Grup America de Sud cu ms Westerdam 12.11 - 29.11.2020 - 17 zile - Argentina – Uruguay – Chile

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Grup America de Sud cu ms Westerdam 12.11 - 29.11.2020 - 17 zile - Argentina – Uruguay – Chile


Holland America Line se mandreste cu o traditie de peste 130 de ani, si astazi ofera vacante sofisticate avand mai multe vase de 5 stele decat oricare alta linie de croaziera.Pentru că a avut sediul în Rotterdam şi a prestat servicii în America, a devenit cunoscut ca Holland America Line (HAL). Sediul central se afla acum în Seattle, Washington. Primele nave au navigat între Rotterdam şi New...

Imbarcare din:  
Bucuresti (avion) + Buenos Aires, Argentina (imbarcare)
Destinatie:  
Durata croaziera:  
17 zile
Croaziere
Itinerariu
Ziua Portul Sosire Plecare
1 Buenos Aires, Argentina ... ....
2 Montevideo, Uruguay ... ...
3 pe mare ... ...
4 Falkland, Insulele Malvine ... ...
5 Strâmtoarea Magellan ... ...
6 Punta Arenas – Fiordurile Chiliene ... ....
7 Ushuaia, Argentina .... ....
8 Navigare Capul Horn .... ....
9 Navigare Canalul Sarmiento ... ...
10 Navigare Fiordurile Chiliene .... ...
11 Puerto Montt, Chile .... ...
12 pe mare .... ...
13 San Antonio – Valparaiso, Chile ... ...
14 Santiago de Chile ... ....


Date de plecare si preturi
Plecare Cabina interioara Cabina exterioara cu vedere la ocean Cabina exterioara cu balcon Suita
12.Nov.2020 3899 - 4699 - Rezervare
Preturile sunt in functie de data plecarii, tipul cabinei, exprimate in EURO / persoana

Descriere:
Croaziera de grup în America de Sud
Argentina – Uruguay – Chile
12 noiembrie – 29 noiembrie 2020 (17 zile)


Tarif in Euro/pers - Early booking ( valabila pentru rezervarile facute pana la 24.02.2020)
Interioara = 3899 euro/pers
Cu Balcon = 4699 euro/pers


Tarif in Euro/pers - Standard ( valabila pentru rezervarile facute incepand cu 25.02.2020)
Interioara = 4049 euro/pers
Cu Balcon = 4849 euro/pers


Ziua 1, 12 Noiembrie 2020, Bucuresti – Buenos Aires
Întâlnire cu insoțitorul de grup la aeroportul Otopeni pentru zborul nostru către Buenos Aires.

Zilele 2 - 3, 13 - 14 Noiembrie 2020, Buenos Aires, Argentina
Îmbarcare pe Ms Westerdam. Capitala Argentinei oferă vizitatorilor săi o mulțime de atracții si bijuterii arhitecturale si continuă să fascineze cu energia sa haotică. Nu ratați o dupa amiază exclusivistă la un spectacol de tango sau turul panoramic al orasului care începe din San Telmo si La Boca (două cartiere pline de viată si culoare) continuând spre Plaza De Mayo pentru a vizita superbele Casa Rosada (Cladirea Guvernului), încheind pe Boulevard 9 de Julio unde se află Colon Theatre (printre cele mai renumite teatre de operă din lume). Plecarea navei din port: 6 PM

Ziua 4, 15 Noiembrie 2020, Montevideo, Uruguay, 08 AM – 06 PM
Capitala Uruguaiului este un oraș cu o atmosferă cosmopolită și plină de oameni foarte deschiși si relaxați. Centrul orasului cu zgârie norii săi este un tezaur de clădiri Art Deco, în timp ce noile suburbii de est pot evoca un Miami pentru visitatori. Odată ajunsi aici nu uitați să vizitați și Ciudad Vieja (Orașul Vechi) cu clădirile sale coloniale meticulos restaurate aflat pe o peninsulă care separă Río de la Plata de port. Punta del Este și Colonia del Sacramento (patrimoniu Unesco construit la 1680 de portughezi) aflate la aproximativ 2 ore de Montevideo sunt de asemenea puncte de mare atracție.

Zilele 5 – 6, 16 – 17 noiembrie 2020, Navigare
Fiind zi pe mare, au loc o multitudine de activități, diverse concursuri și lecții. Doar să citiți cu atenție programul primit in cabină, pe tot parcursul zilei se intamplă ceva interesant!

