DELTA DUNARII si MAREA NEAGRA - 5 nopti cazare cu pensiune completa + transfer Bucuresti - Braila + taxe portuare = 458 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

DELTA DUNARII si MAREA NEAGRA - 5 nopti cazare cu pensiune completa + transfer Bucuresti - Braila + taxe portuare = 458 euro/persImbarcare din:  
Bucuresti
Destinatie:  
Durata croaziera:  
6 zile
Croaziere
Itinerariu
Ziua Portul Sosire Plecare
1 Braila - -
2 Vilkovo - Ucraina - -
3 Sulina - -
4 Sfantu Gheorghe - -
5 Valeni - Rep. Moldova - -
6 Braila - -


Date de plecare si preturi
Plecare Cabina interioara Cabina exterioara cu vedere la ocean Cabina exterioara cu balcon Suita
23.Sep.2019 - 458 - - Rezervare
23.Sep.2019 - 458 - - Rezervare
Preturile sunt in functie de data plecarii, tipul cabinei, exprimate in EURO / persoana

Descriere:
Ziua 1. București – Brăila
Întalnire cu grupul și plecare cu autocarul spre portul Brăila. Îmbarcare pe vasul MS Prinzessin Sisi **** și plecare spre Delta Dunării. Seara, cazare la bord.

Ziua 2. Vilkovo, Ucraina
Sosire în Izmail, dimineața devreme. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională cu barca pe Brațul Chilia, în partea ucraineană a Deltei Dunării.
După-amiază timp liber la dispoziție pe nava, sau opțional, tur de oraș în Vilkovo, denumit simbolic și „Veneția Ucrainei”*. Seara, retur la bordul navei și cazare la bord.

Ziua 3. Sulina
Dimineața devreme, sosire în portul Tulcea pentru formalitățile de reintrare în Romania. Continuarea călătoriei spre Marea Neagră pe Brațul Sulina, admirând peisajele inedite și păsările deltei de la bordul vaporului. Sosire la Sulina în jurul prânzului si timp liber la dispoziție pentru vizitarea orașului. Dupaă-amiaza îmbarcare pe navă și plecare către Sf. Gheorghe. Cazare la bordul navei.

Ziua 4. Sfântu Gheorghe
Dimineața, acostare în portul din Sf. Gheorghe. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională cu barca în Delta Dunării, pentru a explora în detaliu această rezervație naturală unică în lume, inclusă în patrimoniul UNESCO datorită biodiversității și multiculturalității sale uimitoare*. După-amiaza, se continuă călătoria cu vaporul pe Brațul Sf. Gheorghe. Seara, cazare la bord.

Ziua 5. Văleni, Republica Moldova
Dimineața, acostare in Galați. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională cu autocarul în satul Văleni din Republica Moldova pentru a descoperi stilul de viață al localnicilor*. Excursia include: degustare de specialități moldovenești, spectacol folcloric și vizită la o expoziție cu lucrări artizanale ale unor artiști locali foarte populari. Seara, retur la nava de croazieră și cazare la bord.

Ziua 6. Brăila – București
Sosire și acostare în portul Brăila. Debarcare după micul-dejun și plecare cu autocarul spre București.
Nota oferta:
Servicii incluse:
- Transfer Bucuresti - Braila - Bucuresti
- 5 nopți pe navă de 4 stele in cabina dublă deluxe pe puntea principala
- Pensiune completa (toate mesele incluse, fara bauturi)
- Toate taxele portuare
- Cocktail la îmbarcarea pe navă
- Cină festivă în ziua a 5-a
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse în preț:
• Asigurare medicală
• Asigurare storno
• Băuturile în timpul meselor
• Bacșișuri pentru echipajul navei

Servicii opționale neincluse în preț:
• Pachet 4 excursii opționale – 159 Euro/ Persoană
• Supliment All Inclusive – 69 Euro/ Persoană

Pensiunea completă include: mic-dejun tip bufet, prânz, gustare de după-amiază (ceai/ cafea + prăjituri), cină, gustare la miezul nopții.

ALL INCLUSIVE include: vinul casei (roșu și alb), bere la draft, sucuri, apă plată și minerală în intervalul 10:00 – 24:00.

Pentru această croazieră este nevoie de pașaport valabil minim 6 luni.
Programul de desfășurare a croazierei se poate schimba în funcție de condițiile de navigație existente.

Nava MS Prinzessin Sisi****, construită în anul 2000 și renovată complet în anul 2016, dispune de capacități de cazare pentru 150 pasageri. Toate cabinele sunt exterioare, fiind distribuite pe 3 punți. Cabinele dispun de baie proprie, aer condiționat, sistem de încălzire, seif, telefon, TV, uscător păr si șistem de sonorizare. Nava dispune de restaurant, salon panoramic cu bar, recepție, bibliotecă, magazin, curățătorie, lift, Wi-Fi, punte superioară cu șezlonguri și o frumoasă promenadă.

CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare din vina turistului;
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei.

CONDITII DE PENALIZARE
In cazul in care turistul renunta la pachetul de servicii turistice contractat, indiferent de motive (exceptand cazurile de forta majora definite conform legii, pentru care turistul poate incheia o asigurare facultativa STORNO si unde rambursarea contravalorii pachetului de servicii turistice se va face de catre compania de asigurare) acesta va suporta urmatoarele penalitati calculate din valoarea totala a excursiei:
a) 30% din costul excursiei/sejurului pentru retragerea cu pana la 30 de zile inainte de plecare/intrare;
c) 100% din costul excursiei/sejurului pentru retragerea cu 29-0 zile inainte de plecare/intrare sau în caz de ”no show„.

Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 04.09.2019# #