Croaziera de Grup Organizat cu zbor inclus 2019 – COASTA EUROPEI de VEST (Hamburg)

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Croaziera de Grup Organizat cu zbor inclus 2019 – COASTA EUROPEI de VEST (Hamburg)


MSC Cruises este o divizie a mediteranean Shipping Company SA.Fondata iniţial ca Lauro Lines de Achille Lauro, compania a intrat în afaceri de croazieră în anii 1960, cu două nave de operare, Lauro Angelina şi Achille Lauro MS, ambele fiind sfasiate de foc. După ce Lauro Angelina a ars în portul St.Thomas în 1979, Lauro Linii, cunoscuta sub numele de Flotta Lauro, s-a întâlnit cu vremuri...

Imbarcare din:  
Hamburg, Germania
Destinatie:  
Durata croaziera:  
8 zile
Croaziere
Itinerariu
Ziua Portul Sosire Plecare
1 Hamburg, Germania - 19:00
2 Pe mare - -
3 Le Havre, Franta 08:00 22:00
4 Londra (Southampton), Anglia 07:00 20:00
5 Bruges (Zeebruges), Belgia 10:00 20:00
6 Rotterdam Olanda 08:00 -
7 Rotterdam, Olanda - 06:00
8 Hamburg, Germania 07:00 -


Date de plecare si preturi
Plecare Cabina interioara Cabina exterioara cu vedere la ocean Cabina exterioara cu balcon Suita
15.Sep.2019 1120 1216 1294 - Rezervare
Preturile sunt in functie de data plecarii, tipul cabinei, exprimate in EURO / persoana

Descriere:
15 Septembrie - Bucuresti - Hamburg
Intalnire cu insotitorul de grup/reprezentantul agentiei Croaziere.net la Aeroportul Otopeni in jurul orei 04:00 pentru imbarcarea pe cursa Lufthansa cu destinatia Hamburg. Zborul va fi la ora 06:25 si vom face o escala in Munchen. Se ajunge in Hamburg in jurul orei 10:00 si se va oferi un tur al orasului cu ghid in limba engleza, dupa care va veti indrepta spre port unde va veti imbarca pe vasul MSC Preziosa pe itinerariul de mai jos:

Hamburg, supranumit si “Poarta Lumii”, este o metropola splendida care ofera o multime de activitati, arhitectura spectaculoasa si viata de noapte la moda, tuturor turistilor care o viziteaza. Inca din Evul Mediu orasul era locul de tranzactionare, oameni de diferite nationalitati faceau schimb de marfuri, aceasta indeletnicire asigurandu-le tuturor traiul zilnic. La momentul actual, Hamburg este un oras de prima clasa, unul dintre cele mai interesante si mai bogate de pe teritoriul Germaniei.

Le Havre este locul ideal pentru o vacanta inedita. Este un orasel splendid, cochet, cu oameni linistiti si relaxati, un loc aflat la intretaierea dintre lumea anglo-saxona si cea latina. Orasul are multe spatii verzi pline de flori, tufe de fragi neculesi, stradute curate, cladiri venite din alt secol si care se incapataneaza sa se arate in toata splendoarea lor.

Southampton, important oras-port la Canalul Manecii, este punctul de plecare al celebrului transatlantic Titanic, care a pornit de aici pe 10 aprilie 1912, avand ca destinatie finala New York. Este un oras cultural ce vibreaza de istorie, iar printre obiectivele turistice din Southampton, punem enumera: Muzeul Titanicului, Galeria de Arta Moderna, Muzeul de Arheologie, Muzeul Maritim sar si teatrul Mayflower.

Bruges (Zeebruges), are o arhitectura deosebita, fiind unul dintre cele mai bine conservate orase medievale ale Belgiei. Are o arhitectura deosebita si ofera turistilor o multime de atractii si obiective turistice absolut incantatoare, avand de asemenea si un aer deosebit de interesant si unic intre orasele Europei.

Rotterdam - cel mai mare port al Europei, este o metropola cu o viata de noapte plina de energie, un centru al cumparaturilor si un oras care sustine arta. Rotterdam este un oras al arhitecturii, care stimuleaza inovatia si care se afla in continua schimbare. Tocmai de aceea, mereu exista ceva de facut aici, indiferent daca alegeti sa mergeti la cumparaturi, daca va opriti in unul dintre multele localuri cu mancare locala sau daca vizitati muzeele locale, stiti ca nu va veti plictisi nicio clipa.