Ziua 6, 18 Noiembrie 2020, Falkland, Insulele Malvine
Stanley capitala cea mai sudică a lumii este situată în Arhipelagul Falkland, format din două insule principale Est și Vest Falkland, împreună cu insulele mai mici din apropiere. Stanley este mândru de patrimoniul său britanic, Insulele Falkland fiind revendicate pentru prima oară de englezi la 1765. În primii ani ai colonizarii, acestea au fost folosite ca bază pentru navele de vânătoare a balenelor. Astăzi în acest teritoriu de la distanță britanic, pescuitul și turismul sunt la baza economiei. Pentru entuziastii faunei sălbatice, aceasta este o oportunitate exclusivă de a vedea pinguinii regali, pe cei imperiali si alte specii interesante. Pregatiti-va binoclul, aparatul foto si imbracati-vă adecvat pentru a porni intr-o excursie de neuitat!

Ziua 7, 19 Noiembrie 2020, Strâmtoarea Magellan
Înainte de Canalul Panama, era strâmtoarea Magellan. Strâmtoarea ce unește Oceanul Atlantic de Oceanul Pacific taie vârful Continentului Sud American de Insula Țara de Foc. Aceasta fost singura opțiune pentru transportul maritim între cele două oceane până la construirea Canalului Panama in 1914. Cu un peisaj impresionant glaciar și muntos, bogat în fauna, balene, delfini și pinguini populând acest Paradis al Patagoniei.

Ziua 8, 20 Noiembrie 2020, Punta Arenas (6AM – 6 PM) – Fiordurile Chiliene
Capătul lumii” este o noțiune care a incântat dintotdeauna călătorii și i-a chemat către tinuturile australe ale globului. Punta Arenas, cel mai sudic oras al Patagoniei și capitala regiunii chiliene Magallanes si Antartica, este scăldat de apele reci ale Strâmtorii Magellan. Foarte mulți călători trec grăbiți prin Punta Arenas, tratându-l ca pe un popas în drumul lor spre peisajele incredibil de frumoase din Torres del Paine National Park și alte attracții in Patagonia, dar există o mulțime de locuri în acest oraș și în împrejurimi pentru a experimenta. Puteti vizita de asemenea Isla Magdalena un habitat nealterat de pinguini, cormorani și multe alte păsări sau să vă plimbați cu caiacul prin Strâmtoarea Magellan sau pur si simplu sa vizitați orasul la pas și să poposiți in Plaza de Armas cunoscut pentru Clădirile Guvernului, grădinile bine intreținute si memorialul lui Ferdinand Magellan.

Canalul Cockburn. Linia de coastă de aici este bogată în fiorduri si ghețari. Fiordul Pia este deosebit de frumos cu zeci de cascade și o mare plină de bucăți imense de gheață.
Canalul Beagle. Traversând canalul Beagle, care poartă numele vasului care l-a purtat pe Charles Darwin în expeditia sa - HMS Beagle, veți descoperi o regiune sălbatică și îndepărtată, ce pare nepertubată. În aceste fiordurichiliene, gheața și-a croit drum printre munți, formând insulițe izolate și golfuri ascunse, un peisaj unic si de-a dreptul spectaculos.
Aleea Ghețarilor. Cea mai uimitoare întindere a Canalului Beagle, este Aleea Ghețarilor, de-a lungul țărmului nordic al canalului și înconjurată de vârfuri acoperite de zăpadă. Cei mai mulți dintre ghețari au fost numiți după țările din Europa - Olanda, Italia, Germania, Spania și Franța - de exploratorii secolului al XIX-lea. Sunetul extraordinar al crăpării gheții albastre ce se rostogoleste în apă se combină armonios cu sunetele balenelor cu cocoașă sau cele ale coloniilor de foci și pinguini.

Ziua 9, 21 Noiembrie 2020, Ushuaia, Argentina
Ushuaia este capitala regiunii Tierra del Fuego un veritabil caleidoscop de ghețari strălucitori, munti acoperiti de zăpadă, păduri dese si lacuri cristaline. Nimic nu poate egala poziția la antipozi, unde drumurile lumii se sfârșesc și unde începe, într-un fel o noua lume...Antarctica. Peisajele superbe pot fi contemplate mergând în excursii panoramice la Parcul Național Tierra del Fuego, Canalul Beagle, Lacul Escondido sau cu trenul până la...Capătul Lumii

Ziua 10, 22 Noiembrie 2020, Navigare Capul Horn
Capul Horn, cel mai sudic punct al Americii de Sud, face parte din Arhipelagul Țării de Foc. De asemenea, insula se află în partea de nord a Strâmtorii Drake și a fost numită după orașul Hoorn din Olanda. Capul Horn marchează locul în care Oceanul Pacific întalneste Oceanul Atlantic și linia dintre America de Sud și Antarctica. În Capul Horn trăiesc pinguinii Magellan, o specie denumită după exploratorul portughez Magellan care i-a descoperit in 1520. Lânga Capul Horn se află două faruri, unul dintre ele fiind cel mai sudic far, ca situare, din lume. Să înconjori Capul Horn este echivalentul simbolic al escaladării Muntelui Everest!

