Croazieră de grup în ASIA

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Croazieră de grup în ASIA


MSC Cruises este o divizie a mediteranean Shipping Company SA.Fondata iniţial ca Lauro Lines de Achille Lauro, compania a intrat în afaceri de croazieră în anii 1960, cu două nave de operare, Lauro Angelina şi Achille Lauro MS, ambele fiind sfasiate de foc. După ce Lauro Angelina a ars în portul St.Thomas în 1979, Lauro Linii, cunoscuta sub numele de Flotta Lauro, s-a întâlnit cu vremuri...

Imbarcare din:  
Bucuresti
Destinatie:  
Durata croaziera:  
17 zile
Croaziere
Itinerariu
Ziua Portul Sosire Plecare
1 Singapore (Singapore) - 20:00
2 Navigare - -
3 Koh Samui (Thailanda) 8:00 18:00
4 Laem Chabang (Thailanda) 7:00 -
5 Laem Chabang (Thailanda) - 18:00
6 Sihanoukville (Cambodia) 9:00 18:00
7 Navigare - -
8 Singapore (Singapore) 9:00 20:00
9 Navigare - -
10 Langkawi (Malaezia) 8:00 19:00
11 Phuket (Thailanda) 7:00 -
12 Phuket (Thailanda) - 18:00
13 Penang (Malaezia) 8:00 18:00
14 Klang (Malaezia) 8:00 18:00
15 Singapore (Singapore) 9:00 -


Date de plecare si preturi
Plecare Cabina interioara Cabina exterioara cu vedere la ocean Cabina exterioara cu balcon Suita
24.Dec.2020 2599 2999 3199 - Rezervare
Preturile sunt in functie de data plecarii, tipul cabinei, exprimate in EURO / persoana

Descriere:
Ziua 1, 24 Decembrie 2020, Bucuresti - Singapore
Întâlnire cu insoțitorul de grup la aeroportul Otopeni pentru zborul nostru către Singapore

Ziua 2, 25 Decembrie 2020, Singapore – CRACIUN FERICIT!
Impresionanta insulă-țară-oraș te va uimi din primele clipe în care vei păși pe teritoriul său, începând cu aeroportul Changi, unul dintre cele mai mari din lume, o adevărată atracție turistică în sine. Fie că e vorba de o clădire futuristă, un parc deosebit sau un monument, Singapore te va surprinde la orice pas! Cazare cu mic dejun la hotel 4* în Singapore.

Ziua 3, 26 Decembrie 2020, Singapore
Mic dejun, transfer și îmbarcare pe Costa Mediterranea, prima zi a croazierei noastre în Asia. Asia înseamnă pace, spiritualitate, bucuria vieții și, nu în ultimul rand, aventură. Singapore, Thailanda, Malaezia ne îintampină cu zambete prietenoase, o cultură fascinantă, ape turcoaz și mult soare! Plecarea navei din port: 8PM

Ziua 4, 27 Decembrie 2020, Zi pe mare!
Azi navigăm! Timp din belșug pentru a vedea un spectacol de teatru sau să ne relaxăm la piscine sau să savurăm un cocktail delicios într-unul din barurile de pe navă! Fiind zi pe mare, au loc o multitudine de activități cu echipa de divertisment. Doar să citiți cu atenție programul primit în cabină, pe tot parcursul zilei se întamplă ceva interesant!

Ziua 5, 28 Decembrie 2020 (8AM – 18PM), Koh Samui Thailanda
Insula Koh Samui a fost binecuvântată cu o abundență de resurse naturale, plaje cu nisip alb, recife de corali care atrag anual milioane de turiști de pretutindeni. Plajele principale de pe insulă sunt Chaweng și Lamai, zone care impresionează printr-un farmec aparte. Cei mai curajoși pot face scufundări, lumea din adâncuri este de o complexitate uriașă, iar fauna și plantele subacvatice sunt cu adevărat deosebite.

Zilele 6 - 7, 29 – 30 Decembrie 2020 (07AM – 06PM), Laem Chabang, Thailanda
Laem Chabang este cel mai mare port al țării iar frumusețea plajelor și viața de noapte or să vă uimească. De aici puteți merge în numeroase excursii în Bangkok: capitala țării care este unul dintre cele mai importante orașe, nu doar din punct de vedere cultural, economic și administrativ ci și turistic. În Bangkok veți descoperi atât un oraș modern, cât și unul tradițional, în care cele două influențe se îmbină perfect. Cele mai importante obiective turistice din oraș sunt: Grand Palace, Templul lui Buddha înclinat – Wat Pho, Templul lui Buddha de Smarald, Wat Arun – Templul Zorilor, Templul lui Buddha de Aur – Wat Traimit, Muntele de Aur – Wat Saket, Templul Suthat, Palatul Vimanmek.

