Circuit Australia si Croaziera in Insulele Fiji - Sydney, Australia

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Circuit Australia si Croaziera in Insulele Fiji - Sydney, Australia


Royal Caribbean International este o companie navala cu sediul in Miami, Florida si este detinuta de Royal Caribbean Cruises Ltd., cu 42 de nave în funcţiune sub 5 branduri diferite şi una în construcţie. Royal Caribbean controlează 24.8% din cota de piaţă de croazieră din lume.Daca va doriti o vacanta extravaganta si experiente inedite, alegeti unul din cele 20 de vase de croaziera puse...

Imbarcare din:  
Bucuresti
Destinatie:  
Durata croaziera:  
22 zile
Croaziere
Itinerariu
Ziua Portul Sosire Plecare
8 Sydney - -
9 Pe mare - -
10 Pe mare - -
11 Noumea (Noua Caledonie) - -
12 Insula Misterioasa (Vanuatu) - -
13 Vila (Vanuatu) - -
14 Pe mare - -
15 Suva (Insulele Fiji) - -
16 Lautoka (Insulele Fiji) - -
17 Pe mare - -
18 Pe mare - -
19 Sydney (Australia) - -


Date de plecare si preturi
Plecare Cabina interioara Cabina exterioara cu vedere la ocean Cabina exterioara cu balcon Suita
27.Nov.2020 3999 4399 - - Rezervare
Preturile sunt in functie de data plecarii, tipul cabinei, exprimate in EURO / persoana

Descriere:
Ziua 1-2. București – Melborne

Prezentare pe aeroportul din București Otopeni pe 27 noiembrie seara. Check-in și îmbarcare pe pentru zborul cu destinația Melborne.

Ziua 3. Melborne

Sosire în Australia. Dupa preluarea bagajelor transfer la hotel în zona Melborne și check in. Timp liber. După prânz tur panoramic de oraș. Se vizitează Primăria, Catedrala Sf. Paul, Teatrele Princess și Regent și Grădinile Fitzroy. Seara, cazare la hotel în zona Melbourne.

Ziua 4. Melborne - Parcul National Phillip Island - Melborne

Mic dejun. Transfer către Parcul Național Phillip Island, unde se pot observa specii de animale precum: pinguini, wallaby, koala sau foci în habitatul natural. Masă de prânz și cazare la hotel în zona Melbourne.

Ziua 5. Melbourne – Cairns

Mic dejun. Transfer la aeroport. Check-in și îmbarcare pe cursa cu destinația Cairns, unul din principalele puncte de începere a excursiilor în zona Marii Bariere de Corali. Seara, cazare la hotel în zona Cairns.

Ziua 6. Cairns

Mic dejun. Croazieră de o zi, unde se pot desfășura activități precum admirarea Recifului de Corali, observarea speciilor locale de păsări, scufundări sau snorkeling. Seara, cazare la hotel în zona Cairns.

Ziua 7. Cairns*

Mic dejun. Timp liber sau opțional excursie în Kurunda* Se pleca cu trenul către satul tradițional traversând o zonă cu peisaje pitorești. Se vizitează Piața locală, Gradiniliile Koala, Sanctuarul păsarilor. Întoarcere în Cairns cu gondola Skyrail Rainforest Cableway pe deasupra pădurii tropicale. Seara, cazare la hotel în zona Cairns.

Ziua 8. Cairns – Sydney – Croaziera Pacificul de Sud si Insulele Fiji

Transfer la aeroport dimineața devreme. Check-in și îmbarcare pe cursa cu destinația Sydney. Sosire și transfer în port pentru imbarcare pe vasul Voyager of the Sea (Royal Caribbean).

Ziua 9-10. Pe mare

Mic dejun. Timp liber la bordul vasului. Vasul se îndreaptă spre Noua Caledonie, cazare cu pensiune completă pe nava de croazieră.

