Circuit Circuit VIETNAM - 12 Martie, 6 Noiembrie 2020 (14 zile)

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Circuit VIETNAM - 12 Martie, 6 Noiembrie 2020 (14 zile) / 14 zile

» Plecari: 06.Nov.2020, 12.Mar.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 14 zile
» Pret: de la 1145 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 06.03.2020
» Categorie cazare 4*

» Traseu: Hanoi - Croazieră în Golful Halong - Halong - Hoi An - Ho Chi Minh


Ziua 1. București - Hanoi
Plecăm din România spre Vietnam, nerăbdători să descoperim o parte din sufletul Asiei.

 Ziua 2. Hanoi
Ajugem în Hanoi, unde suntem preluaţi cu autocarul și mergem la hotel pentru cină și odihnă. Bine ai venit în Vietnam!

 Ziua 3. Hanoi
Avem toată ziua la dispoziţie pentru a gusta din savoarea Hanoi-ului. Fosta capitală a ţării și al doilea oraș ca mărime din Vietnam se remarcă printr-un amestec al influenţei chineze și cea a perioadei coloniale franceze, aici referindu-ne atât la arhitectură, cât și la gastronomia locală. Vedem Mausoleul și fosta reședinţă a lui Ho Chi Min, continuăm cu Muzeul Literaturii, dedicat lui Confucius, care găzduiește cea mai veche universitate din Hanoi, iar după o plimbare prin cartierul vechi suntem liberi să căutăm suveniruri sau să explorăm Hanoi după bunul plac.

 Ziua 4. Hanoi - Croazieră în Golful Halong
După mic-dejun, mergem să vedem una dintre minunile noi ale lumii, celebrul golf de la Halong, care face parte din patrimoniul universal. Urcăm pe o joncă, o corabie tradiţional vietnameză cu pânze, și avem parte de o croazieră minunată. Plutim printre cele peste 2.000 de mici insule ca de smarald, acoperite cu vegetaţie și izvor al legendelor cu dragoni. După prânz, mergem cu niște bărci mai mici să vedem Peștera Tien Ong. Pentru o experienţă completă înnoptăm la bordul navei și servim preparate pescărești delicioase atât la prânz, cât și la cină.

 Ziua 5. Halong - Hanoi - Hoi An
Ne energizăm cu un mic-dejun pe vas, în lumina caldă a soarelui. Mai trecem o dată prin fermecătorul Halong Bay înainte de a debarca și a merge la Hanoi pentru a zbura către Hoi An.

 Ziua 6. Hoi An
Astăzi descoperim Hoi An, oraș de coastă renumit pentru centrul său vechi parcă desenat printre romantice canale, conservat foarte bine de-a lungul anilor. Vedem capodopere arhitecturale precum Pagoda Chua Ong, datând din 1653, Templul Phuc Kien, Casa Tan Ky și admirăm casele joase tipic chinezești, cât și mulţimea de pagode pline de culoare. După-amiaza, facem o plimbare cu barca de-a lungul râului Thu Bon, prilej foarte bun pentru fotografii și socializare.

 Ziua 7. Hoi An
Opţional, poţi face o excursie aparte, cu bicicleta sau autobuzul, pentru a afla mai multe despre agricultura și pescuitul din zonă. Vom merge în satul organic Tra Que, unde vom vedea cum trăiesc fermierii și le vom da și o mână de ajutor în grădină. După aceea, revenim în Hoi An pentru o croazieră pe rău, unde întâlnim un pescar care ne va dezvălui câteva dintre secretele meseriei sale.

 Ziua 8. Hoi An - Ho Chi Minh
După un mic-dejun energizant, zburăm spre Ho Chi Minh. Opţional, poţi participa la una dintre cele mai memorabile experienţe din oras, spectacolul unic în lume A O Show, unde îi vei vedea performând pe cei mai talentaţi artiști local de circ, dansatori, atleţi și artiști. Facem o plimbare pe bulevardele largi din centrul Saigonului și ne oprim la restaurantul Hoa Tuc, o bijuterie arhitecturală ce ascunde comori culinare desăvârșite. După o cină memorabilă, mergem la hotel pentru odihnă.

 Ziua 9. Ho Chi Minh - Delta Mekong
Astăzi mergem în delta Râului Mekong, la Cai Be, plutind cu barca printre canale înguste, și facem o plimbare în jurul pieţei plutitoare. Continuăm de-a lungul labirintului de canale către Vinh Long și ne oprim în mai multe sate artizanale pentru a vedea cum muncesc meșteșugarii locali. Spre seară, ne întoarcem în Ho Chi Minh.

 Ziua 10. Ho Chi Minh - Phan Thiet
Ne îndreptăm spre Phan Thiet pentru o vacanţă relaxantă pe plajă. Orașul este renumit pentru nouc mam, un sos de pește tradiţional renumit în întreaga lume. Portul este plin de bărci viu colorate, așa că ia aparatul de fotografiat pentru amintiri vesele!