22 Septembrie: Hamburg - Bucuresti
Dupa ce se va debarca in Hamburg, va veti indrepta spre aeroport pentru imbarcarea pe cursa Lufthansa cu destinatia Bucuresti. Zborul va fi la ora cu o escala in Frankfurt iar in Bucuresti veti ajunge la ora 17:45.
Nota oferta:
Tariful include: 
- zborul din Bucuresti pana in Hamburg cu o escala in Munchen si retur Hamburg - Bucuresti cu o escala in Frankfurt cu compania aeriana Lufthansa
- transferul aeroport – port – aeroport
- tur de oras in Hamburg cu ghid in limba engleza
- croaziera 7 nopti la bordul vasului MSC Preziosa
- taxele portuare – 140 euro/persoana
- taxele de aeroport – 84.35 €/pers pentru zborul din Bucuresti - pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor de avion (cu 3 saptamani inainte de plecare)
- insotitor de grup roman (in cazul intrunirii unui grup minim de 24 persoane, agentia Croaziere.net va furniza un insotitor de grup roman. La ofertarea tarifului, se are in vedere si costul aferent insotitorului de grup in ipoteza intrunirii numarului minim de persoane. In cazul in care nu se va intruni acest numar minim de persoane, agentia Croaziere.net nu va mai asigura insotitorul de grup).
- cazare pe nava in cabina aleasa (acestea detin cabina de dus si WC, aer conditionat, telefon, seif, uscator de par, TV- fiecare cabina are steward);
- 3 mese in restaurantele principale la restaurantele de tip buffet
- gustari intre mese
- suc, gheata, cafea, lapte, ceai si apa (de la dozatoarele din bufetele de pe vas)
- accesul la terenul de Baschet/Volei
- accesul gratuit la puntile exterioare, la piscine cu scaune pentru plaja si prosoape de plaja;
- accesul la biblioteca
- accesul in toate barurile, lounge-urile si cluburile vasului
- accesul la toate spectacolele de pe vas
- accesul gratuit la sala de gimnastica, la piscine, jacuzzi, la pista in aer liber pentru jogging;
- accesul la Aqua Park (doar pe vasele MSC Splendida, MSC Fantasia, MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Meraviglia, MSC Seaside si MSC Seaview)
- accesul la galeriile de arta
- accesul la zona de jocuri Arcade
- program zilnic cu sumarul principalelor noutati si evenimente care se desfasoara la bordul navei;
- participarea la jocuri, karaoke, lectii de dans, la spectacole cu live music, cabaret, petreceri cu teme, discoteca;
- biroul de informatii la bord este deschis 24 ore /zi;
- workshopuri de mestesuguri si hobby-uri
- acces in cluburi si activitati pentru copii si adolescent
- room-service 24 ore (livrarea este gratuita in cabina, se achita doar costul preparatelor) 
- cluburi de noapte si discoteci
- spectacole in stil Broadway

Tariful nu include:
- bacsisul (10 euro/persoana/noapte)
- jocurile de noroc si cazino-ul
- serviciile de cazare pre si post imbarcare
- bauturile alcoolice, non-alcoolice si apa imbuteliata
- serviciile de Spa si tratamentele de frumusete, masaj, laundry service, centru medical, meniuri speciale la diferite restaurante;
- excursiile optionale
- apelurile telefonice date in afara navei din cabina;
- asigurarile de sanatate
- mesele la restaurantele cu specific
- serviciile de Babysitting
- taxa pentru serviciile de bar de 15% din valoarea produsului este adaugata automat la fiecare cumparare de la bar sau de la restaurant. Aceasta taxa nu este perceputa de agentia de turism ci de catre linia de croaziere.
- serviciile medicale de la bordul vasului.

Linia de croaziera isi rezerva dreptul de a include in tarif o suprataxa de combustibil. Valoarea acestui supliment va fi confirmata ulterior confirmarii rezervarii doar in cazul in care pretul pretul petrolului NYMEX (New York Mercantile Exchange) va depasi nivelul de 100 USD per baril.

Tarif Early Booking (pana in 21 februarie 2019): pretul afisat - 100 euro
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 30.01.2019