DUBAI - ABU DHABI - BAHRAIN: 7 nopti cu all inclusive pe nava + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport, portuare = de la 899 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

DUBAI - ABU DHABI - BAHRAIN: 7 nopti cu all inclusive pe nava + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport, portuare = de la 899 euro/pers


Pullmantur Cruises este cea mai mare linie de croaziera spaniola si ofera servicii de calitate la preturi moderate. Compania a început operaţiunile la sfârşitul anilor 1990 ca o ramură a agentiei de turism Pullmantur.Daca va decideti sa plecati intr-o croaziera Pullmantur veti avea parte de o vacanta alaturi de pasageri vorbitori de limba spaniola in marea lor majoritate. Membii echipajului vorbesc...

Imbarcare din:  
Bucuresti
Destinatie:  
Durata croaziera:  
8 zile
Croaziere
Itinerariu
Ziua Portul Sosire Plecare
1 București – Dubai - -
2 Dubai - -
3 Abu Dhabi - -
4 Doha - -
5 Bahrain - -
6 pe mare - -
7 Khasab - -
8 Dubai – București - -


Date de plecare si preturi
Plecare Cabina interioara Cabina exterioara cu vedere la ocean Cabina exterioara cu balcon Suita
28.Nov.2020 999 1199 - - Rezervare
12.Dec.2020 949 1149 - - Rezervare
26.Dec.2020 1699 1759 - - Rezervare
06.Feb.2021 949 1149 - - Rezervare
20.Feb.2021 949 1149 - - Rezervare
06.Mar.2021 899 1099 - - Rezervare
Preturile sunt in functie de data plecarii, tipul cabinei, exprimate in EURO / persoana

Descriere:
Ziua 1. București – Dubai
Check in și îmbarcare pe aeroportul din București pentru zborul cu destinația Dubai. Sosire în Dubai și transfer pentru îmbarcare pe nava de croazieră Horizon.

Ziua 2. Dubai*
Timp liber la dispoziție pentru explorarea orașului pe cont propriu sau opțional, tur de oraş cu ghidul în Dubai*. Se vizitează: Dubai Mall, Fântânile Muzicale, punctul de fotografii de la Burj al Arab, hotelul Atlantis The Palm (exterior), Muzeul Dubai și zona Bastakiya. Oprire la piaţa de aur şi condimente. Seara, îmbarcare pe nava de croazieră, cu destinația Abu Dhabi.

Ziua 3. Abu Dhabi*
Timp liber la dispoziţie sau optional*, tur de oraş în Abu Dhabi si vizită la Satul Heritage, un microcosmos al culturii Emiratelor Arabe Unite, Marea Moschee Sheikh Zayed, a opta moschee ca mărime din lume, Palatul Emiratelor (foto stop) și faleza Corniche. Timp liber la dispoziție în mall-ul Yass. Îmbarcare pe nava de croazieră cu destinația Doha, Qatar.

Ziua 4. Doha (Qatar)*
Timp liber la dispoziţie sau opțional* tur panoramic al orașului Doha în zona la Corniche și vizită la Muzeul de Arta Islamica (biletul de intrare nu este inclus). Timp liber pentru cumpărături în piața Waqif din zona veche a oraşului. Îmbarcare pe nava de croazieră cu destinația Bahrain.

Ziua 5. Bahrain
Timp liber la dispoziție sau opțional* tur de oraș în Manama unde se vizitează Moscheea Al-Fateh, Muzeul Național și World Trade Center (exterior). Transfer in orașul Janabiyah pentru a vizita o fermă de cămile. Îmbarcare pe nava de croazieră cu destinația Khasab, Oman.

Ziua 6. Pe mare
Timp liber la dispoziție pentru relaxare la bordul navei de croazieră. Se continuă călătoria spre Muscat, Oman. Cazare pe vasul de croazieră.

Ziua 7. (Oman)*
Timp liber la dispoziție pentru explorarea pe cont propriu a oraşului sau excursie opțională ce include vizită la Cetatea Khasab, construită de portughezi în sec. al XVI-lea, Wadi Qadah şi satul tradiţional Tawi. Oprire în piaţa tradiţională. Îmbarcare pe vas de croazieră cu destinația Dubai.

Ziua 8. Dubai – București
Debarcare de pe nava de croazieră și transfer la aeroportul din Dubai pentru check in și îmbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.

NOTA: Ordinea vizitelor din program se poate modifica până la momentul calatoriei. În zilele de vineri moscheele şi anumite obiective turistice sunt închise pentru vizită.

Facilități vas de croazieră: 3 restaurante, piano bar, cazino, club, 2 piscine exterioare, jacuzzi, sală fitness, internet (contra cost), bibliotecă, magazine, salon înfrumusețare, club copii, babysitting, piscină copii.
Facilități cabină dublă interioară: pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabină de duș), uscător de păr, aer condiționat, TV, telefon, seif și room service.
Facilități cabină dublă exterioara (cu hublou): pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabină de duș), uscător de păr, aer condiționat, TV, telefon, seif și room service.

Nota oferta:
Servicii incluse:
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Dubai-Bucuresti
- Cazare 7 nopti in cabina dubla, pe nava de 4* cu all inclusive
- Transfer aeroport - port - aeroport
- Taxe de aeroport
- Taxe portuare
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse in tarif:
- Asigurare medicala, asigurare storno
- Taxa de serviciu la bordul navei: 84 euro/persoana
- Tururi de oras (optional)

Grup minim pentru organizarea grupului: 20 persoane.

Conditii de plata:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

Conditii de anulare:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 16.03.2020# #