 Ziua 11. Phan Thiet
Întreaga zi suntem liberi să ne relaxăm la plajă, înotând în apele limpezi și calde, sau, dacă ne simţim plini de energie, putem explora staţiunea pe bicicletă sau putem merge într-o superaventură pe dunele de nisip. Îţi vindem un pont: preparatele culinare din Phan Thiet sunt remarcabile, iar fructele de mare proaspete merg mână în mână cu un cocteil local rece și aromat.

 Ziua 12. Phan Thiet
Pentru o relaxare completă, mai petrecem o zi în însoritul Phan Thiet. Îţi sugerăm o excursie cu barca până pe Insula KeGa, unde vei fi captivat de natura sălbatică și de farul KeGa, un simbol vizitat anual de mii de turiști.

 Ziua 13. Phan Thiet - Ho Chi Minh
Este ultima șansă pentru o baie în mare înainte de a vă întoarce după-amiază în Ho Chi Minh, de unde zburaţi spre casă.

 Ziua 14. Ho Chi Minh - București
Sosim în București, nerăbdători să revenim pe tărâmurile misterioase ale Asiei.


Servicii incluse:
De la 1145 € + 695 euro (taxe de aeroport)
14 zile - Avion

DATE DE PLECARE 2020:
12.03; 06.11

PREŢUL INCLUDE:
 Bilet de avion Bucureşti – HANOI si HO CHI MINH – Bucureşti, zboruri cu escala (orarul de zbor si ziua de operare (+/-1 zi) se pot modifica de catre compania aeriana);
 Taxele de aeroport ;
 Bilet de avion pe rute continentale Hanoi – Danang si Danang Saigon;
 Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispozitie conform programului;
 10 nopţi cazare în hoteluri de 4*
 1 noapte cazare pe vapor (joncă tradiţională), în cabine cu 2 paturi;
 11 mic dejunuri + 2 prânzuri + 1 cina
 Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
 Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program;
 Asigurare medicală Travel;
 Ghizi locali;
 Conducător de grup român.

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ
 Taxă de viză Vietnam 25 USD/pers., se achită la sosire în Vietnam în baza autorizaţiei de la agenţie;
 Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului);
 Excursiile opţionale pentru grup minim de 15 persoane;
 Alte servicii decât cele menţionate în program;
 Taxa de ieşire din ţară, dacă se aplică;
 Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

SUPLIMENTE
 Supliment de single 420 €

SUPLIMENTE EXCURSII OPTIONALE :
 Hanoi Special Night Out : 70 euro/pers
 Hoi An Farmer & Fisherman Group Tour
80 euro/pers
 A O Show & Dinner 85 euro/pers

ACTE NECESARE PENTRU OBŢINEREA VIZEI:
 pașaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei, cu minim 3 pagini libere; nu se acceptă paşaport temporar;
 1 fotografie de tip paşaport care va fi luata personal în călătorie, pentru viza care se primeste la intrarea în ţară

NOTE:
 Oferta este calculată pe baza parităţii EUR/USD de 1/1,2; în situaţia modificării cu mai mult de 5% a acestei parităţi, agenţia îşi rezervă dreptul de a ajusta tariful.
 Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport şi a taxei de viză, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană, respectiv de Ambasadele tarilor tranzitate; valoarea exactă a taxelor de aeroport va fi comunicată cu două săptămâni înaintea plecării, odată cu emiterea biletelor de avion.
Termen de inscriere: Minim 4 săptămăni înainte de data plecării.
Grup minim 20 pers.
Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane (între 15 şi 19 persoane) se percepe un supliment de 80 €/ pers.

BINE DE ŞTIUT
 Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
 Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
 Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
 Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tarile tranzitate.
 Obiectivele menționate în tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.
 Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
 Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
 Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
 Agenţia îşi rezervă dreptul de a schimba compania aeriană cu anunţarea prealabilă a turiştilor.
 Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic.
 Aşezarea în autocarele / microbuzele folosite în program se face în ordinea înscrierii, începand cu bancheta a doua;
 Se acceptă partaj în cameră dublă la înscriere, iar dacă nu se închide, se va plăti suplimentul de single.

BEST DEAL Reducere 150 €
1145 € + 695 € (taxe de aeroport)
 Avans 50% la înscriere;
 Diferenţa de plată pâna la 60 de zile înainte de data plecării;
 Nu se cumulează cu alte reduceri;
 ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

PROMO Reducere 100 €
1195 € + 695 € (taxe de aeroport)
 Avans 30% la înscriere;
 Diferenţa de plată până la 60 de zile înainte de data plecării;
 Nu se cumulează cu alte reduceri;
 ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

STANDARD +
1295 € + 695 € (taxe de aeroport)
 Avans 25% la înscriere;
 Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;
 Nu se cumulează cu alte reduceri

Cod oferta: arias181

Oferta din categoria: 
Circuit VIETNAM - 12 Martie, 6 Noiembrie 2020 (14 zile) - 14 zile / 1145 EURO
Plecare Pana la
06.Nov.2020 19.Nov.2020 Rezervare
12.Mar.2020 25.Mar.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 08.10.2019
# #