Ziua 11, 23 Noiembrie 2020, Navigare Canalul Sarmiento
Băstinașii Kawesqar au locuit în această regiune pentru mai mult de 6.000 de ani, dar canalul a fost numit după numele exploratorului spaniol Pedro Sarmiento de Gamboa, care a navigat în zona între 1579 și 1580. Toate tipurile de animale marine, inclusiv pinguini Magellan, foci elefant ,delfini și orca pot fi văzute în timpul tranzitului.

Ziua 12, 24 Noiembrie 2020, Navigare Fiordurile Chiliene
Partea de sud a coastei Chiliene are un mare număr de fiorduri și canale, acestea fiind singurele porti de acces către această regiune a Patagoniei. În timpul călătoriei ești purtat prin fiorduri sălbatice și nelocuite, pline de ghețari și devii martorul apusurilor portocalii, ireale din Oceanul Pacific. Cu cât mergi mai înspre sud cu atât canalele devin mai înguste și dramatismul lor crește. Viața animală este un spectacol în această regiune, sălbatică, încurajată să se dezvolte de lipsa asezărilor umane.

Ziua 13, 25 Noiembrie 2020, Puerto Montt, Chile (08AM – 05PM)
Puerto Montt, capitala regiunii Los Lagos, este adesea numit poarta de acces spre lacurile glaciare, peisajele vulcanice și parcurile naționale din Chile. Portul este, de asemenea lăcasul unei așezari germane vechi de peste 100 de ani, precum și a comunităților indigene Mapuche. Orasul a atras numerosi oameni de-a lungul timpului, mixul dintre cultura locală și cultura germană fiind unul dintre punctele sale forte. O plimbare în jurul Puerto Varas cu vedere spre Lacul Llanquihue, unul dintre cele mai mari lacuri din Chile, sau o masă copioasă în satul de pescari Angelmo sunt printre activitățile preferate de turiștii care ajung în Puerto Montt.

Ziua 14, 26 Noiembrie 2020, Zi pe mare
Cu busola orientată către nord și cu imagini și experiențe de neuitat în suflet, avem o nouă interpretare a Fiordurilor, Țării de Foc și a Patagoniei. Pe timpul călătoriei vom face un rezumat al acestei expediții incredibile!


Ziua 15, 27 Noiembrie 2020, San Antonio – Valparaiso, Chile
Debarcare și excursie inclusă în Valparaiso și Vina del Mar. Pitorescul oraș Valparaiso este locul unde priveliștile amețitoare se combină cu cartiere pline de culoare și străzile pline de farmec din Piața Sotomayor și port. Traversăm coasta și ajungem în “orașul grădină”, Vina del Mar captivează prin arhitectura sa, străzi și palate. La începuturi era o zonă viticolă, dar azi a devenit unul dintre cele mai importante SPA-uri din Chile. Vom vizita plajele, promenada și emblematicul ceas din flori. Transfer în Santiago de Chile și cazare la hotel 4* în Santiago de Chile.

Zilele 16 - 17, 28 – 29 Noiembrie 2020, Santiago de Chile - Bucuresti
Surprinzător, cosmopolit, plin de energe si sofisticat, Santiago este o oprire obligatorie pentru oricine ajunge în Chile. Un oraș unde fiecare cartier are savoarea sa unică și excentricitate din belșug nu are cum să nu te captiveze! Sufletul și piața principală a capitalei statului Chile este Plaza de Armas. Piața, folosită în trecut pentru coride, găzduiește imresionanta Catedrală Metropolitană, construită în stil neoclasic și baroc, între 1748 și 1800. Transfer și zbor spre casă.
Itinerariul croazierei poate suferi modificări.


Tariful include:
- Cazare 14 nopți la bordul navei de croazieră în functie de tipul de cabină ales
- Pensiune completă la bordul navei, ceai, cafea si apă servite pe parcusul meselor principale;
- Un program bine planificat de activități în zilele petrecute în largul mării și o mare varietate de oferte de divertisment seara
- Participarea la activitățile de la bordul navei de croazieră
- Cazare 1 noapte cu mic dejun la hotel 4* în Santiago de Chile
- Excursie Valparaiso – Vina del Mar
- Taxe portuare și de aeroport
- Însoțitor de grup român (pentru un grup minim de 20 persoane)

Tariful nu include:
- Servicii medicale la bord
- Articolele puse la vanzare în magazinele de la bord
- Internetul
- Asigurarea medicală
- Taxa pentru servicii la bord: $14.50/ pers/zi pentru pasagerii non suite și $16.00/zi/ pers. pentru oaspeții suitelor.
- Excursii la țărm, cheltuieli la bord, băuturile servite pe navă.
Nota oferta:
Oferta speciala este valabila in limita locurilor disponibile!
Pentru verificarea disponibilitatii, va rugam sa contactati agentia ECOVOYAGE TOUR!

- Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
23
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 21.02.2020# #