mic dejun in Budapesta la hotel de 3*
- ghid turism din partea agentiei..

Tariful nu include:
- cina optionala: 13 euro/persoana/seara, (valabil la un numar minim de 20 persoane);
- tur ghidat in interiorul Parlamentului – 10 Eur/pers.
- croaziera pe Dunare cu pranzul inclus – 35 Eur/pers
- Vizita ghidata la lagarul de la Auschwitz – Birkenau – 13 Eur/pers.

Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

CONDITII DE CALATORIE:
-Carte de Identitate sau pasaport
Note:
Pentru explicaţiile de la obiectivele turistice, grupul va putea apela contra cost la serviciile ghizilor locali (acolo unde este cazul)
Turiştii sunt rugaţi să se prezinte la locul de îmbarcare cu cca. 15- 30 min. înainte de ora comunicată. 
In cazul in care nu se intruneste grupul minim de 20 de persoane, transportul se efectueaza cu microbuz de ultima generatie, cu urmatoarele dotari: climatronic, sistem de incalzire independent, scaune rabatabile, telefon, radio.
Locurile din autocar se aloca turistilor in ordinea inscrierii acestora si nu se acorda locuri preferentiala decat in cazuri medicale speciale.

Oferta din categoria:


 
CIRCUIT CRACOVIA SI BUDAPESTA - 4 zile / 270 EURO
Plecare Pana la
27.Oct.2022 30.Oct.2022 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 10.08.2022
# #