Tarife promo Croaziera Mediterana - Spania - Malta - Italia

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Tarife promo Croaziera Mediterana - Spania - Malta - Italia


Pullmantur Cruises este cea mai mare linie de croaziera spaniola si ofera servicii de calitate la preturi moderate. Compania a început operaţiunile la sfârşitul anilor 1990 ca o ramură a agentiei de turism Pullmantur.Daca va decideti sa plecati intr-o croaziera Pullmantur veti avea parte de o vacanta alaturi de pasageri vorbitori de limba spaniola in marea lor majoritate. Membii echipajului vorbesc...

Imbarcare din:  
Barcelona
Destinatie:  
Durata croaziera:  
8 zile
Croaziere
Itinerariu
Ziua Portul Sosire Plecare
1 Barcelona 00:00 00:00


Date de plecare si preturi
Plecare Cabina interioara Cabina exterioara cu vedere la ocean Cabina exterioara cu balcon Suita
13.Jun.2020 955 - - - Rezervare
Preturile sunt in functie de data plecarii, tipul cabinei, exprimate in EURO / persoana

Descriere:
Itinerariu:

Ziua 1. Bucuresti - Barcelona

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Barcelona. Transfer în portul Barcelona și îmbarcare pe nava de croazieră Sovereign cu destinația Malta.

Ziua 2. Marea Mediterană
Mic dejun. Timp liber și relaxare la bordul navei de croazieră Sovereign.

Ziua 3. Malta – Valletta - Medina*
Mic dejun. Debarcare în Valetta. Timp liber sau optional tur de oras in Valletta unde se viziteaza catedrala Sf. Ion si plimbare pe stradutele inguste din Medina *. Seara, îmbarcare pe navă cu destinația Sicilia (Messina).

Ziua 4. Sicilia - Taormina
Mic dejun. Debarcare in Messina. Timp liber sau excursie opțională la Taormina* unde se viziteaza Catedrala, Palatul Corvaja și Biserica Sf. Domnica. Seara, îmbarcare pe navă cu destinația Salerno.

Ziua 5. Salerno – Amalfi*

Mic dejun. Debarcare în Salerno. Timp liber sau excursie opțională pe Coasta Amalfitana*. Transfer cu cu barca din Salerno catre Amalfi, pe drum se poate admira panorma oraselor Vietri, Maiori si Minori. Vizita la Catedrala Sf. Andrei din Amalfi si timp liber. Transfer în Salerno şi îmbarcare pe nava de croazieră cu destinația Civitavecchia.

Ziua 6. Roma (Civitavecchia)*
Mic dejun. Debarcare in Civitavecchia. Timp liber sau excursie opțională la Roma, cu tur panoramic la Coloseum, Arcul lui Constantin şi Circo Maximo. Oprire la Fontana di Trevi si timp liber *. Îmbarcare pe navă cu destinația Barcelona.

Ziua 7. Marea Mediterană
Mic dejun. Timp liber și relaxare la bordul navei de croazieră Sovereign

Ziua 8. Barcelona*

Debarcare în Barcelona. Timp liber sau, opțional, tur organizat în Barcelona*: Parcul Güell, Cartierul Barri Gòtic, Camp Nou și Cartierul Eixample cu biserica neterminată proiectată de Gaudi, Sagrada Família. Seara, transfer catre aeroport si imbarcare pe cursa spre Bucuresti.

Servicii optionale neincluse in pret:

• *Excursie ptionala Valletta si Medina: 45 Euro/ persoană

• *Excursie optionala Taormina: 55 euro/ persoană

• *Tur de oraș în Barcelona: 45 Euro/ persoană

• *Excursie Coasta Amalfitană: 69 Euro/ persoană

• *Excursie la Roma: 60 Euro/ persoană

• Pachet excursii optionale: 249 euro/ persoanaServicii neincluse în preț:

• asigurare medicala si storno

• Taxa de serviciu la bordul navei: 77 euro/ persoanaFacilități vas de croazieră Sovereign (Pullmantur):

3 restaurante, piano bar, cazino, club, 2 piscine exterioare, jacuzzi, sală fitness, internet (contra cost), bibliotecă, magazine, salon înfrumusețare, club copii, babysitting, piscină copii.

Cabina interioara : suprafata 11m², paturi twin (se pot uni in pat matrimonial), baie cu dus, uscator de par, TV, seif.

Cabina exterioara : suprafata 11m², paturi twin (se pot uni in pat matrimonial), baie cu dus, uscator de par, TV, seif.

Cabina family : suprafata 11m², paturi twin (se pot uni in pat matrimonial), pat supraetajat pentru a 3-a persoana, baie cu dus, uscator de par, TV, seif.Atentie! Pentru aceasta croaziera este necesar sa detineti pasaport valabil minim 6 luni de la data imbarcarii! Datele din pasaport se trimit cu cel tarziu 30 de zile inainte de data calatoriei (exceptie fac ofertele Last Minute)

Conditii generale pentru calatoria la bordul vasului de croaziera:

-Pentru aceasta croaziera este necesar sa detineti pasaport valabil minim 6 luni de la data imbarcarii – NU PASAPORT TEMPORAR!

-Este permisa calatoria femeilor cu sarcina pana la maxim 24 saptamani in baza unui certificat medical care sa ateste faptul ca sarcina nu implica risc si persoana este apta pentru calatorie.

-La bordul navei nu se folosesc bani cash. Trebuie sa aveti 200 euro/ pers pentru a alimenta cardul de imbarcare primit la bordul navei. Acesta se foloseste pentru orice plata efectuata la bord. Suma ramasa pe card la finalul croazierei se restutie la check out.

-Nu este permis accesul pe vas cu bauturi alcoolice, produse alimentare, animale, arme, obiecte inflamabile.

-Mancarea si bauturile se pot consuma doar in restaurant, respectiv baruri. Este interzis sa se aduca de la restaurant/ bar mancare sau bauturi in cabine sau sa le aveti asupra dumneavoastra la debarcare.

-Doctor on-board: Serviciul de asistenta medicala la bord este contra-cost. In cazul in care aveti asigurare medicala aceasta este valabila pentru serviciul medical de la tarm.

-Limita de bagaj la bordul navei de croaziera: 25 kg/ persoana

-Turistii au obligatia sa se prezinte la vas in limita orelor comunicate pentru imbarcare (in situatia in care turistii nu se prezinta in timpul mentionat, vasul de croaziera nu asteapta)

-Turistii au obligatia se respecte normele de siguranta si conduita pe timpul calatoriei. In caz contrar, capitanul vasului are dreptul sa debarce persoanele care nu respecta regulamentul.

-Este recomandat sa aveti o tinuta eleganta pentru Gala Night.Grup minim pentru organizarea grupului: 20 persoane.
Nota oferta:
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 16.01.2020# #