Ziua 8, 31 Decembrie 2020 (9AM -18PM), Sihanoukville, Cambodgia – LA MULTI ANI!
Situat în partea de est a Golfului Thailandei, Sihanoukville este renumit pentru plajele și cazinourile sale. A fost fondat în 1964 și este mult mai urban și modern decât alte orașe cambodgiene. Este recomandată o excursie la Phnom Penh pentru a vizita Palatul Regal sau la satul Kampot cu ale sale peisaje compuse din câmpuri de orez și arhitectura clasică franceză colonială. Seara petrecem noul an în restaurantul a la carte!

Ziua 9, 01 Ianuarie 2021, Zi pe mare
Începem noul an relaxându-ne pe Costa Mediterranea și bucurându-ne de caldura Asiei!

Ziua 10, 02 Ianuarie 2021 (09AM – 8PM), Singapore
Marina Bay, cea mai importantă și cunoscută zonă din Singapre, locul preferat pentru turiști dar și locuitori, găzduiește una din clădirile iconice ale orașului – hotelul Marina Bay Sands. În aceeasi zonă găsim Gardens by the Bay – grădini imense cu sere, plante și frumusețe naturală oriunde ne-am arunca privirea!

Ziua 11, 03 Ianuarie 2021, Zi pe mare!
Azi navigăm! Timp din belșug pentru a vedea un spectacol de teatru sau să ne relaxăm la piscine sau să savurăm un cocktail delicios într-unul din barurile de pe navă!

Ziua 12, 04 Ianuarie 2021 (08AM – 07PM), Langkawi, Malaezia
Langkawi este un arhipelag de 99 insule din Marea Andaman și au statutul de Geoparc Mondial fiind pe lista UNESCO. Peisaje uimitoare, carsturi, peșteri și fosile rezultate dintr-o moștenire geologică de peste 500 milioane de ani, insula conține formațiuni unice care ne uimesc și pun imaginația la încercare!Zilele 13 - 14, 05 - 06 Ianuarie 2021 (07AM – 06PM), Phuket, Thailanda
Insula Phuket este una dintre cele mai mari insule ale Thailandei, dar și una dintre cele mai frumoase, numită adesea „Perla Sudului” cu plaje cu nisip alb, golfuri linistite și păduri tropicale. Cele mai importante atracții turistice de aici sunt bineînțeles plajele precum Patong, Karon, Kata etc. Însă Phuket oferă o gamă largă de activități, de la călătorii pe cont propriu la excursii ghidate. Wat Chalong este cel mai vizitat templu budhist din Phuket, datează de 150 ani și găzduiește 36 de buddha de aur!

Ziua 15, 07 Ianuarie 2020 (08AM – 07PM), Penang, Malaezia
Deși este cel mai mic stat din Malaezia, Insula Penang este una dintre cele mai vibrante și cosmopolite destinații din Asia. Insula este bogată în plaje pline de palmieri, sate pescărești, junglă muntoasă, faună sălbatică și livezi cu arbori de nucșoară. Penang a servit de mult timp ca punct de legătură între marile regate ale Asiei și a fost un important centru de desfacere pentru piețele Europei și Orientului Mijlociu. Pentru a descrie perfect orașul Penang combinați trei culturi distincte și antice: chineză, indiană și britanică cu cea indigenă!

Ziua 16, 08 Ianuarie 2020 (08AM – 06PM), Klang, Malaezia
Klang, numit și Kelang, este un oraș cu o lungă istorie în comerț și rezultat dintr-un amestec vibrant al celor trei mari grupuri etnice ale Malaeziei - malaezienii, chinezii și indienii. Faceți un pas înapoi în timp vizitând centrul Klang. Purtat de istorie și tradiție, acest oraș fermecător păstrează nenumărate amintiri ale trecutului său distinct, de la clădiri istorice, temple hinduse, moschei și galerii regale, până la arhitectura colonială a cartierelor comerciale și a piețelor colorate ale„Marii Indii”. Nu ratati o excursie la Kuala Lumpur sau o vizită la Pesterile Batu, sunt o bogație de culoare!

Ziua 17, 09 Ianuarie 2020, Singapore - Bucuresti
Debarcare, transfer și zbor spre casă.
Nota oferta:
Tariful include:
• Cazare 14 nopți la bordul navei de croazieră în functie de tipul de cabină ales
• Pensiune completă la bordul navei, ceai, cafea si apă (la dozator) în restaurantul bufet;
• Un program bine planificat de activități în zilele petrecute în largul mării și o mare varietate de oferte de divertisment seara
• Participarea la activitățile de la bordul navei de croazieră
• Cazare 1 noapte cu mic dejun la hotel 4* în Singapore
• Transfer aeroport – hotel – port - aeroport
• Taxe portuare și de aeroport
• Însoțitor de grup român (pentru un grup minim de 25 persoane)

Tariful nu include:
• Excursii la țărm
• Servicii medicale la bord
• Articolele puse la vanzare în magazinele de la bord
• Internetul
• Asigurarea medicală
• Taxa pentru servicii la bord: 10 euro/ pers/zi
• Cheltuieli la bord, băuturile servite pe navă.
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 13.02.2020# #