Ziua 11. Noumea (Noua Caledonie)

Mic dejun. Timp liber la bordul vasului sau excursie opțională scurt tur pietonal de oraș Noumea cu ghid local. Se admiră Coconut Square (Piața Nuca de cocos), Chinatown, Cartierul Latin, Catedrala Saint Joseph. Timp liber. Dupa amiză îmbarcare și plecare către insulele Vanatu. Cazare cu pensiune completă pe nava de croazieră.

Ziua 12. Insula Misterioasa (Vanuatu)

Mic dejun. Timp liber sau excursie opționala vizită la o familia tradiționala acasă pentru a descoperi tradițiile și cultura acestora. Timp liber. Dupa amiză îmbarcare și plecare către Insula Vila. Cazare cu pensiune completă pe nava de croazieră

Ziua 13. Vila (Vanuatu)

Mic dejun. Timp liber sau excursii opționale. In prima parte a zilei tur de oraș Port Villa capitala statului Vanatu. Se vizitează centru vechi cu Parlamentul. Apoi se plecă către Laguna Albastra, Cascada Rarru si Golful Țestoaselor (unde puteți înnota cu acestea). Seara îmbarcare pe vas și continuarea călatoriei.

Ziua 14. Pe mare

Mic dejun. Timp liber la bordul vasului. Vasul se îndreaptă spre Insule Fiji. Cazare pe nava de croazieră.

Ziua 15. Suva (Insulele Fiji)

Mic dejun la bordul vasului. Sosire in Suva (Fiji). Timp liber sau excursie opționala tur de oraș Suva, capitala insulelor Fiji. Se vizitează Casa Parlamentului (pe exterior), Muzeul Fiji, Grădinile Botanice. După amiază întoarcere la vas și continuarea călatoriei către Insula Lautoka.

Ziua 16. Lautoka (Insulele Fiji)

Mic dejun la bordul vasului. Sosire in Lautoka (Fiji). Timp liber sau excursie opțională tur de oraș Naidi unde se vizitează Gradina Botanica pentru a admira orhideele gigant, Templul colorat Hindu Sri Siva Subrahmaniya Swami. După amiază întoarcere la vas și continuarea călatoriei către Australia.

Ziua 17- 18. Pe mare

Mic dejun. Timp liber la bordul vasului. Vasul se îndreaptă spre Sydney. Cazare pe nava de croazieră.

Ziua 19. Sydney (Australia)

Mic dejun la bordul vasului. Debarcare și tur de oraș Sydney. Se vizitează Opera din Sidney (exterior), Portul Darling și Golful Watson. Oprire la punctul panoramic “The Gap” pentru admirarea panoramei asupra orașului Sidney. Dupa pranz transfer la hotel pentru cazare.

Ziua 20. Sydney - Blue Mountains – Sydney

Mic dejun. Plecare spre Blue Mountains, rezervație naturală inclusă în patrimoniul UNESCO. Pe drum, oprire la Parcul Featherdale Wildlife, unde pot fi întâlnite și hrănite animale precum canguri, wallaby și emu. Masă de prânz și continuarea vizitei la Centrul de Aborigeni Waradah, pentru a experimenta spectacolul tradițional al băștinașilor. Seara, cazare la hotel în zona Sidney.

Ziua 21. Sydney -Bucuresti

Transfer la aeroport pentru îmbarcare pe zborul de intoarcere către București.

Nota oferta:
Servicii incluse
Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Melbourne / Sydney - Bucuresti
1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana
Taxe de aeroport
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Cazare 7 nopti in camera dubla in hotel de 4*
Cazare 12 nopti in cabina dubla pe nava de croaziera de 4*
Mic dejun la hotel
Pensiune completa pe vas
Asistenta turistica in limba romana

Servicii Neincluse
Taxa de serviciu la bodul vasului: 165 euro /persoana (se achita obligatoriu la imbarcare )
Asigurare de calatorie medicala si storno

23
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 03.02.2020# #