Zbor din Bucuresti - Tarife promo Charter Luxor - Croaziera pe Nil - JAZ Crown Prince (7nopti) de la 499 euro/pers cu pensiune completa/ taxe aeroport+transfer incluse

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Zbor din Bucuresti - Tarife promo Charter Luxor - Croaziera pe Nil - JAZ Crown Prince (7nopti) de la 499 euro/pers cu pensiune completa/ taxe aeroport+transfer incluseImbarcare din:  
BUCURESTI
Destinatie:  
Durata croaziera:  
1 zile
Croaziere
Itinerariu
Ziua Portul Sosire Plecare
1 LUXOR - -
2 LUXOR - EDFU - -
3 Edfu – Kom Ombo – Aswan - -
4 Aswan - -
5 Abu Simbel – Aswan - -
6 Aswan – Kom Ombo - Luxor - -
7 Luxor - -
8 Luxor – București - -


Date de plecare si preturi
Plecare Cabina interioara Cabina exterioara cu vedere la ocean Cabina exterioara cu balcon Suita
25.Sep.2021 549 - - - Rezervare
02.Oct.2021 549 - - - Rezervare
09.Oct.2021 549 - - - Rezervare
16.Oct.2021 549 - - - Rezervare
23.Oct.2021 549 - - - Rezervare
30.Oct.2021 499 - - - Rezervare
06.Nov.2021 499 - - - Rezervare
13.Nov.2021 499 - - - Rezervare
20.Nov.2021 499 - - - Rezervare
27.Nov.2021 549 - - - Rezervare
04.Dec.2021 499 - - - Rezervare
Preturile sunt in functie de data plecarii, tipul cabinei, exprimate in EURO / persoana

Descriere:
Servicii:

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Luxor - Bucuresti (Inclus)
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana (Inclus)
- Taxe de aeroport (Inclus)
- Transfer aeroport - port - aeroport (Inclus)
- Croaziera 7 nopti cu pensiune completa (Inclus)
- Pachet excursii optionale - 199 Euro/ pers (Optional)
- Extensie sejur Hurghada 7 nopti (Hotel Amarina Abu Soma 5*, All Inclusive) - 349 Euro/ pers (Optional)
- Asigurare medicala/ storno (Neinclus)
- Taxa service - 50 Euro/ persoana (se achita la fata locului) (Neinclus)
- Taxa de viza 27 USD au 25 EUR (se plateste in aeroport) (Neinclus)

Ziua 1. București – Luxor
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Luxor. Transfer catre port și imbarcare pe nava JAZ Crown Prince 5* sau similar. Seara se poate opta pentru Spectacol de sunet si lumini ** sau Plimbare cu trasura si felucca**. Cazare la bordul navei de croazieră.

Ziua 2. Luxor - Edfu
Mic dejun. Dimineata devreme excursie opțională ‘’Plimbare cu balonul’’**. Apoi vizita pe Malul Vestic al Nilului pentru a vedea Valea Regilor* - cunoscută pentru mormintele faraonilor și regilor egipteni (cu acces la 3 morminte ale faimosilor regi din perioada Egiptului Antic), Colosii lui Memnon* si Templul Reginei Hatshepsut* - singura femeie faraon din istoria Egiptului. Dupa pranz, navigare in directia Edfu via Esna. Intr-o atmosfera relaxanta, se va servi ceaiul. Dupa cina, Managerul vasului va invita la Cocktail Party la bordul navei. Cazare la bord.

Ziua 3. Edfu – Kom Ombo – Aswan

Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională la Templul Edfu* apoi navigam catre Kom Ombo. Dupa pranz se serveste ceaiul pe punte. Timp liber in Kom Ombo. Navigare in directia Aswan. Cina pe vas urmata de Galabya Party. Vom avea ocazia sa descoperim muzica si costumele traditionale egiptene. Cazare la bordul navei de croazieră.

Ziua 4. Aswan

Mic dejun. Timp liber sau, opțional excursie la barajul din Aswan*, excursie la Templul Philae*, dedicat zeiței Isis si la Obeliscul Neterminat *. Pranz. Optional, plimbare cu felucca** în jurul Insulei Elephantine pentru a vizita Grădina Botanică** sau Satul Nubian**. Seara, optional Spectacol de sunet si lumini**. Cina si cazare la bordul navei de croazieră.

Ziua 5. Abu Simbel – Aswan

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Aswan sau participare la excursia opțională care se poate rezerva la fata locului, cu plecare dimineata devreme catre templul din Abu Simbel** - ridicat in timpul dinastiei a XIX-a, de catre Ramses al II-lea. Abu Simbel este inclus in Patrimoniul UNESCO si se face remarcat, in primul rand, prin masivele statui de piatra ale lui Ramses si a sotiei sale Nefertari. Pranz. Cina si cazare la bordul navei de croazieră.

Ziua 6. Aswan – Kom Ombo - Luxor

Navigam devreme spre Kom Ombo. Mic dejun. Vizita la Templul Kom Ombo*. Navigare spre Edfu. Dupa pranz se navigheaza spre Luxor via Esna. Cina si cazare la bordul navei de croazieră.

Ziua 7. Luxor
Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională la Templele Karnak & Luxor*. Pranz. Dupa-amiaza libera la dispozitie. Cina si cazare la bordul navei de croazieră.

Ziua 8. Luxor – București

Mic dejun. Formalitati check-out. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.Note importante:

*Pachetul de excursii optionale se poate rezerva doar in avans la tariful special de de 199 Euro/ persoana, si include urmatoarele vizite: Templul Karnak, Templul Luxor, Valea Regilor, Templul Hatshepsut, Colossi din Memnon, Templul Kom Ombo, Templul Philae din Aswan, Barajul Inalt din Aswan, Obeliscul Neterminat din Aswan.

Excursiile marcate cu ** se pot rezerva doar la fata locului si nu sunt incluse in pachetul de excursii optionale

Programul croazierei poate fi modificat în funcție de condițiile meteo și de navigație.

In functie de programul vizitelor la obiective, micul dejun se va servi foarte devreme sau la pachet.
Nota oferta:
LOCURI LIMITATE

NOTA :
TARIFELE SUNT DINAMICE SI SE POT MODIFICA, OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATE DE CAZARE

Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile

Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.

Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 14.10.2021# #