Croaziera Sudul Caraibilor - Vasul Explorer of the Seas 4*, cabina exterioara, pensiune completa, zbor si taxe incluse 3199 euro/persoana

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Croaziera Sudul Caraibilor - Vasul Explorer of the Seas 4*, cabina exterioara, pensiune completa, zbor si taxe incluse 3199 euro/persoana


Royal Caribbean International este o companie navala cu sediul in Miami, Florida si este detinuta de Royal Caribbean Cruises Ltd., cu 42 de nave în funcţiune sub 5 branduri diferite şi una în construcţie. Royal Caribbean controlează 24.8% din cota de piaţă de croazieră din lume.Daca va doriti o vacanta extravaganta si experiente inedite, alegeti unul din cele 20 de vase de croaziera puse...

Imbarcare din:  
Bucuresti
Destinatie:  
Durata croaziera:  
1 zile
Croaziere
Itinerariu
Ziua Portul Sosire Plecare
1 Miami 00:00 18:00


Date de plecare si preturi
Plecare Cabina interioara Cabina exterioara cu vedere la ocean Cabina exterioara cu balcon Suita
04.Feb.2025 - 3199 - - Rezervare
Preturile sunt in functie de data plecarii, tipul cabinei, exprimate in EURO / persoana

Descriere:
Croaziera Sudul Caraibilor - Vasul Explorer of the Seas- Croaziere Caraibe
Ziua 1 . Bucureşti – Miami Check-in si îmbarcare pe zborul cu ruta Bucureşti - Miami. Transfer şi cazare la hotel de 3* în zona Miami. Timp liber la dispoziţie.
Ziua 2. Miami Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională (aprox. 8 ore) la Parcul Național Everglades (inclusiv plimbare cu barca) şi tur de oraş în Miami.
Ziua . 2 Miami Mic dejun. Transfer la portul din Miami pentru îmbarcare pe vasul de croazieră Explorer of the Seas.
Ziua 3. Pe mare Timp liber la dispoziţie pentru relaxare la bordul vasului de croazieră
Ziua 4. Puerto Plata, Republica Dominicana Timp liber la dispoziție sau excursie opțională în Puerto Plata unde se pot vizita principalele obiective turistice precum Promenada Malecon, Fortul San Felipe, Centrul istoric şi Piata Independenţei.
Ziua 5. San Juan, Puerto Rico Timp liber la dispoziție sau excursie opțională in San Juan se poate vizita orașul vechi şi principalele obiective turistice precum Piața Colon, Fortul San Cristobal, Biserica San Jose, Conacul Guvernatorului şi Capela Cristo.
Ziua 6. Philipsburg, St.Maarten Timp liber la dispoziție sau excursie opțională ce include turul insulei St.Maarten: Lucas Bay, Grande Case, Marigot – capitala insulei si Philipsburg.
Ziua 7. Roseau, Dominica Timp liber la dispoziție sau excursie opțională în Roseau si împrejurimi unde se pot vizita Morne Bruce şi Canefield East pentru o vedere panoramică asupra oraşului, Gradina Botanica şi Centrul Cultural Old Mill.
Ziua 8. St.Johns, Antigua Timp liber la dispoziție sau excursie opțională în orașul St. Johns şi împrejurimi unde se pot vizita: moara de vânt Betty’s Hope, santierul naval Nelson sau Shirley Heights pentru o vedere panoramică asupra insulei.
Ziua 9. Basseterre, St.Kitts Timp liber la dispoziție sau excursie opțională in Basseterre unde se poate vizita zona centrala a orașului, Piata Independentei şi Ceasul Memorial Berkeley sau puteți opta pentru o excursie opţională cu trenul ce include turul panoramic al insulei.
Ziua 10. Pe mare Timp liber la dispoziţie pentru relaxare la bordul vasului de croazieră.
Ziua 11. Pe mare Timp liber la dispoziţie pentru relaxare la bordul vasului de croazieră.
Ziua 12. Miami – București Debarcare de pe vasul de croazieră. Tur panoramic în zona South Beach şi timp liber la dispoziție. Oprire la mall pentru ultimele cumparaturi. Transfer la aeroport pentru check-in şi îmbarcare pe zborul cu destinatia Bucuresti.
Nota oferta:
NOTA! Vasul de croaziera poate modifica itinerariul
Pentru calatorie este necesara viza pentru Statele Unite ale Americii
Servicii neicluse: -bacsisul pentru ghidul si soferul local in Miami: aprox 8 usd/ zi - asigurarea medicala si/sau storno
Servicii opționale in Miami: Excursie opțională la Parcul Național Everglades si tur de oraș in Miami: tarif 160 euro/ persoana (pentru grup minim de 20 persoane).
In cazul in care nu se întrunește numărul minim tariful se recalculează si se adaugă un supliment de 40 euro/ persoana pentru minim 15 participanți
NOTA: Excursiile menționate în program au titlu informativ şi pot exista modificări pană la momentul călătoriei. Acestea se rezervă şi se achită la bordul navei de croazieră în funcție de disponibilitate. Tariful se comunică local.
Cabinele se repartizează de catre vasul de croaziera in categoria rezervată si se comunica numărul cabinei in apropiere de data călătoriei.
Tariful pentru călătoria pe nava de croazieră include: cazare cu pensiune completă la bordul vasului inclusiv apă, limonadă, ceai şi cafea la dozator; activități de recreere*; gym; fitness; saună; taxe şi servicii portuare, taxa de serviciu.
* Se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite activități de recreere
Tariful pentru călătoria pe nava de croazieră nu include: excursiile opționale şi cheltuielile personale (de exemplu, băuturile servite la bord, serviciul de spălătorie, tratamentele de frumusețe şi sănătate, telefoanele, casino, internet, rezervările la restaurantele cu specific, room service etc.). Grup minim pentru organizare 25 persoane
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 16.05.2024# #