CIRCUIT - CROAZIERA - TARILE NORDICE - GERMANIA - PLECARE DIN BAIA MARE

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Yahoo Messenger: experttravelcluj1
Detalii agentie

CIRCUIT - CROAZIERA - TARILE NORDICE - GERMANIA - PLECARE DIN BAIA MARE


Costa Cruises este o linie de croaziere cu sediul în Genova, Italia. Fondată în 1924, compania a operat iniţial nave de marfă, până la introducerea serviciilor pentru pasageri în 1947. Costa Cruises apartine Carnival Corporation Plc, lider mondial in croaziere, cu un portofoliu de 13 marci diferite.Flota Costa Cruises este una dintre cele mai moderne flote europene si cuprinde 14 nave decorate...

Imbarcare din:  
Cluj Napoca
Destinatie:  
Durata croaziera:  
12 zile
Croaziere
Itinerariu
Ziua Portul Sosire Plecare
3 Warnemunde - 19:00
4 Copenhaga 08:30 17:30
5 Day at sea - -
6 Geiranger 11:00 18:00
7 Bergen 08:00 18:00
8 Stavanger 08:00 17:00
9 Goteborg 10:00 17:00
10 Warnemunde 08:00 -


Date de plecare si preturi
Plecare Cabina interioara Cabina exterioara cu vedere la ocean Cabina exterioara cu balcon Suita
21.Aug.2019 1240 - - - Rezervare
Preturile sunt in functie de data plecarii, tipul cabinei, exprimate in EURO / persoana

Descriere:
Ziua 1 (21 august 2019): Baia Mare – Brno - Praga
Plecare dimineata devreme din Cluj Napoca pe traseul Baia Mare- Satu Mare – Brno – Praga. Imediat ce intrăm în Republica Cehă facem un popas pentru a vizita Castelul Lednice, o impozantă resedință din secolul al 17 – lea. Cazare si cina la hotel de 4* în Praga.

Ziua 2 (22 august 2019): Praga - Berlin
După micul dejun ne continuăm călătoria spre Berlin. La Berlin facem o plimbare de la Poarta Brandenburg spre Parlament, apoi pe bulevardul ”Pe sub castani” spre Insula muzeelor (opțional vizităm unul dintre muzee) și catedrala Wilhelmiană și ne întâlnim cu autocarul în apropiere de Turnul TV din Alexanderplatz pentru a ne deplasa spre hotel. Cazare si cina la hotel de 3* în Berlin.

Ziua 3 (23 august 2019): Berlin – Warnemunde
Mic dejun. Tur panoramic al Berlinului de Est și al Berlinului de Vest, cu traversarea celebrului bulevard Kurfurstendamm pe care se găsește Steaua Mercedes – simbolul Berlinului vestic și cu o plimbare prin grădinile de la Charlottenburg – reședința de vară pentru Sophie Charlotte, soția prințului elector Frederic al III – lea, cel mai mare palat din Berlin. Spre seară îmbarcare pe vasul Costa Favolosa.

Zilele 4-9 (24-30 august 2019): Croaziera pe Marea Nordului pe vasul Costa Favolosa

Ziua 10 (30 august 2019): Wandermunde – Schwerin - Lubeck – Hamburg (250 km)
Mic dejun, debarcăm de pe vas și trecem prin Schwerin, capitala landului Mecklenburg – Pomerania Inferioară, orașul celor șapte lacuri și cea mai mică capitală de land din Germania, însă de o frumusețe uimitoare. Palatul în care se află azi Parlamentul landului este supranumit ”Neuschwanstein – ul nordului” și este opera colaborării câtorva arhitecți renumiți. Lubeck era în secolul al XIV – lea ”Regina Ligii Hanseatice”, cel mai mare și cel mai influent membru al unei alianțe comerciale care deținea monopolul pe Marea Baltică și în cea mai mare parte a Europei. În 1375, împăratul Carol al IV – lea numea orașul Lubeck una dintre cele cinci ”Glorii ale Imperiului”, celelalte patru fiind Veneția, Pisa, Roma și Florența. În Hamburg facem un tur pietonal al orașului. Odată important oraș hanseatic, astăzi al doilea cel mai important port al Europei, orașul de pe Elba este unul dintre locurile cele mai pline de viață din Germania. Într-o plimbare pietonală sau cu vaporașul vom admira portul, biserica Sf. Mihail, primăria și vom vedea unde au concertat Beatleșii în 1960. Cazare si cina în zona Magdeburg.

Ziua 11 (31 august 2019): Magdeburg – Leipzig – Praga (650 km)
Mic dejun. Capitală a landului Saxonia Anhalt, Magdeburg a fost reședința ”primului dintre germani numit împărat al Italiei”, Otto I – primul Împărat Roman de Națiune Germană, în secolul al X –lea. Vom vedea clădirea rezidențială construită de Hundertwasser înainte de anul 2000, vechea Primărie și catedrala, în care este înmormântat Otto I. Magdeburg a dat acea versiune a legilor orașelor germane după care au fost conduse cele mai multe orașe din Europa Centrală și de Est – Legea de la Magdeburg. La Leipzig, orașul care avea două târguri anuale încă din secolul al XII – lea, obicei păstrat și în perioada comunistă, ceea ce prilejuia contacte între est și vest, vom vedea biserica SF. Thomas, unde Bach a fost cantor și care-i găzduiește mormântul, și Monumentul Bătăliei Națiunilor, care se spune că ar fi cel mai mare monument al victoriei din toată Europa. Cazare si cina hotel 4*- Praga.

Ziua 12 ( 1 septembrie 2019): Praga – Punkva – Baia Mare
Mic dejun, apoi o plimbare pe malul râului Punkva, lângă Brno, pentru a vedea una dintre cele mai frumoase peșteri din Cehia. Sosire acasă seara târziu.

Tariful include:

- 4 nopti de cazare cu mic dejun, 4 cine la hoteluri ¾* pe continent.
- transport autocar Romania- Port imbarcare croaziera – Romania pe traseul stabilit in program.
- insotitor de grup pe toata durata excursiei, vizite ghidate pe continent si pe excursiile optionale care se vor efecta de pe vas.
- 7 nopti cazare la bordul vasului de croaziera, cabina interioara.
- pensiune completa cu meniuri variate de-a lungul zilei ceai si cafea pentru cei matinali pe punte, mic dejun, pranz , ceaiul de dupa masa, snack-uri, pizza, cina.
- bauturile incluse la restaurantul bufet etajul 7.
- acces la piscine, saune, jacuzzi.
- acces la teatru , longe-uri elegante, club si biblioteca.
- sala de gimnastica dotata cu aparate de ultima ora, antrenori personali si lectii realizate in grup.
- pista de alergare in aer liber, terenuri de sport si de tenis.
- programul zilnic cu evenimentele la bord si un sumar al stirilor principale.
- taxele portuare (150 euro/ persoana).
- asigurare storno si medicala.


Tariful nu include:

- excursiile efectuate la tarm ( transportul de pe vas in orase, intrarile la obiectivele turistice)
- bauturile la bar
- minibarul din cabina
- apelurile telefonice, faxurile primite/ trimise, acces internet
- folosirea serviciilor personale precum:spa, tratamente de infrumusetare, filme la cerere, centru medical, jocuri video, karaoke, casino, club restaurant- restaurant servit de Chef cu meniuri unice-, servicii de spalatorie.
- taxa de servicii la bord : 70 euro/ persoana/ croaziera- se achita pe vas.
Nota oferta:
OFERTA VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE!
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 31.05.2019# #